Najdi forum

Majhen penis = peklensko zivljenje

Pozdravljeni!

Na ta forum se obracam z zeljo po mnenju predvsem predstavnic zenskega spola. Kaj je moj problem? Imam kompleks majhnega penisa. Penis naj bi sicer bil v spodnjem povprecju (13-14cm meri), tudi urolog je mnenja, da je normalne velikosti. Jaz pa se s tem ne morem sprijaznit in zato je moje zivljenje do sedaj bilo peklensko. Sem privlacen in simpaticen, ampak sem do sedaj zenske odrival stran od sebe, saj sem se bal zavrnitve. Sedaj pa sem star 37 in nocem ostati sam. Zelim premagati to oviro. V meni je toliko ljubezni, da me bo razgnalo. Sicer sem izobrazen, imam dobro kariero, sem urejen, imam svoj dom, krog dobrih prijateljev..hobije..

Zanima me iskreno mnenje zensk, ali je zame se upanje? Bi zenske sprejele takega moskega? Ali se pac sprijaznim s tem, da bom sam.

 

Samo prijavljeni uporabniki lahko vidijo priponke.

Če si sicer vredu in posten clovek, mene to nebi nic motilo. Sem pa tudi samska tvojih let.

Če zeliš mi lahko pises na [email protected], morda se ujameva.

Dragi Anonimno 2004,

verjemi mi, da imam že kaj nekaj izkušenj. Kmalu bom 50, zamenjala sem kar nekaj partnerjev. In ti povem nekaj. Moj trenutni partner ima res majhen penis (verjetno je imel samo še en do zdaj manjšega – imela sem jih nekako med 15 in 20), ampak je najboljši ljubimec do sedaj. Daleč najboljši. Tako da pogum v roke in srce. Vzemi kakšno knjigo v roke in si preberi kako se zadovolji ženska. Kajti pri tem je velikost penisa še najmanj pomembna. Resnično! Preberi si, da le malo ženskam uspe doseči vrhuenc ob penetraciji, veliko pomembnejša je predigra. In tu penisa večinoma sploh ni… :). Resnično. Sploh pa sem zdaj zmerila tvojih 13 cm in se mi sploh ne zdi malo. Mislim, da ima moj manjšega. Ampak še enkrat… Najboljši ljubimec do sedaj.

Vse dobro,

Barby

Pozdravljen, čeprav pričakuješ ženske odgovore, naj ti podam za primerjavo svojo situacijo. Nimam tvojih “težav” s centimetri, nisem pa privlačen in kot kaže ne simpatičen, sedaj pa primerjaj. Strahovi so tisto kar v življenju nas pokoplje, nič drugega.

bolj kot tvoj penis me skrbi to da nisi inel odnosov, in vse kar to za sabo potegne. kaj ti pomaga vse kar si nastel ce si nesamozavesten in v postelji pri 37ih ne ves kaj pocet z zensko… to je vecji problem kot velikost penisa. kompleksi znajo veliko stvari unicit. sploh pa ce si se frustriran zraven. bi potreboval res eno tako potrpezljivo zensko ki bi te bila pripravljena naucit stvari.. kar je pa pri teh letih kar kocljivo.

A 13 do 15 cm je majhno?🤔 Zame idealno, glede na mojo velikost ….in kot so ti ze predhodnice dejale, pomembna je predigra. Ni vse v velikosti. Iz katerega dela Slovenije si?

Moj ga ima 13 cm in je čez glavo dovolj. Niti se mi nikoli ni zdel majhen, niti ne bi želela večjega. Že tako me po pasje zbada v maternični vrat in me boli. Je pa res, da sem visoka lih meter in čevap. Najdi si majhno 😉

Pomemben je odnos – prvo do sebe, sprejetje svojega telesa kot unikatno in čudovito kreacijo, šele nato pride odnos do drugih. Ko te bo razganjalo od zdrave ljubezni prvo do sebe, do svojega neponovljivega telesa, boš na pravi poti do druge osebe. Obratno žal ne gre. Ne moreš dajati, česar nimaš. Kako doseči ta notranji mir, zdravo ravnovesje, do tega pa se pride s trdim delom, kajti naša podlaga iz družine je največkrat nezadostna ali napačna. Predlagala bi rezervacijo nekaj terminov pogovorov pri psihologu, kjer se takšne frustracije dajo ven in se ozavestijo na globlji ravni. Nato pride spoznanje, da je vsak del našega telesa točno takšen, kot mora biti in je ravno pravšnji za osebo, ki ima podobno energijo, kot jo imamo sami …

 

Še en komentar z moške strani

Sigurno preveč gledaš porniče, to je en problem.

Drugič, malo me je zmotil tale stavek “V meni je toliko ljubezni, da me bo razgnalo.”  To babam pač ni privlačno. Zaviraj na vse možne načine oziroma skuliraj se. Boš že lahko razdajal to svojo ljubezen, ampak na takle način boš dobil samo kako sociopatsko narcisistko, ki prežijo točno na take in izkoristijo to zaljubljenost na tako izprijen način, da se lahko celo nikoli ne pobereš od razočaranja.

Mogoče, če si tako zakompleksan, pojdi na kakšno uro terapije. Pogovori se. Take stvari imajo verjetno vzrok nekje globlje in so bolj simptom, kot pa dejanski problem.

Pa, daj se dol s kakšno. Ne se še zaljubit, samo kakšna avantura. Tudi če misliš, da bo polomija (pa tudi če potem dejansko je), je to še vedno bolje, kot da ne probaš. Pa probaš večkrat pa kaj. Počasi ti bo potem postalo jasno, da je problem bil samo v zgornji glavi.

Mogoče tudi preveč razmišljaš, da moraš ti vse naredit, da bo ženska zadovoljena. To je stvar obeh.

Ker, jebiga, smo, kakršni smo bili narejeni pa zrasli. Edino, če bi bil debeluh, se da pa shujšati, sproti pa pridobivaš na moškosti. Mentalno, pa tudi fizično, saj se kar dosti sala nabere tudi tam dol 😀

Pa glej raje kakšno epizodo Taylor The Fiend na Youtubeu, da boš vedel, s kakšnimi babami mamo opravka dandanes. 🙂

V glavnem, kot odkrivam v življenju, moraš prebit te komplekse v glavi. It izven sebe. Kalkulirano tvegati. Sprejet poraze, karkoli se že pač zgodi. Potem pogruntaš da “što ne ubija, jaća” res deluje.

Mas to kar mas,sex ni sam velikost uda temvec da zadovoljis potrebe partnerke in sebe. Ne sekiraj se,preberi si kaksno knjigo o zenskem telesu,o zenskem orgazmu pa bos videl da je samo en del tega mehanski.

Zazivi zares!

Najdi si eno ozko Azijko boš še prevelik. Sploh Japonke so ozke in majhne da je ohoho.

Hehe, mali lulček ni problem!! Lej, ženske so sreče tudi z žensko, ki ga SPLOH NIMAJO. Ženske, vsaj predvidevam so redko mahnjene na seks. Spoh ne tako kot tipi, ki bi samo porivali.  13-14 cm je super. Tudi da boš s penetracijo dosegel orgazem pri ženski je malo verjetno. Dober seks za žensko 15 minut dobre masaže, božanje, pogovr, objemenaje, božanje, na koncu jo oralno zadovoljiš, evo lučka še rabil nisi.

Sex je overrated, velki kurci niso IN. Lej, nobena ne zbira partnerja tako, da pogleda v hlače pa reče, aha ti imaš velikega pitona s teboj bi bila. 😀 Tudi tip ne zbira samo tako, aha ta ima velike joške s to bi bil.

Resnica je, da so ženske zelo zaprte in nespremljive do moškega. Moski je sovražnik številka #1. S tem jo obremenjuje njena mati in prijateljice. Z tičem težko kaj narediš na redni osnovi. Je bolj kot: slepa kura in njeno zrno. Ženske so zapackane od frustracij, diploma, faks, počuti se grdo, sram, nekdo ji teži v službi, jeza, strah pred otrokom, prtljaga od bivših. Težko je s tem, zato se jaz ne sekiram. Najdi eno Azijko ji bo 10cm preveč. Te naše zahodnjakinje pa pač rabijo Afričane. Tako je s tem.

Odgovor na objavo uporabnika
Čarli 393, 11.10.2022 ob 14:49

Resnica je, da so ženske zelo zaprte in nespremljive do moškega. Moski je sovražnik številka #1. S tem jo obremenjuje njena mati in prijateljice. Z tičem težko kaj narediš na redni osnovi. Je bolj kot: slepa kura in njeno zrno. Ženske so zapackane od frustracij, diploma, faks, počuti se grdo, sram, nekdo ji teži v službi, jeza, strah pred otrokom, prtljaga od bivših. Težko je s tem, zato se jaz ne sekiram. Najdi eno Azijko ji bo 10cm preveč. Te naše zahodnjakinje pa pač rabijo Afričane. Tako je s tem.

ne kompliciraj, jst imam malega in redno seksam. Ženska ne meri tičev in ne izbira na podlagi dolžine.

Juhej Anoni, mogoče imaš samo podaljšan klitoris ali pa tiča ali pa dildo. Me v bistvu ne zanima.

Statistika nam pove svoje kaj ženske izbirajo. In to so v 95% višji starejsi moški kot one same. 5% so pa isto visoki kot one. Ostalo so izjeme.

Mogoče ima gdo jahto/ se repenči nad študenti v službi pa je nek car, pa mu ženske govorijo da je vse okay, v resnici gre pa ona en krog po svoje ko tip ne gleda. Kdo ve? Dejstva so dejstva. Ženska lahko tudi blefira v postelji, moški ne more.

Če ji manjka ji pač manjka. Mogoče klobasa, mogoče finančna samopodoba. Zakaj bi ženska bila z nekom ki ga niti ne čuti? Dildo zabavo ima lahko tudi kot lezbijka. Mogoče po 30 varnost in družinsko življenje. Okay, beta samček, ki pač nasede na to zgodbico po tem ko je 15 let imela svoje veselje.

Povedal sem rešitev. Najdeš manjšo žensko. Sploh Azijke ki jim je že 5cm preveč. Te 4 prste široke 100 kilske Evropejke so pa za taprave radničarje.

Čarli 393

ne kompiciraj, saj govoriš praktično isto kot jaz. Jasno je, da nek povprečen Janez z 14 cm lučkom ne bo hodil naokoli in bi mu vsaka druga dala. Ampak če hoče dobiti žensko za reden seks ne more biti nek problem. Sam neke pretirane izbire načeloma niti nisem imel, sem pa vesel, da načeloma tudi nisem imel dostopa do high society žensk. Kjer ji je neka družbena podoba bolj pomebna od seksa, družine itd..
Ženska ima pa tudi pravico izbirati in se odločiti. Jajca bi si že spraznil vsak, kaj pa ženska hoče? Mogoče hoče moža, in tri pamže? Potem te pa preceni a si odgovoren, da jih narediš in nekako vzgajaš + financiraš? Ja polej to je pa malo več kot seks.

Je pa tako, da moški iščemo lepo žensko/ske, reden seks itd.. to je pa na koncu velika iluzija. Se pa lahko kar približaš.

Torej lahko dedec z malim lučkom dobi žensko? DA. Če jo išče in je približno urejen. Pač ne moreš jamrat. Sam imac cca 14 cm, raje ne zmerim. Ampak grem stavit, da bi lahko marsikatero nabodel in ne samo 1x.

 

-> In to so v 95% višji starejsi moški kot one same. 5% so pa isto visoki kot one. Ostalo so izjeme.

je določen procent, si se odloča za starejše moške. Pa dobro, tudi ti si enkrat starejši? Pač neka statistika ne pomeni, da ti ne uspeš.

 

New Report

Close