Najdi forum

madal bal

Zanima me, če ima kdo kakšna podrobnejša navodila glede uporabe javorjevega sirupa?
Namreč – kolegica pravi, da obstajajo navodila uporabe sirupa po dnevih?
Hvaležna vam bom za informacije.

z javorjevmu sirupom sem hujšala pred nekaj leti – in mislim, da še vedno zraven sirupa dobiš še navodila za uporabo, če ne mora pa navodila imeti prodajalec.
Dieta gre pa tako , da ko se zares odločiš – 1 teden ali 10 dni piješ samo sirup: ne vem točno koliko žlic ( to ti piše v navodilih ) sirupa, limoninga soka, mlete rdeče paprike – po želji zmešas z vodo .
Na dan moraš spiti vsaj 1,5 – 2 L sirupa, zraven lahko piješ še metin čaj zaradi zadaha – ker se telo prečiščuje!
Po končani dieti imaš pa potem za nekaj dni napisan jedilnik – da se zelodec navadi na hrano!
Ta prečiščevalna dieta je super – upam, da ti bo uspelo!

ml

KOLIKO PA SI SHUJŠALA???

V 10 dneh približno 7 kil!
To je mislim, da kar v redu – še boljše je pa to, da se telo ful prečisti-
jezik postane čisto rožnat, trebuha sploh ni več – sam po dieti moraš pazit še vedno kako ješ, da ne pridobiš nazaj vseh kil!
ml

A LOH ŠE VPRAŠAM KOLIKO SI MELA NA ZAČETKU POSTA IN KOK SI VELKA? A SI POTEM KILEDOBILA HITR NAZAJ??

Mona Lisa, hvala za tvoj odgovor. Žal nisem dobila nobenih navodil razen tistih, kako pripraviti pijačo. V lekarni mi je gospa svetovala uporabo odvajala – Verolaks, grenka sol….
Navodila sem iskala tudi na netu, a žal neuspešno. Če ima kdo ta navodila bi mu bila zelo hvaležna vsaj za njihov povzetek.
Bom pa sporočila o svojem uspehu ali pa neuspehu.
Lep popoldan vsem.

Tisa jaz sem nekje brala ta navodila na forumu bom poiskala pa ti povem.

Zdravo

Pred kakšnim mesecem sem se pet dni postila z javorovim sirupom. Napitek si pripraviš tako:
1 dcl sirupa
sok 2 limon
po želji 1 noževa konica čilija
doliješ vodo, da je skupaj napitka 2 L

Napisala sem čili po želji, ker je funkcija čilija, da požene prebavo. To pa lahko dosežeš tudi s kakšnim blagim odvajalnim čajem ali pa donatom. Jaz sem se klistirala.

Nujno je, da greš vsak dan na veliko potrebo, ker drugače se začnejo izločati strupi iz črevesja, pa si narediš več škode, kot koristi.

Tu je uradni link

tu pa še “second opinion”

Veliko uspeha..

PS
Jaz sem shujšala za 3,5 kg, od tega sem približno v par dneg dobila kak kg nazaj (voda)

Živjo! Ta dieta po mojih izkušnjah ni namenjena hujšanju ampak čiščenju! Sem tudi jaz padla na finto veliko izgubljenih kg v 14 dneh ampak so tako hitro prišli nazaj! Odidejo v obliki mišic in vode vrnejo pa se v obliki mastne rezerve za hude čase! Saj počutila sem se enkratno ampak shujšala pa nisem! Veliko uspeha!

Čeprav je stara tema sem jo našla prek googla in prispevam najbolj natančna navodila na uradni strani madal bal sirupa:
http://www.madal-bal.si/index.php?id=33

Piše vse o postopku in prehranjevanju po dieti.

New Report

Close