Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Alternativa Zdravilstvo Magnezijev klorid

Magnezijev klorid

Pozdravljeni, g.Dominik,

na internetu je zadnje čase zelo popularen “čudežen”magnezijev klorid. (ozdravil naj bi vse: raka, kronične bolezni in vse mogoče tegobe).

Logično mi je, da je magnezij eden od mineralov, ki je potreben za delovanje našega organizma in tudi sama ga uživam v kombinaciji z ostalimi bazičnimi minerali v bazičnem napitku, ki sem ga dobila pri vas.

Prosim, napišite kaj več o tem, kaj pravzaprav naredi (povzroči) magnezijev klorid v našem telesu in če je to res oblika, ki je primerna za jemanje?

Mislim, da vam bodo za napisano hvaležni tudi drugi.

Najlepša hvala za odgovor,
lepo pozdravljeni,
Aleksandra

Zelo sem proti magnezijevemu kloridu (našli ga boste tudi pod MMS), ker je namenjen za dezinfekcijo ne pa za uživanje.

Dezinfekcijsko sredstvo bi pomagalo pri infekcijah, kronične bolezni, ki bi jih naj pozdravil MMS, pa ne nastanejo zaradi vnetja, ampak okoljskih strupov, napačne prehrane, psihičnih problemov, pomanjkanja vitaminov in mineralov, mrtvih zob (fokusi).

Pri vseh teh vzroki dezinfekcijsko sredstvo ne morem pomagati.

LP

Dominik Golenhofen zdravilec, dipl. hol. ener. med. (I.M.U.) in Ksenija Lakota zdravilka Golenhofen d.o.o. Obrije 10, Ljubljana Telefon: 059 059 090 www.golenhofen.si [email protected]

Spoštovani Dominik Golenhofen!

Samo za informacijo vam sporočam, da magnezijev klorid (to je MgCl2) in tako imenovani MMS ali izvirno “Miracle Mineral Supplement” (to je 28% NaClO2 – natrij dioksi klorat – raztopljen v destilirani vodi) nimata nič skupnega, razen, da oba zdravita, s tem, da je treba biti pri NaClO2 resnično veliko bolj previden.
Ne zamerite, ampak od nekoga, ki naj bi bil zdravilec, ki vodi lastni energijski center in ki očitno (sodeč po zapisu ga. Aleksandre2011) celo pripravlja in prodaja lastni bazični napitek, bi pričakoval ne malo, ampak precej več natančnosti. In da ne bo pomote, tu ne govorim o pravopisnih napakah, ki jih v vašem odgovoru ravno tako ne manjka.

Uspešno zdravljenje še naprej!

Hvala za vašo opozorilo glede magnezijevega klorida. Seveda bi se dalo vaše sporočilo napisati drugače, mogoče z več slovničnimi napakami, pa malo več prijaznosti. Kaj menite?

Tokrat sem se res zmotil in premalo natančno prebral vprašanje, za kar se obiskovalcem foruma opravičujem.

Lahko pa vas pomirim, da v ordinaciji ne pripravljam in prodajam “lastnega” bazičnega praška, ampak pri MZ registrirano prehransko dopolnilo. In to z računom. Vsako leto nas tudi obišče inšpektor, tako da ste lahko res brez skrbi.

LP

Dominik Golenhofen zdravilec, dipl. hol. ener. med. (I.M.U.) in Ksenija Lakota zdravilka Golenhofen d.o.o. Obrije 10, Ljubljana Telefon: 059 059 090 www.golenhofen.si [email protected]

kak zdravilec pa ste vi, če se niti na kemijo ne zastopite, k vam pa res nebi hodil na kakšne zdravljenja, bi mi naredili več škode kot koristi, glede na vaše neznanje. V šolo, v šolo bo treba fant!

Pozdravljeni!
Ker imam tudi sam precej težav z zdravjem, še posebej s sklepi – kolena in komolci, sem se tudi sam odločil za magnezijev klorid. Na internetu se najde toliko napisanega kot, da je to neko čudežno zdravilo ki pozdravi prav vse. Kljub temu, da sem v življenju preizkusil že kar nekaj “alternativnih” zdravil katerih učinek je bil vedno “nič”, sem se odločil še za tole zadevo ki očitno dela čudeže. Tako vsaj berem… Nekateri celo opisujejo kako odlično so se počutili že po prvem odmerku… Torej res čudežno…

Moja izkušnja je naslednja:
Star še nisem 50 let. Po prvem odmerku sem se počutil precej slabo. Pa vztrajam naprej. Dnevno jemljem po dva odmerka. Po dveh dneh ugotovim, da se mi je pritisk precej povečal, čeprav opisujejo, da ta klorid zdravi tudi visoki pritisk??? Zadeva je za popit precej grenka in neokusna. Pa kljub temu ne vzamem nobenih tablet za pritisk in vztrajam naprej. Trebuh imam vseskozi precej napihnjen in ne čutim neke posebne lakote. Če zadevo spijem zjutraj na prazen želodec, me začne želodec bolet.
Odločil sem se, da bom kljub vsemu vztrajal še nekaj dni. Če ne bo nobenega napredka, vržem vse skupaj v koš in se nikoli več ne poslužujem podobnih zadev.

Toliko zaenkrat o moji izkušnji.
Lp

Ali ni dosti magnezija v zdravi morski soli?sam sem se ze veliko let nazaj odpovedal kuhinjski soli in jemljem samo zdravo sol.blizam se 50 letom pa zzaenkrat nimam večjih težav.lp

New Report

Close