Madež
Mi lahko kdo pomaga? Laneno srajco in hlače bež barve sem kot običajno prala na 30 stopinjah z ostalimi (starimi in preverjenimi) oblačili. Vedno je bilo vse v redu, tokrat pa so na srajci in hlačah modri madeži. Nobena modra stvar se ni prala zraven. Sem oboje še enkrat oprala, pa ne gre ven!!! Kaj mi svetujete, da bi bilo oboje še kdaj uporabno? Hvala.
ne vem, tudi jaz ponavadi poskušam.
ko je že perilo popackano je tako že uničeno (po moje) in potem pač poskušam na vse mogoče načine.
Enkrat mi je neki kos oblačila pomodril kar precej sinovih oblačil. Dala sem jih v varikino in pri enih je bilo uspešno, druge sem razbarvala, pri eni majčki pa modri madeži niso šli ven. Pač mi je varikina zadnja šansa, da še kaj popravim.
Toliko od mene (verjetno nisem v veliko pomoč 🙁
obilo uspeha
Packa, super bi bilo, če bi posredovala zaključek te akcije. Je uspela, ni , s čim si poskusila, si uničila oblačilo…? Res bi se morale zmenit, da vsaka pove, kako se je problem razrešil, če se sploh je, pa tudi če ni bilo uspeha, da bi vedele tudi ostale in ne bi poskušale vseh predlaganih načinov, če to ni potrebno oz. ni učinka.
Kaj mislite? Lp.m.