Najdi forum

Že od nekdaj imam kompleks zaradi majhnih prsi, po porodu in dojenju pa so se še nekoliko povesile. Sicer je moja postava kar ok, veliko se ukvarjam s športom in nisem nagnjena k debelosti. Problem je v tem, da se ne počutim seksualno privlačna (svojemu možu). Mož sicer pravi, da sem mu zelo všeč in da ga majhne prsi ne motijo, hkrati pa se na cesti obrne in pokomentira vsako bolj obdarjeno. S tem se moj kompleks samo povečuje. Saj skušam te komentarje jemati kot hec, pa mi je vseeno hudo. Prosim za kakšno spodbudno besedo. Kako ženske z majhnimi prsmi sprejemate svoje telo oziroma se odzivate na takšne reakcije svojih partnerjev? Vesela bom tudi moških komentarjev.

Lep pozdrav.

Lara

Imam popolnoma isti problem. Trpim in sanjam o vecjih.

To pa res ni problem. Problem si delata sami.Dokler je mož ob tebi in samo gleda in komentira druge je še vse OK.mal ve masirati in telovaditi pa bodo mogoče dobile drugo obliko. Sicer pa bolje manjše, kot pa ne vem kako veliki baloni……

Živjo,
jaz sem pa na kontra strani. To pomeni, da je moja cifra 80 C. Pa bi dala ne vem kaj, za kakšno ljubko dvojko ali trojko. Imam vsak dan znova občutek (ki pa je še kako resničen), da se tipi pogovarjajo z mojimi prsmi, namesto z mano. Saj veš, ko te avtomatično bulijo nekam dol, namesto, da bi ti gledali v oči. Nič kaj prijeten občutek. Pa na morju imajo tudi ne vem kakšne blazne opravke okoli tebe. Kot, da še v življenju ne bi videli ženskih prsi. Sem pa cviker, kar se tiče plastične kirurgije, pa še škoda denarja se mi zdi za pomanjšanje.
Ni kaj, vse se moramo sprijazniti s tem, kar imamo. Pa ne misli, da moj ex tip ni zijal po cesti za drugimi, čeprav njemu pa res ne bi bilo treba. Moški nagon, ki nikoli ne zataji.

Tudi sama sem med tistimi, ki imajo majhne prsi. Pa se okrog tega sploh ne sekiram, ker sem se že nekaj časa nazaj sprejela takšno ot sem in sodim med tiste, ki jim pri človeku ni vse zunanji videz. Tudi moj tip se obrne za velikimi joški, navadno to storiva skupaj, ker sem mnenja, kar je lepo, je za pogledat, pa četudi so to ženske joške. Če te ima tip rad, verjemi mu niso pomembne joške, ampak ti.

Zna biti precej neprijetno, če tvoj tip zija za drugimi. Počutiš se kot idiot.
Moški tega ne vedo, ker se oni ob tem počutijo dobro, čeprav s tem ponižajo svoje partnerke. Moj ob moji prisotnosti ne bulji drugih, za kar sem mu zelo hvaležna,
prav bolj rada ga imam zaradi tega. ( bivši pa je buljil ob vsaki priložnosti)
Jaz sem pri bivšemu naredila tako, da sem buljila in komentirala tudi jaz potem pa se je malo zamislil. To vedno deluje.
Če se res počutiš tako slabo v svoji koži razmisli o plastični operaciji.

Tudi jaz imam relativno majhne prsi, pa sem si kupila gel-bra. Problem rešen.

Draga Lara!

Moški pač takšni so, da bolj ali manj odkrito ogledujejo pripadnice nasprotnega spola. Kljub temu, da se tega zavedam, tudi sama marsikdaj trpim.

Menim, da moški z aktivnostmi v svojem spolnem življenju želijo najprej potešiti svoje strasti, šele nato pa premišljujejo o tem, kako so všeč partnerki. Ženske pa ravno obratno.

Sama si pomagam tako, da si poskušam krepiti lastno samozavest. Če bom všeč sebi, bom možu bolj, kot pa če bi močno dvomila o svoji privlačnosti in to morda možu celo sugerirala.

Poudarjaj svojo ženskost na tak način, da boš všeč sebi, partnerju in okolici.
Tako boš tudi sama deležna pogledov drugih moških, ki stalno zijajo za “tujimi ženskami” in ko boš to kdaj opazila, možu kar povej, kako te je nekdo poželjivo gledal.

Mož bo zagotovo ponosen, ti pa tudi.

Lp,
Darja

To je stvarno velik problem.I kod nas kažu, da je žena bez grudi, ko selo bez ljudi.I to je čista istina.

A šta kod vas kažu na one sa malima k……??

O tome nisam čuo nijedne priče.Verovatno zato, jer kod nas nema ljudi sa malim k…..( bolje tako nego cenzura ), ili su veoma rjedki.A za pojedince neče ljudi pričat priče.

Fadil, tok si smešen

Povej mu, da te moti, če se v tvoji prisotnosti tako obnaša, in naj to dela, kadar tebe ni zraven.
Če pa ne bo razumel, se v prisotnosti svojega moža čim večkrat obrni za kako dobro moško rit.
Pa še malo vzdihni, kako je dober. Huh.

Pa čuo sam i jedan vic o toj stvari.Zašto imaju francuskinje male sise, a velike bradavice? Zato, što imaju francuzi male ruke a velika usta.I ja mislim, da je bit u bradavicama.Ako su sise male, da su barem bradavice dobre.Jer to je stvar što ide u usta, a ne čitava sisa.Eto , napisao sam nešto, što može smanjit kompleks žena sa malim sisama.Ako imate još pitanja,čučemo se uveče, jer sad moram da radim.

Jaz imam cifro 90 D ,pa moj fant še zmeraj gleda druga prsa in jih komentira. Jaz bi si jih dala pomanjšat ,če bi bilo ta operacija cenejša,ker je to moteče.

Jaz vedno pravim: “Anything more then a mouthful is a waste.”

Tommy

Lara,

uf, to pa ni preprosto soditi. Ali se da kje dobiti fotografije te zadeve? >;-) Da se ustvari celovitejso sliko, pa to…

Tommy

Lara, povej tvojemu tipu naslednje:
Moje prsi so “špilat” odlične,
če pa rabiš mlekarico,
si pa kravo kupi.

Joj, kako me ljudski primitivizem vrže iz tira !
Na svetu je tisoč pomembnejših stvari kot so mere, dolžine in oblike.
Rajši se imejte radi, Andi

Andi – nisi se pravilno izrazil – Ali veš da si jo stem spet ožalil . ….
Če je pa res !!!!

“Štumpantel”

Toomy ! Ali bi rad videl dilo z dvemi žeblji !
“Štumpantel”

New Report

Close