Najdi forum

Magnetna terapija

Pozdravljeni,
zanima me, če ima kdo izkušnje z magnetno terapijo.
Pri meni se je oglasil prodajalec, ki mi je za kar precej denarja ponujal blazino, veliko cca 60×170 cm, ki se položi na posteljo in na kateri spiš. Priključi se na el. omrežje, ustvarja se magnetno polje, ki zelo ugodno deluje na telo, obnavlja celice…Blazino so mi posodili za 4 dni.Ko sem se po prvi noči zbudila, sem bila kot prerojena. Nič me ni bolelo, bila sem vsa vesela in poskočna, vsa togost je izginila, noge so bile prožne, kar plesala bi po stanovanju, počutila sem se lahko, polno energije. Kar razganjalo me je od sreče, kot bi se zgodil čudež. Tako je bilo še ves dan. Že takoj zjutraj sem hotela telefonirati, da kupim blazino za 1200 EUR, potem sem si pa rekla, bom še malo počakala, saj imam časa 4 dni.Ko sem se drugo jutro zbudila, je bilo pa zopet vse po starem. Prav tako je bilo naslednje dni. Blazine nisem kupila, ker sem sklenila, da se še malo pozanimam. Poleg tega pa imam na postelji že nelaj let en vložek z magneti poti sevanju in za zdravljenje. Morda mi res malo pomaga, pa se tega niti nisem zavedla. Res pa je, da ne vem, kako bi bilo brez njega. Bolečine so postale znosne, niso pa izginile, na postelji se lahko obrnem tudi na bok, pa me nič ne boli.

Malo sem gledala po internetu kako magnetna terapija vpliva na zdravljenje fibromialgije. Brala sem, da so 6 mesecev testirali bolnike z FM, ki so spali na pravih in lažnih magnetih. Tistim, ki so spali na pravih, se je stanje precej izboljšalo.Menda pa bi morali s terapijo nadaljevati, da bi bila učinkovita. Večkrat sem zasledila, kako magnetna terapija pomaga pri zdarvljenju FM, nima pa stranskih učinkov. Zato me zanima, ali ima kdo od bolnikov kakšne izkušnje.

Breda

Meni je prijateljica posodila blazino za kakšen mesec.
Bistveno se mi je izboljšalo.
Opazila sem pa še eno stvar. Že celo življenje moje migrene trajajo po tri dni brez izjeme. Prvi dan migrene sem bila na blazini in je migrena minila in se ni več pojavila (mislim na to isto migreno).

Emina

New Report

Close