Najdi forum

magistrski študij ekonomije

živjo
imam tud eno vprašanje. a kdo ve kolk je treba imet povprečje ocen za izredni magistrski študij ekonomije na EF ljubljana, a je nujno treba met 8?
kaj pa za magistrski študij kineziologije na fakulteti za šport? lp vsem

Za program poslovodenje in organizacija ni nujno, moraš pa imeti vsa dve leti delovnih izkušenj. Za druge programe pa ne vem.

Povprečna ocena 8 pride v veljavo takrat, ko je v program vpisanih več kandidatov, kot je razpisanih prostih mest. Če je kandidatov manj, ocena ni pomembna. Kot je že Irena omenila, je pri organizaciji in poslovodenju potrebnih 2 leti delovnih izkušenj, ne glede na oceno.

Je pa razlika tudi med pogoji za redni oz. izredni študij. Pozanimaj se na referatu za podpiplomski študij, saj ti bodo znali natančno vse obrazložiti.

HVALA ZA ODGOVOR OBEMA IN EN LEP DAN ŽELIM.

Irena,

a si ti vpisana v ta program? Sprašujem, ker sem jaz vpisana tam….
Kako ti gre?

Jaz sem letos vpisala drug letnik, imam narejenih 6 izpitov, ostalo mi jih je 10, sem na smeri Trženje, ampak skupnih predmetov imamo pa kar nekaj…

Ne, ne, jaz sem bolj naravoslovec. Ja pa moj mož letos vpisan v prvi letnik tega programa in sicer na računovodstvo in revizijo. Prvi izpit ga pa še čaka (upravljalna ekonomika).

živjo nives.
kako si pa ti prišla na magistrski študij, kake pogoje si izpolnjevala?
lp

Zdravo,

jaz sem študirala v Zagrebu, zato je moje povprečje ocen, tam okoli 3,6, kako se to prenumerira v oceno od 5 do 10 ne vem, niti so to od mene zahtevali.

Nostrificirano diplomo sem imela, potrdilo o zadostni delovni dobi in plačano položnico. To je vse. Iz lastnih izkušenj povem, da so zelo prijazni in da ne komplicirajo.

hvala za odgovor.
še eno vprašanje: kolk je znašala šolnina in kolk delovne dobe moraš imet za študij v zagrebu?
teja

Zdravo,

verjetno sva se narobe razumele, jaz sem delala dodiplomsko v Zagrebu ker sem hrvatica po rodu, (istranka bol konkretno) pa sem logično brezplačno naredila dodiplomsko.

Podiplomskega delam v Ljubljani, kjer polna šolnina za eno šolsko leto znaša 470.000. Če program za katerega se prijavljaš sofinancira MŠŠ, potem je odvisno od števila vpisanih, lani je bilo razmerje 70% MŠŠ, 30% študent, letos bo baje tudi (ni še uradno znano).

New Report

Close