Hvala, zlate Mačkice, za nasvete. Veste, ful stvari sem sprobala, od jajčnih mask, koprivovih korenin, Fitoval, pa od Vishy-ja ampule+šampon…. Pa nič, vedno slabše. Pristala sem na zdravniškem zdravljenju, nabita s hormoni…itd….in zdaj sem to sama ukinila, ker mi nikoli to ni bilo všeč. Če ima pa katerakoli še kak predlog, pa le na dan z njim.
moram delat…lp
Ljube muce mace!
Ne znam vam razložiti, kod hodim, ampak danes je petek in kar malo odleglo mi bo. V mirnem družinskem okolju. Ah, že skoraj kičasto 🙂
Vesela sem, da se tako odlično držimo! Kljub naporom, kljub vremenu, kljub egu:)))))
Jaz sem v mesecih, ko sem strahotno zaposlena, vendar če se ne oglasim, še ne pomeni, da sem pozabila na vas. Velikokrat se spomnim in vsakič ko imam trenutek, skočim k mačkam… (tako kot zdele)
Torej mejte lep vikend, meni se jutri obeta koncert in se zelooo veselim!
Ojla
Sm bla pr zdravniku in je rekla da to sploh ni angina ampak prehlad,sploh nism mogla verjet zarad tega ker vem kakšna je angina in mam čist vse znake.Na žalost je moja zdravnica bolna,tko da če bo u ponedeljek že delala bom šla še k njej. Mi je mami mau prejle prnesla neo angin,tko da upam da bo bolš. Drugač pa lepo nadaljujte,ker se poletje že bliža:)
PaPa pa hvala za nasvete…..jih bom mau sprobala:)
tega pa še nisem slišala, da bi človeka pri prehladu tako grlo bolelo, da ne more jest.
Tale zdravnica mi pa nekam čudno deluje. A je bla trezna?:-)))))
Če ti bo neoangin pomagal, je to vsekakor angina.
Meni pa v začetku najbolj pomaga nekaj ledeno mrzlega. (mleko, sladoled, voda) Odkar se tega držim, preprečim angino že v povojih. Angine nisem imela zato že 3o let, prej pa po trikrat na leto.
Isto prakso sem izvajala tudi pri mojih otrocih in tudi nikoli niso imeli angine.