Najdi forum

Spoštovani, zanima me kakšne izkušnje ima kdo izmed vas o jasnovidcu imenovan MAG ZVEN, ki ima še nekaj imen in sicer: ZVEZDNI SEL, VIRZENSKI, RUDI KAFOL doma iz dekanov pri Kopru ?

In drugič o prerokovalcu iz kanala A DANNY-ju ?

Hani, Zvena sem klicala pred nekaj meseci in me je kar presenetil, saj sem ostala odprtih ust, ko mi je povedal nekaj stvari iz preteklosti, uganil je tudi mojo skrito željo , ki naj bi se zgodila v prihodnje, to bomo še videli. Sicer pa ima takole, če imaš samo eno vprašanje, ti ga pove zastonj, za več pa ima normalne cene torej od 3000 tolarjev dalje.

Danija pa nisem nikoli klicala, ker sem dobila občutek, da vsem enako govori.

Pa veliko sreče

Kar se Danny-ja tiče se strinjam z Leo. Sem pa zadnjič brala en njegov intervju in je sam rekel v tem smislu, kot da si usodo krojimo sami in ne…..(kar pa že vemo, kajne?) , imam pa tudi občutek, da nima nevem koliko “daru” za vedeževanje. Njegovi odgovori glede ljubezni recimo, če se bosta razumela, bosta živela srečno, hallllo, a ni to povsem jasno,……itd itd.

Al pa še ena boljša izjava od danija, ena ga je spraševala, kaj bo rodila, bila je namreč noseča, pa je rekel; “Če ne bo deček, bo pa deklica sigurno” Mislim haloo, tako znam tudi jaz šlogat.

Nika

Jaz sem pa enkrat govorila s tem g. ZVEN po telefonu, ko sem ga nekaj sprasevala za mojo hcero, pa se mi je zdel malo bolj tko. Nasprotno, Danny pa mi je ze dvakrat odgovoril po emailu, ko sem mu obakrat poslala vprasanja, bil je zelo prijazen in je pravilno napovedal kar nekaj stvari.Jaz mu zaupam, mislim, da je najboljsi v Sloveniji.

Šloganje je bolj tako tako, saj veste. Meni se zdi astrologija d best. Moja astrologinja nikoli ne fali, ne moreš verjet.

Lea
Prosim te mi lahko napišeš telefonsko št. od Zvena prosim te.
Pa še prosila bi Princesko, če bi mi lahko poslala od Denija email.
Hvala vam
LP vijolica

Pozdravljeni!
Tudi jaz bi želela številko. A jo lahko pošljete?
Sama sem imela krasno šlogarco, ciganko. Žal je že pokojna. Reči moram, da je ni stvari, ki mi je ne bi napovedala. Tja smo šle ženske kar tako, za zabavo. Potem pa smo ostale kar lepo brez besed. Povedala nam je takšne stvari, da so se nam ježili lasje. Najprej sveda o preteklosti, potem pa še o sedanjosti. In vse napovedi so bile 99 % točne. K njej sem večkrat zašla in vsakokrat se mi je vse uresničilo. Zato verjamem, da so ljudje, ki imajo jasnovidne sposobnosti. Ravnokar berem knjigo od Belleruth Naparstek: Šesti čut. Krasna stvar.
Ups! Mislim, da sem skrenila s teme! Pliz, številko!
LP
Lena

Violica tako, meni danes ni uspelo priti not, zato ti bom napisala njegov http naslov:
http://www.matkurja.com/slo/resources/society/esoteric/astology in pol klikni na
Brezplačno vedeževanje in dnevni horoskop – Vedno sem čutil, da obstaja še nekaj več in nekaj……….
Na njegovi spletni strani imaš njegov domači telefon in številko mobitela na katerega ga lahko pokličeš.

Lep pozdrav in veliko sreče.

Lea

Hay Lea
Hvala ti za pomoč glede Zvena. Lena piše, da želi tel. št od Zvena
Tako: 05-625-13-46 ali gsm : 041-210-660
LP vijolica

Pozdravljena Vijolica. Prav lepa hvala za tel. številko. Ga bom kmalu poklicala.
LP
Lena

Ali mi lahko poveste, kaj vam je ZVEN natvezil ?

Imela sem zelo negativne izkušnje z ZVENOM, prosim povejte še vi svoje !
Fauve pa prosim, če napiše tel.št. astrologinje, ali kako priti do nje.

Prvič slišim za Zvena.Slišala pa sem za nekega Davora,ki zdravi z molitvijo.Pravtako v Kopru.Ali mi lahko kaj več poveste o ZVENU.Kar se Dany-ja tiče.Nekoč sem imela prilikoda ga vprašam samo eno vprašanje.Vprašala sem ga ali se bo moj sin kmalu poročil.Poročil naj bi se naslednjo soboto.Dany je vedeževanja-jasnovidnost zelo poenostavil.”Vse je odvisno od dekleta s katerim hodi,ali ga bo maralo.”Sin se je poročil v soboto in nevesta je rekla”da”.

Prvič slišim za Zvena.Slišala pa sem za nekega Davora,ki zdravi z molitvijo.Pravtako v Kopru.Ali mi lahko kaj več poveste o ZVENU.Kar se Dany-ja tiče.Nekoč sem imela prilikoda ga vprašam samo eno vprašanje.Vprašala sem ga ali se bo moj sin kmalu poročil.Poročil naj bi se naslednjo soboto.Dany je vedeževanja-jasnovidnost zelo poenostavil.”Vse je odvisno od dekleta s katerim hodi,ali ga bo maralo.”Sin se je poročil v soboto in nevesta je rekla”da”.

Mag Zven

ČRNOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO, DENAR, SEX

http://med.over.net/forum5/read.php?27,1279482,1279923#msg-1279923

http://www.lunin.net/forum/index.php?showtopic=2723

dejte mal konje bremzat pa mal poguglajte, preden ga kličete….

New Report

Close