Najdi forum

Pozdravljeni
Najprej bi vas lepo pozdravila in že v naprej se vam zahvaljujem za vaš odgovor. Jaz sem psihično čisto na tleh in to zaradi mojega zakona.Tako me je mož spravil ob živce, da vam ne morem pojasniti, nato sem se odločila, da gren psihiatru saj sploh nisem več imela volje za nič. Bila je psihiatrica, ki jo nikoli ne bom pozabila, kako me je iz krize potegnila. Naprej je trajal dolgi pogovor in normalno nato terapije. Na začetku mi je napisala, Zoladeks, leksaurin3mg,sanval10mg. Od teh zdravil mi skoraj nič ni pomagalo, od sanvala sem imela tako moreče sanje Ponovni obisk pri psihiatrici, mi je napisala zdravila, Ladiomil25mg,Lexsaurin6mg, in Zoloft30mg, ta zdravila pa so mi pomagali, še sedaj jih pijem, ki mislim. da nemorem brez njih, mislim pa, da bi lahko bila brez zdravila, zato vas spračujem, kako bi nehala piti zdravila sem že tako navajena, da je groza pijem pa jih že 7 let.Prosim da mi poveste stranske učinke teh zdravil in ali je možno, da se zredič jaz sem dobila v petih mesecih 30 kilogramov nemogoče.Sumim pa sama, da se redim od ladiomila kaj vi mislite o tem? Povejte mi kaj naj počnem glede zdravil, počutim pa notranji del živčevja v notranjem delu telesa se tresem, ne, da bi kričala ali brez veze kaj govorila, ampak trpi mi notranji del telesa. Prosim vas za pojasnilo, in zahvaljujem se vam za potrpežljivost branje mojega dolgega pisma.
Lep pzdrav Magda

New Report

Close