Mačke & ženske
ne vem kak naj rečem, da ne izpadem kot advocatus diaboli..
Delaš logično napako: seveda imajo mačke tudi drugi, ne samo dosti samskih žensk. Ampak tu govorimo o njih. In menim, da teza drži. Res jih tudi sam poznam kar nekaj, ki imajo mačke.
In ker si ljudje po definiciji omislijo žival, ki jim je karakterno blizu, je dana tudi korelacija.
Sedaj bi pa lahko razglabljali naprej: zakaj je toliko žensk z mačjim karakterjem samskih?
Pa ne zdej sem mešat družin, pa samskih moških s psi – ja, tud ti obstojajo, ampak to ni predmet te teme!!
ne vem kak naj rečem, da ne izpadem kot advocatus diaboli..
Delaš logično napako: seveda imajo mačke tudi drugi, ne samo dosti samskih žensk. Ampak tu govorimo o njih. In menim, da teza drži. Res jih tudi sam poznam kar nekaj, ki imajo mačke.
In ker si ljudje po definiciji omislijo žival, ki jim je karakterno blizu, je dana tudi korelacija.
Sedaj bi pa lahko razglabljali naprej: zakaj je toliko žensk z mačjim karakterjem samskih?
Pa ne zdej sem mešat družin, pa samskih moških s psi – ja, tud ti obstojajo, ampak to ni predmet te teme!![/quote]
Očitno sam desci vemo o čem gre debata…
Po svojih izkušnjah in poznanih samic z mački je situacija takšna, da one niso imele do 30 oz. do 35.leta nobene mačke. Potem pa kar naenkrat, namesto da bi razmišljale o descih in tiktakanju, si omislijo mačko-predvsem mačko kot samičko. In to mačko abnormalno razvajajo, ji kupujejo vse mogoče prigrizke, posodice, najdražjo hrano, blazinice,…
Pa kaj to pomeni da bi one rade imele otroka ampak ker se zavedajo da je dandanes pri teh letih težko dobit normalnega dedca, počasi obupavajo in se zamotijo z mačkami. Borg ,kaj misliš?
Pa kaj to pomeni da bi one rade imele otroka ampak ker se zavedajo da je dandanes pri teh letih težko dobit normalnega dedca, počasi obupavajo in se zamotijo z mačkami. Borg ,kaj misliš?[/quote]
Točno tako.
In kar je najhuje, ne zmorejo doumet, da moškim ta način in taka karakterna smer nista všeč, In se potem pritožujejo, da je najdejo opravega.Še posebno zdaj,ko celo metroseksualci (ki so po moje blizu mačkastemu karakterju..) baje niso več in…
aleksandra, kaj si pa ti ugotovila ob Ljubljanici ? Je tam stanje v zadnjem času drugačno?Je kaj brezmačkaste ponudbe ?
vidiš, meni se pa moški pobabljeni zdijo, pa ne vem a je res kriva tista koncentracija ženskih hormonov, ki jih dame, ki jih konzumirajo izločajo z lulanjem, pa pol pridejo v vodo, al kej drugega
ob ljubljanici že neki časa nisem bila, ker precej delam. sem pa dones vidla v službi enga res čednega moškega, take lepe svetle učke….. no ja, sva šla vsak na svoj konc 🙂
hm, ampak ne tisti, ki imajo pse. sploh, če imajo bokserje (d@drr-!!) ali celo pitbule (ne, jaz ga nimam, sem pa imel podobnega..)
za ostalo pa: če boš veliko delala , boš imela veliko denarja. zato boš neodvisna od pobabljenih modrookih descov.in boš lahko delala, kar boš hotela. mogoeč celo imela mačko tam kje pri 35ih, haha
Upam, da jih ne dobim po nosu, ker moram dopisati pripombo, ki naj bi bila humorna, večpomenska, hranljiva, dobronamerna in ne obsojajoča:
DRRR, klobasaš. :)[/quote]
Evo, že ena sitna z mačko, he he!![/quote]
Evo, če prebereš nekaj odgovorov višje, si lahko misliš, da bi ti najbrž kuža pasji pritrdil, da znam biti tudi sitna. 🙂
hm, ampak ne tisti, ki imajo pse. sploh, če imajo bokserje (d@drr-!!) ali celo pitbule (ne, jaz ga nimam, sem pa imel podobnega..)
za ostalo pa: če boš veliko delala , boš imela veliko denarja. zato boš neodvisna od pobabljenih modrookih descov.in boš lahko delala, kar boš hotela. mogoeč celo imela mačko tam kje pri 35ih, haha[/quote]
ja hvala za tole malo pravokacijo :))
očitno pol koker hodim sploh ven, hodim na napačne lokacije.
kje neki se zadržujejo taki možati ljubitelji psov s po možnosti pasjim značajem (pa nisem mislila na to, da ti dam zvečer jest in te spustim ven 🙂 ?
hm, jaz sem neodvisna že zdaj in lahko že od nekdaj delam kar hočem, ker sem taka po značaju, da nisem prov primerna za udomačevanje. tako po pameti ja…. moškega ne bi nikoli iskala zaradi denarja, je seveda zaželjen, če lahko sebe preživi in da nekaj ima in mene kdaj na kavo pelje je čist ok. sem pa na drugih področjih bolj zahtevna :))
tam nekje pri 35-ih je pa že mimo veš… in mački res niso zame in jaz za njih ne 🙂
bi ga nahranila, če bi bil lačen in celo gasilsko brigado sem na noge spravla, ko je padu v kanalizacijo, sam tuki se pa tut neha, nisem kompatibilna z njimi
Si zadela! Sicer imam bokserja, zato lahko sklepaš po svoje. Je pa velika razlika med brihtnim bokserjem in tupim mačkom…[/quote]
Pravijo, da vsak išče svoje nasprotje….pameten-tupega, tupi-pametnega…DRRR – kam spadaš….;))))[/quote]
Verjetno tupa, kaj češ imam pač nizko samopodobo, in verjetno, če bi bilo drugače, se ne bi na tak butas pos javljala,…