Najdi forum

Mačke – raport :-)

Haloooo!

Sem danes ugotovila, da se stare mačke kljub vsemu kdaj pa kdaj naslikate tu gor na postu. Zato vas nemudoma pozivam, da se javite, poveste kaj pozitivnega, če nimate nič pozitivnega, skidajte svoj gnev in občutke krivde tu gor. To nikomur ne bo škodovalo, kvečjemu koristilo. Moramo se malo ogreti, zunaj je že mraz, s hrano je kriza, šnopsa v službi ne smemo piti, torej je čas, da se zopet začnemo intenzivno družiti.

Jaz prebolevam rane, ki so se mi dogajale prejšnji teden in povem vam, dons zjutraj sem vstala in si rekla DOST SRANJA!!! Gremo dalje. Kar tako se pa že ne bomo dali, kljub vsemu, je na svetu pravica. Vsak plača!
So različni načini… o tem pa ne bi…

Skratka mačke, suhe in debele, zapeljive, predeče stvarce, dobimo se tukaj in nadaljujemo kar smo začele… Prijetno druženje, ki ni pogojeno s koliko sem velika, težka, stara, shujšala… velja???

:-))) Hobit

Razumem!

Jest se že javljam, čeprav ne vem, a me po prvem vodnem dnevu že štejete med stare mačke (po letih se z vsemi štirimi otepam, da bi bila kaj takega). Pa da me ne bo katera narobe razumela. 😉

Mačke, morm vas (nas) pohvalit res smo face, ker tkole klestimo kile dol eno za drugo in se spodbujamo med sabo, da nas kakšna drobna sapica ne odpihne. Že na začetku 3MD me je ob prebiranju vaših postov kar razganjal od energije, zdej me pa sploh… in vsak dan komaj čakam, da se po solatki in miganju zavlečem pred kišto pogledat, kaj zabavnega ste tokrat zakuhale in kako se prebijamo čez življenje. Se mi dozdeva, da tale mačji čvek počasi spominja na tisto kofetkanje, ko se pohvališ in poveš kaj vse se ti je zgodilo, da drugi lahko črpajo izkušnje iz tega. Saj ni treba, da se vsega naučimo na lastnih napakah, a ne? Kljub temu, da se velika večina med nami sploh ne pozna, zelo veliko zvemo druga o in od drugih.

Le tako naprej, zdej sem se pa že preveč razpisala in naložila, pa je boljš da pustim plac še kakšni drugi.

Lp Joan

Pa en lep dan želim, Joan

Hojla!

Saj smo tukaj, samo tako zagnane nismo, pa ima marsikatera slabo vest zaradi tega (pa ne jaz:-)))).

Moj plan 55 (toliko kil, kot let) izgleda letos nima realne možnosti. morda spomladi. Sem pa kar vesela, da zaenkrat bolj ali manj uspešno lovim kilce od poletja. Če bo tako ostalo, bom kar zadovoljna. Da le ne bo šlo gor. Morda ima nova runda večjo možnost spomladi.

Lep dan želim tebi in vsem Mačkam.

Evo si me zbezala iz moje luknje, kjer se smilim sama sebi! Glih tolk da nimam spet 100 kil!!! Je pa zelo blizu, samo kakšna decimalka še naraste na vagi, pa bo spet trimestna cifra!!! Sem jezna sama nase, da sem si to pustila. Pa tko dober namen sem imela, da ohranik kar mi je ratalo, pa nadaljujem 5.10. spet Montignaca. No naslednji torek sigurno spet začnem, samo upam da mi bo ratal pod 100 ostat do takrat.

No zdej me pa lahko napi… pa spluvate k sem se tko zapustila!

Ne bomo te popljuvale… Tudi kregala te jaz ne bom, ker tak vidim, da ti je že sami dovolj hudo. Kaj bi naredila, če se nate spravim še jaz.
Le veselo na delo… A zakaj bi čakala do 5.10., če lahko začneš že sedaj… In preprečiš, da tehtnica zaide čez 100?
Le veselo na delo.
R.

Živjo Hobit!

Že od zadnjega posta, ko so nekatere napadle krpana se nisem oglašala, ker nisem mogla sodelovat na Forumu, ki vlada nestrpnost in nespoštovanje tujega mnenja. Jaz se vedno nasmejim, če se ne strinjam z mnenjem ostalih in grem naprej…ignoriram provokacije…

No, tebi Hobit je uspelo me zbezljat ven iz moje školjke.;-) Hvala! Ti si mi prirasla k srcu…heheehhihihi..:-)))
Nisem človek, ki se krega in se raje umaknem pred viharjem.

Družimo se naprej…do konca sveta..

Lep in uspešen dan, preplavljen z notranjo toploto za vse ljudi,

Evika:)

Žiiiivjo!
To hujšanje in kreiranje nove podobe je res neverjetna stvar! Ko hodim po cesti se kar nekako bolj zanosno gibljem in uživam v sebi. Pa sem še vedno krepko nad idealno težo, ampak občutek, občutek, da sem se premagala za 13 kil od aprila letos……….ahhh.
Sicer pa sem neoziraje se od hujšanja prav dobre volje, prihaja moj najljubši letni čas, jesen, prelivajoče se tople barve drevja…lepo bo!
Lep sončni pozdrav vsem, ki hujšate, pa vsem, ki bi hujšale pa še ne, pa tistim, ki so že, pa….vsem!

cav, hobit!

sirim dobro vero naprej – dons sem ze eni kolegici forvardirala skrajsano verzijo 3MD. pa vceraj sem bila v kinu in sem si ogledala trojcice iz belleville-a. sem se krohotala.sveze in zabavno. priporocam!

lp, lunca

Če počakaš, da boš stara 56, boš po tvoji teoriji lahko eno kilo manj shujšala :-))). A si predstavljaš lolk bi mogla bit jaz stara… ?1? Madonca. bi že vse penzionistične rente lohk koristla. Pa pri Navčku bi tudi verjetno bila že zavedana :-))))

🙂

Kaj si to gledala, lunca?

Lep dan!

A to bi rada? Da se še me spravimo nate? O ljubica, ne bo šlo! Veš kaj, veliko si dosegla in to pomeni da zmoreš, kar pomeni da tudi lahko poskrbiš, da pred torkom ne boš imela 3 mestne cifre. Babica je izumila odlično tezo. Torej 100 kil imaš lahko šele ko boš stara 100 let! Do takrat pa se vzemi v roke, prav? Koliko let pa ti še manjka do odrešitve?

;-), saj veš, da zmoreš….

No sem vesela, z nestrpnostjo je pa tako… veš eni ljudje so taki, tako kot so eni taki, da radi provocirajo… in tudi to je življenje. Vzemi prepir kot osebno higieno, pa ti bo lažje….

Mačka – dobrodošla!

🙂

Vesela sem, da sem vas nekaj spet prebudila, jaz ne odneham zlahka. Tukaj imamo ogromno ustvarjalnih in dobrovoljnih mačk.

In vedno katera najde pravo rešitev, tako da se počutimo bolje, treba je vztrajati. Nekaj jih pa še pogrešam… Ampak me čakamo, se boste že prikazale, miške:-)

Elena ali si rojena jeseni? Tudi jaz imam rada ta čas, pomlad in jesen, to prebuja v meni neskončne občutke…. oh, saj veš…

Jaz imam danes čudovit plan, ki ga vsekakor mislim izpeljati.
Gozdna inšpekcija v lovu na morebitne kostanjčke, ki so si mogoče že upali odpasti.
In če jih ne bo?
Pritožba kam?
Ali pa v jok in drevo, pa igrače sabo (jih pustim gori in pridem dol z ježicami).

Pozdravček Marika

V VSAKEM PRETEŽKEM ALI PREDEBELEM ČLOVEKU ŠE VEDNO TIČI VITKO BITJE. LE ZBUDITI GA JE TREBA. Pozdravček Marika

Ko sem zjutraj odprla forum in videla post Mačke – raport :), sem najprej pomislila, da se bliža naše srečanje…
Res, ta forum tabi malo zaleta, ki ga je premorel pomladi… In ta post je začetek… Zdaj pa naprej, mačke…
Vsem lep pozdrav…
R.

p.s.
jaz pa nimam rada jeseni, ker je zjutraj taka turobna megla, da se komaj zvlečem pokonci… kaj šele, ko moram spraviti pokonci svoja dva otročka… ne razumeta, da morata vstati sredi noči… so pa lepi popoldnevi, kje na sončku, ko se grejemo ko martinčki… Aha… torej imam rada jesen, samo ura ne sme biti prezgodnja :))

Po nekaj urah številk pa že paše kaj bolj posvetnega.Sem se malo odklopla od potnih nalogov in pokukala sem gor.
Dokler ljudje še vedno pravijo, da me je vsak dan manj, sem čist o.k. pa čeprav vaga pravi drugače. Ampak sem vsak dan (v glavi) bližje novemu štartu, sam še ena poštena brca pa gremo.
Tisto s kilami in leti – o groza, a si me predstavljate s štiridesetimi kilami, al pa tiste mlajše nekaj nad dvajset… Vidiš babica, kar se tega tiče si pa v najboljših letih in pri najboljših kilah!

pozdrav vsem
Mira

To so sicer moje pobožne želje, po kilah sem pa kar že čez šestdeset. hec mora biti! Smo res malo zaspale.

Pa še ena “ta pametna” od mojih vnukov. Triletni mulček me je kregal, ko je videl, da pijem pivo, češ da ga lahko samo oči in dedi. Vnukinja pa se je na ves glas smejala in kričala:
O, naša babi je pa nehala hujšat :-((((((

Upam, da bom kmalu spet lahko rekla: danes pa imam sadni dan:-)))))

Lep pozdrav vsem hujšajočim in tistim, ki še nismo zbrale dovolj volje.
Ampak bo, slej ko prej…..

PA še ena tapametna od hčere moje daljne znanke, ki je bila pri nas na obisku in se začudila nad tem, da kuham. Bila sem brez besed. potem pa mi je le razložila, da to delajo očiji in ne mamice. Ubogo dete niti ni upalo jesti kar sem skuhala.

V VSAKEM PRETEŽKEM ALI PREDEBELEM ČLOVEKU ŠE VEDNO TIČI VITKO BITJE. LE ZBUDITI GA JE TREBA. Pozdravček Marika

Tisto s pivom je pa tako, da so tudi moji otroci (vnukov pač še nimam), povlekli prav takšno mnenje, ko sem si po nekaj mesecih odprla pivo. In zjutraj sem bila vsak dan deležna nekakšne “očesne” inšpekcije, koliko kg sem se čez noč spremenila.

Se vam pridružujem mačkice (ko bi vidle mojga mačkona kako se redi, ima že 6 kg). Upam, da bom odslej, ko sem odložila zdravstvene skrbi, bolj redno sodelovala. V septembru sem se skušala čimbolj zdravo prehranjevati, zdaj pa načrtujem MD3. Le še knjižico čakam.

New Report

Close