Najdi forum

Ja ne vem kako je to možno vendar ima tako srečo, da kogar koli spoznam mi takoj na začetku pove, da je zaseden in da želi biti z menoj samo kot prijatelj ali pa kot deklico s katero bi samo sexali. Na podlagi tega se mi je nabralo veliko prijateljev samo …to ni točno to kar želim.
Kako je možno, da privlačim samo take fante.Nisem tako mlada in pa ne toliko stara,tako da mi ni nič jasno.
LP,

Ej men se zdi, da zapademo v nek krog, katerega si niti ne moremo razložiti. Ne gre tolko za to, kaj hočemo, ampak kakšni ljudje nas privlačijo nezavedno.

Tko se men zdi.A se ti zdi moja teorija ok?

Halo, ja res je da se tako zdi kot da se gibljemo v tem čudnem krogu. Je res da jaz pod razno ne želim vezanih fantov ampak resnično takih katerih bi bili vezani z menoj.
Tvoja teorija je sicer ok, samo me zanima kaj lahko naredim da se mi neha to dogajat.
Lp, :):)

veš, kaj ti jaz predlagam…. da se znebis vseh takih “prijateljev”…. in ko ti bo naslednji predlagal take opcije, reci, da ne rabiš ne prijatelja ne porivača. morda (MORDA!) se je pa kdo pohvalil, da si njegova “prijateljica”.. potem pa vse muhe na med.

Takšni vezani moški te privlačijo, ker so bolj samozavestni (seveda, ko pa se potrjujo doma pri svojih partnerkah)… Prereži ta začaran krog.
Samski moški so bolj sramežljivi in nesamozavesti, bojijo se, da bodo spet dobili kakšno košarico in ti zato delujejo neprivlačno ali pa nezainteresirano…
Razglej se malo naokrog, veliko jih je prostih…

New Report

Close