majčka ZMAGOVALKA
Oj,
sporočam vam, da sem naročila majčko in zapestnico ZMAGOVALKA, ki je projekt Društva onkol. bolnikov z naslovom KOLO ŽIVLJENJA. Prilagam fotko. Sicer sem sama naredila posnetek, zato je “obupen”, ampak vidi pa se, kako fejst majčka je. Tudizelo dobrekvalitete. In pomenljive vsebine!
Priključite se akciji in darujte za bolnike z rakom, da jim bo lepše med zdravljenjem na OI.
Kristina, lepa slikca 🙂
jaz bom zdaj poskusila malo ignorirat tale internet; da ne bi kdo mislil, da jaz rabim kaksne nasvete :))))) Vidim pa res, da ce v pavzah ne naredim dela sproti, da potem vse oblezi; ni nikogar, ki bi me resil moje birokratije… Bom pa pustila kar odprta vratca, ce Vas bom slucajno pogresala;)
vsim skupaj lep pozdrav
Wrba – zmagovalka
te majčke in zapestnice lahko naročiš na:
U, tole bom pa jaz tudi naročila. Kako naročit, verjetno vse zvem na onkološki internet strani, kajne ? Poleg tega, da je oranžna živahna in zmagovalna barva, mi bo zdaj še posebej pristajala, ker imam oranžne lase (ja, kakšne pa drugačne, novi laski so mi zrasli belo sivi, kana je oranžna, druge kemije pa ne upam dat na glavo ).
Milena, itak potem laski potemnijo. 🙂 Tudi jaz sem imela prvi puh bel, potem so rasli temnejši laski naprej in ko sem imela laske dolge tam nekje 2 cm je ful dobro izgledalo, ker so bili tisti svetli (puh) malo, malo daljši in skodrani in delovalo je, kot, da imam pramena. Ful dobro. 🙂