Dons se ni odpiral, ker sem prišla domov tako pozno, da je bil od nenehnega odpiranja že utrujen (ko me ni bilo)… In sem se dobro zmazala. Drugače pa danes en močno delaven dan… kar me po eni strani veseli, po drugi pa…saj veste…lenoba… Ampak jaz se itak znam zmigati. Rečem si: “Zdaj pa konc”… in že drdrajo “motorji”.
Želim tudi vam, da preživite, lep, miren in diciplinaran dan… Jaz ga bom ziher, ker mi drugače ne kaže.
🙂
En hecen recept – pri meni deluje.
Domač jabolčni kis si zliješ v dlan, potem ga v dlaneh drgneš, da se segreje in nato si postaviš dlani na obraz, zapreš oči in vdihavaš skozi nos hlape, kolikor se da. To ponoviš nekajkrat in potem na vsaki dve uri… Jaz sem običajno v enem dnevu dobra…
Če ne pa ajaj in počivaj in v tem uživaj…kaj češ, ko sprejmeš dano situacijo ni več tolk za…..šuštrana:-)
ej, hvala punce!
Tole s kisom….jaoj, mene take stvari čisto zdrmajo…enkrat sem si po nekem nasvetu naredila čarobni napoj, ki je predvsem baziral na česnu – slabo mi je bilo celo popoldne. Očitno sem bolj industrijski tip :)))))
Lep dan vsem zdravim, če vidite kakšno, ki rolo papirja vleče za sabo po cesti, sem to jaz, pa raje naredite ovinek, da ne bi kakšen bacilček preskočil!
Vas bom obveščala kje se bom potikala 🙂 Za enkrat kaže, da bom sedaj bolj v teh koncih in v glavnem so seminarji, predavanje se mogoče obeta v Trzinu. Bova vidla kak bo s cajtam… Je pa seveda odvisno kje naju povabijo. Jaz se blazno rada vozim in čakam na kakšno vabilo iz recimo…. Murske Sobote!!! 🙂
Tole včeraj sva imela kao ob tednu otroka… Saj, en teden na leto posvetiš otrokom, pol majo pa itak dost… ;-)))
Dons mi gre zlo na hece. Pa ne vem a zato ker sem lahko ob tej uri še v pižamci a je kaj drugega. No, ne mi bit fouš, ker delam že čez eno uro in še popoldan… Sem pa ugotovila, da kadar sem v pižami, da sem polna idej, tako, da mogoče ne bi bilo slabo, če bi tudi delala v pižami… 🙂