magnesol- čemu služi?
Ko sem ginekologinji povedala da imam v 37 tednu nosečnosti trd trebuh in boleče popadke kar večino dneva, mi je na listek takoj napisala naj si kupim Magnesol za sproščanje mišic. To sem pila že pred 2 letoma pri prvi hčerki, in so se v porodnišnici zgrozili zakaj sem to pila zadnje tedne nosečnosti saj naj bi zaviralo in ustavljalo porod. Rodila pa sem 10 dni čez rok.
Na mojo pripombo je ginekologinja rekla da se časi spreminjajo in da zdaj to vsi predpisujejo vsem.
Meni pa ni čist jasno čemu pravzaprav služi, zakaj naj bi ga sedaj zopet pila, saj komaj čakam da se ta nosečnost konča, ne pa da bi jo podaljševala. otrok pa je že sedaj tako velik kot prvi ob rojstvu.
Hvala za pomoč
Dobro jutro
tudi jaz sem v 37.tednu in imam že kar 3 tedne trd trebušček skoraj po cel dan. In res je, Magnesol na veliko predpisujejo. Proti popadkom in na sploh proti krčem, tudi v nogah. Vsaj tako so meni rekli. Jaz ga ne pijem več, ker se mi ne zdi, da bi bilo kaj bolje, pa tudi zato ker sem že zelo nestrpna, saj hočem spoznati to malo bitjece, ki me z brcami opominja nase.
Želim ti čim lepše zadnje tedne nosečnosti, Taja
imam zelo hude bolecine v hrbtenici in nogah, noseča sem 21 tednov. zanima me ali pomaga ce spijem sumečo tableto magnesol ali pa mogoče lahko naškodi, v 9 tednu sem rahlo zakrvavela in takrat mi je bil magnesol odsvetovan. kaj pa sedaj? ali lahko to tableto izzovem nezazelene in skodljive ucinke.hvala.lp