Pred tremi leti je tako shušal tudi moj sodelavec. Mislim da se držal tri tedne in izgubil ca.15 kg. Vendar je bila kar muka zdržat ob tem napitku, volja je bila močnejša in je zdržal. Zelo se mu je poznalo, vendar se je kasneje zapustil in izgleda isto kot prej…
Sirup prodajajo tudi v dm-u ,mogoče so gor nakšna navodila.
Ja, sprobano in res je tako, vendar se mi je ta sirup tako uprl, da ga danes še vohat več ne morem. Ta kura naj ne bi bila namenjena izključno hujšanju, ampak bolj čiščenju telesa. S kilamo je pa tako kot pri vsaki dieti – če tudi naprej zdravo živiš in paziš pri hrani, težo seveda obdržiš, v nasprotnem primeru pa … Če te še kaj zanima, vprašaj.
Ja, kupila sem ga danes. Piše na navodilih, da dve žlici zmešaš s 3 dcl vode in pol limone, tako mešanico spiješ od 6 do 12 kozarcev na dan, pa NIČ HRANE TE DNEVE, samo piješ vodo, čaje, donat,…
Baje sploh nisi lačen, ker ima ta sirup polno vitaminov, beljakovin,…. Počutje je baje super. Držal pa naj bi se vsaj 10 dni, lahko pa tudi tri tedne. Odvisno od volje. Je pa zadeva kar draga, saj pride v lekarni liter sirupa 8.500 SIT in ga imaš za kakšnih 10-12 dni.
Midva z dragim začneva jutri, čeprav sva se že tri dni do danes postila, samo voda, jogurti in nektarine (pa je šlo v treh dneh 2,5 kg dol).
Upam, da nama uspe, seveda pa se zavedava, da se je treba OGROMNO GIBATI IN PITI VODO.
Se bom javila z rezultati čez 10 dni.
Ana
Jaz se postim s tem sirupom vsako pomlad približno 10 dni. Počutim se zelo dobro, polno energije in prav nič nisem lačna. Moj namen je predvsem čičenje telesa, seveda pa izgubim kakšen kilogramček, ki sem ga pridelala čez zimo. Če pozneje ne paziš, te kilograme hitro pridobiš nazaj, tako da je po mojem mnenju obdobje po postu še veliko pomebnejše.
No, dekleta in fantje, sedaj je za mano že tretji dan posta z Madal Bal. Res je, sploh nisem lačna, čeprav vem, da premalo pijem vode. Torej spijem pet kozarcev napitka, nič ne jem, vsak večr pa zeliščno odvajalno tableto. Zjutraj je blato tako temno, voda oranžna,….. fuj. Nesnaga gre iz telesa.
V teh treh dneh, no pa tri dni pred tem sem se postila ob vodi, sem shujšala za 5,5 kg, mož pa 5 kg. Neverjetno. Pa tako dobro se počutiva, lahka in polna energije. Definitivno bova vztrajala do konca 10 dni, nato pa stroga dieta.
Kaj priporočate, kakšno hrano naj nato jeva, da bova hujšala še naprej (potrebno, saj imam 99 kg, mož pa 110kg).
Aja, pa veliko migava.
Hvala
Ja, uporabljava Marilax zeliščne odvajalne tablete, pa malo ščipa v trebuhu, ampak ni hudo. Samo veliko moraš piti, da ne ščipa v prazno.
Hvala za spodbudne besede, ampak tega posta se bova držala samo 10 dni, nato pa zdrava-pametna prehrana (sadje, zelenjava,…) večkrat na dan po malo. Pa veliko gibanja. Sicer pa sedaj ne telovadiva toliko, ker se ogromno gibava (beljenje stanovanja-hudoooooooo) med delom. Je pa res, da sem do danes (3 dni vodni post in 4 dni Madal Bla post) shujšala 7 kg, mož pa 5,5 kg). Dobro, a ne?
Vztrajajte tudi vi, pa bo šlo. Midva vsekakor bova, ker sva dva in se spodbujava.
Lep sončen dan vsem skupaj.