Najdi forum

Saj ne vem ali naj se smejem ali jočem. V bistvu bi se na glas režala, če ne bi vedno najebale živali.

Očitno ti ne dojameš zadeve. Kje na tem planetu pa je država, kjer lahko kupiš samo žival z rodovnikom, brez njega pa ne? Očitno ti rabiš podnapise…[/quote]

Ti še narišem?

Aja in še nekaj, ker imate samo še par dni.
S 1.1. ne boste mogli več urejati ničesar – ne cepljenja, ne čipiranja, ne prehodov meje s psi, ki do tedaj ne bodo imeli čipov. V kolikor jih namreč ne bodo imeli, boste morali dokazovat njihovo poreklo na podlagi čipiranja njihove mame.
Kako mislite to izpeljat?

V drugi fazi žalovanja žalujoča oseba išče krivca za smrt v sebi ali v drugih. Je torej razumljivo in povsem človeško, kar počneš. Sedaj pa te jaz vprašam, ali nobena žival, ki ima rodovnik, ne more umreti zaradi odpovedi srca? Ali misliš, da se ti ne bi moglo zgoditi, da bi kupil mačka pri kao top vzrediteljih, pa bi ti prav tako poginil? Ali misliš, da rodovniške živali nimajo genskih okvar? Preberi malo po netu, koliko lastnikov trpi skupaj s svojimi rodovniškimi živalmi zaradi hudih zdravstvenih težav, tudi genetsko pogojenih.
Še enkrat: nihče ti ne more dati garancije, da bo žival res zdrava. Ne vzreditelj, ne veterinar, noben na tem svetu. Noben.[/quote]

tole ne bo držalo. njo krivim, ker se izogiba obveznostim, da bi parla živali k so zdrave. nikjer nisem napisal da se pri reg. vzrediteljih to ne more nardit a ponavadi take živali, k nosjo bolezen izločijo iz vzreje vsaj tisti vestni.
drugače pa mi povejte vi ki zagovarjate dotično štepakro, če to kot pravite da je ful vredi in skrbi za svoje živali, če tko zlo dobr skrbi kako ma lahk vsak mesec po deset oglasov za različne mladiče. žal vem kako njene mačke živjo in to ni glih ne vem kaj kvalitetno življenje, naš je bil žal žrtev njene nodgovornosti in naše nepremišljenosti ob nakupu.

Očitno ti ne dojameš zadeve. Kje na tem planetu pa je država, kjer lahko kupiš samo žival z rodovnikom, brez njega pa ne? Očitno ti rabiš podnapise…[/quote]

Ti še narišem?

S 1.1. ne boste mogli več urejati ničesar – ne cepljenja, ne čipiranja, ne prehodov meje s psi, ki do tedaj ne bodo imeli čipov. V kolikor jih namreč ne bodo imeli, boste morali dokazovat njihovo poreklo na podlagi čipiranja njihove mame.
Kako mislite to izpeljat?[/quote]
Greš po psa v zavetišče, recimo. Dobiš čipiranega, veterinarsko pregledanega in urejenega, praktično zastonj.

V drugi fazi žalovanja žalujoča oseba išče krivca za smrt v sebi ali v drugih. Je torej razumljivo in povsem človeško, kar počneš. Sedaj pa te jaz vprašam, ali nobena žival, ki ima rodovnik, ne more umreti zaradi odpovedi srca? Ali misliš, da se ti ne bi moglo zgoditi, da bi kupil mačka pri kao top vzrediteljih, pa bi ti prav tako poginil? Ali misliš, da rodovniške živali nimajo genskih okvar? Preberi malo po netu, koliko lastnikov trpi skupaj s svojimi rodovniškimi živalmi zaradi hudih zdravstvenih težav, tudi genetsko pogojenih.
Še enkrat: nihče ti ne more dati garancije, da bo žival res zdrava. Ne vzreditelj, ne veterinar, noben na tem svetu. Noben.[/quote]

tole ne bo držalo. njo krivim, ker se izogiba obveznostim, da bi parla živali k so zdrave. nikjer nisem napisal da se pri reg. vzrediteljih to ne more nardit a ponavadi take živali, k nosjo bolezen izločijo iz vzreje vsaj tisti vestni.
drugače pa mi povejte vi ki zagovarjate dotično štepakro, če to kot pravite da je ful vredi in skrbi za svoje živali, če tko zlo dobr skrbi kako ma lahk vsak mesec po deset oglasov za različne mladiče. žal vem kako njene mačke živjo in to ni glih ne vem kaj kvalitetno življenje, naš je bil žal žrtev njene nodgovornosti in naše nepremišljenosti ob nakupu.[/quote]
Ne podpiram nikogar, ki producira množice novih in novih psov, ne glede na to, ali si pravi vzreditelj ali preprodajalec ali štepar ali še kako drugače. Nobenega, ker so vsi isti, čeprav se eni delajo fine in bi radi bili oh in sploh.
Če je tako, kot ti praviš, imej jajca in babnico prijavi – tam, kjer jo bo najbolj bolelo. Pri denarju. Torej jo prijavi na finančni urad: imaš delo na črno, utajo davka in mogoče še kaj. Napiši pisno prijavo, opiši svojo štorijo in se podpiši z imenom in priimkom ter zahtevaj, da te obvestijo o ukrepih. Če dobijo pisno prijavo,morajo ukrepati, tega se pod mizo pomesti ne da. Če pa se bojiš, da ima krota zveze, pošlji kopijo prijave še v Ljubljano. Stroškov nimaš nobenih, prijavo daj kar po elektronski pošti.
Boš?

Ti še narišem?

Kako mislite to izpeljat?[/quote]
Greš po psa v zavetišče, recimo. Dobiš čipiranega, veterinarsko pregledanega in urejenega, praktično zastonj.[/quote]

Vprašanje je letelo na naivne kupce in posvojitelje. A tebi je tudi treba risat?

Greš po psa v zavetišče, recimo. Dobiš čipiranega, veterinarsko pregledanega in urejenega, praktično zastonj.[/quote]

Vprašanje je letelo na naivne kupce in posvojitelje. A tebi je tudi treba risat?[/quote]
Tukaj si na normalnem forumu, upam da si zmožna normalne komunikacije. Če ne, idi na SČ in se tam izživljaj.

Normalna komunikacija je možna, če je sogovornik vsaj funkcionalno pismen.

Očitno si potrebovala par dni, da si predelala, kar si drugi mislijo o tebi. No, preberi še enkrat in ne uniči vsake teme s tvojim gobezdanjem…vsaj na tem forumu…
Kopirano iz SČ, tema: Ste vedeli, da je Yo ena tečna baba?
http://med.over.net/forum5/read.php?151,10116469

Očitno si potrebovala par dni, da si predelala, kar si drugi mislijo o tebi. No, preberi še enkrat in ne uniči vsake teme s tvojim gobezdanjem…vsaj na tem forumu…
http://med.over.net/forum5/read.php?151,10116469%5B/quote%5D

A ti res misliš, da v svojem življenju nimam nobenega drugega dela, kot 24 ur/dan vsak dan sledit vsem temam, ki se TEBI zdijo pomembne?
(op.p. Dobro, da si dala link, kjer se lahko zorgazmirate po želji :)))) )

http://med.over.net/forum5/read.php?151,10116469%5B/quote%5D

A ti res misliš, da v svojem življenju nimam nobenega drugega dela, kot 24 ur/dan vsak dan sledit vsem temam, ki se TEBI zdijo pomembne?
(op.p. Dobro, da si dala link, kjer se lahko zorgazmirate po želji :)))) )[/quote]
Glede na to, koliko si po forumih, res nimaš. Pa spet si pri seksu…ti imaš res težave…

Bolj jih imaš ti, ki se trudiš ujet vsak moj post na vsakem forumu :))))
Si se morala prekleto potrudit, da si me tu našla, glede na moje javljanje tukaj :))))
Saj bo boljše, samo s sabo se začni ukvarjat, ne boš več imela časa zame.

Truditi namreč. Povsod te je polno in res vsako temo pokvariš. Še enkrat preberi naslov teme, boš vsaj vedela, o čem pisati.
Našla? Morala? Imela? Še to ne znaš razbrati, katerega spola je oseba, kateri odgovarjaš?

In zato imam konje..mackarji niste resni..sem pa se nasmejala ob branju in hkrati mi je zal vasih muc..

Mene zanima koliko naj bi tehtal mladič Maine coon pri 5 mesecih ?Kdaj ga kastrerat, da je najmanj stresno in boleče?Pa prosim normalen odgovor…

pozdravljeni

koliko bi moral mladič pri petih mesecih tehtati je težko natačno reči, je teža odvisna od tega iz kakšnih linij (hitro rastočih, počasi rastočih) izhaja mladič, potem tudi s kakšno hrano je hranjen itd. velko je faktorjev, ki vplivajo na težo mladiča, če pa rečem na uč tam od 3, 4-kg naprej približno, ne me za jezik vlečt 🙂
mladička je lahko kastrira že pri treh mesecih, glede na to da je vaš star 5 mesecev vam svetujem, da kastracijo opravite čim prej.
kastracija je za mladička dokaj nestresen in neboleč poseg, vsega poseg traja le nekaj minut, mladiček pa je že isti dan takšen kod da sploh nič nebi bilo 🙂

lp

Hvala,mačku kuhamo posebaj in na voljo ima brikete hills za mladiče,tuno ali piščanca.Hrani mu dodajamo olivno olje in izključno je vse kuhano brez soli,govedina,jetrca,piščanc,puran,teletna,riba…skuhamo za 2 do 3 dni in zmeraj drugo,dodamo zelenjavo ali riž,občasno samo meso.Trenutno tehta 5.100g.Na poseg smo ga naročili pri MH VETERINA,Bernekerjeva 43.Upam da bo vse o.k nas je zelo strah,ljudje govorijo o spremenbah po posegu,vse živo bereš…Mačka obožujemo je velik sonček

Vse lepo in prav, tudi jaz sem kupila maine coona pri registriranem vzreditelju, pa je zbolel in sem ga morala dati uspavati starega 15 mesecev.
Točno tako je kot pravi gospod:”noben papir ti ne more garantirat da je muc zdrav”.

Upam da prijavite takega vzreditelja, oz. da se mu prepove prodaja sploh v primeru če niste edina, ki jim je maček zbolel, ker če oni še vedno prodajajo mačke, ki zbolevajo, potem tisti papir res nič ne koristi.

To ste v Krškem kupovali?

New Report

Close