Evo, da si spet olajšamo delo. Pojma nimam kolk kil je šlo, ampak so šle. Še tolk nisem bla dosledna, da bi se za začetno težo stehtala. Enkrat za veliko noč bom šla v lekarno. Takrat bo že malo manj obleke:))), doma pa nimam tehtnice, saj veste. Jaz bi potem kar na njej spala, da bi iz sekunde v sekundo gledala kako mi tone dol letijo:::))). In že nastane nov problem, zakonskih tehtnic (še) nimajo, jaz pa spim skupaj z možem:)))
Sem zelooo dobre volje, ker je pred mano naporen vikend in komaj čakam, da mine. Vsi hočjo, da delam. Saj rada delam, no….
Drugače pa sem dons spet srečala eno znanko, ki je šla kar mimo mene. Pa razmišljam…A sem se ji kaj zasrala? Menim da ne. In potem pomislim: “kaj če me je že čist zmanjkal in me ne vidi več?!” Mal sem se potipala in ugotovila, da sem še… potem pa se le zaderem za njo :”Hallloooo?!!!!” Ona pa, da bi jo vidle, oči na peclje, usta odprta… “dihaj, dihaj” sem si mislila, potem pa le reče: “Ne morem verjet, a si res ti?” Ne, moja mama je 🙂
In potem razlagat na dolgo in široko…Dober se mi je pa zdel za crknt. Se mi je zdel, da sem za pol metra zrasla:))) In to ti da volje za še 100 vikendov!
Ego je bil droben kot ena bolha in naj kar tak ostane za zmeri!
Vikend obilen sonca, aja in regrat je že, včeraj papal, fuuullll dober! Častna!
Madonca , Hobit pa saj to je čudovito. Kaj takega ti da volje in energije in to še več, kot pa ti jih lahko pokaže tehtnica. Vsaj jaz sem tam včasih malo skeptična, ker si mislim, da mi vaga ne kaže dobro in se ne upam prehitro veseliti. No , vesela sem s tabo vred in z vsemi drugimi, ki jim uspeva spravit dol kakšno kilo. Tudi sama sem na dieti, sicer ne 3M ampak en čisto moj program in mi prav tako uspeva. Žal pa moje frendice nič ne pohvalijo ali pa ne opazijo mojih izgubljenih kilogramov, čeprav jih je od 12.januarja pa do danes odšlo 10 kil. Samo še eno kilco pa bo teža 99,5…………juhu, nič več stotke.
Punce držte se!
o MONI boš vedla, da bojo pol kr naenkrat vsi opazl, k se boš lepu oblekla in namazala. Ej sm zihr da bo kr vse pobral od zavisti, k bojo vidle, kojk si lepa:)
in čestitam to je res velik uspeh!! Le veselo naprej in hmalu bo 90 in potem še manj…
Ja pa pohvala tudi tebi Hobit. Si se mogla velik sprement, če te ni spoznala.
No pr men še nikol niso ljudje, ki so veliko z mano, ugotovil, da sm zgubla kak kg. Ampak če se pa zrihtam in si frizuro spremenim-prvič v življenju mam tud spredaj dolge lase – no za vse sem neka nova punca;)
Torej zgleda, da se ne trudim dovolj:)
pa pa
o bejbe zdaj ste pa že prave mačke. hobit upam da ji niso dol usta padla. naj te kar gleda in se čudi….moni žal je včasih tako da te bližnji nočejo opazit. z mojo nesojeno taščo je pa tako….pravi da si ne upa nič reči ker se že opazi da potem jaz ne bi nehala hujšat (glede na to da non stop hujšam …no vsako leto vsaj 1x…ha, ha to preide potem v navado….)punce a ni bil dons en super dan….me veseli da se tok dobro držimo in jaz mislim da se bomo še bolje…..
Ja, ja, se mi zdi, da takrat pred leti, ko sem dala dol 30kg neuporabnih in neestetskih kg, da se ljudje sploh niso znali obnašati. Prvih 15 kot da nihče ni opazil, potem pa take pripombe, da te kap:
– a si ti kaj bolna? (tam kjer delam, so začele krožiti inkognito info o tem, da imam celo raka, Halooo?)
– super, da si shujšala, ampak, a ni zdaj že mal preveč? (ob koncu hujšanja sem jih imela natanko toliko, kot so mi priporočili pri zdravniku)
– ja zdej ko si suha, ti pa lahko rečem, da si bila prej res preveč debela(prej pa samo opazke o okroglosti in izpopolnjenosti)
– ja kaj si pa delala, da si tako shujšala(najbolj pogost komentar)
no, tale je bil pa sa crknit: – veš, prej si mi bila bolj všeč(to si lahko razlagam samo izključno z bolestno zavistjo tiste, ki je to izustila)
Tako da, drage moje se pripravite na take komentarje. NIHČE vam ne bo rekel, da ste zmagovalke, nihče pohvalil, predvsem, iz večine komentarjev bo sijala zavist. Ampak, kot pravi Hobit, bo to utišalo naš ego, da bo dolgo tiho. Prav zato pa tudi psihologi opozarjajo, da hujšamo zase, za zdravje, dobro počutje, za lastno vrednost. Druge pa lahko sunemo nekam. Edino, kar pa le vključuje še kakšno osebo…naši možeki in fantje bodo bolj ponosni na nas. Saj vešte, ko jim zraste greben, pa hodijo ko petelini. Saj jim je všeč, da smo lepe take kot smo, toda če nas potem še kdo bolj pogleda, so pa kar važni.
Imejte se najlepše!
Pozdravljene mačkice. Pravkar sem se vrnila iz prelepe Dolenjske, obložena z regratom za cel teden. Prav vsak dan si ga bom naredila – na žalost ne tako kot naj bi se ga jedlo, pač pa tako, kot ga smemo 3MD-jevke. Na proteinski dan z meskom, nato s krompirjem in tretji dan na pici (je prav super – malo pokapljaš z olivnim oljuem in balzamičnim kisom).
Ma da mi gleda iz ušes. Sem ga tako težko čakala, da sem se v petek popoldne kar zapodila po travniku.
Danes za večerjo pa krof….
Babica, jaz tudi zeloooo pogrešam regrat. Celo nabiranje mi je v veselje. Kjer sem doma je “kmečko okolje” toda- na celih kilometrih naokrog nimaš kje nabrat regrata (ki je zdajle čudovit in tako vabljiv!) . Ker vsi nekaj polivajo po travnikih in je- blek. Žal. Toda na mojem vrtu ga je bilo malo, in ta je šel zelo v slast včeraj na škrobni dan- s krompirjem.
Moram ti povedat, da sem zdaj že 2x naredila blitvo in je čudovita. Mož je včeraj izjavil, da ob taki dieti se kvečjemu zrediš. In prav je imel…dons je vaga šla 0.6kg gor. Pa v bistvu brez prekrškov: blitva s krompirjem, omaka iz stročjega fižola in gob, pa zraven še malo matevža in solata. Za ostale pa še meso. Čudovito.
NO, vesela sem, da vas spet berem- čeprav imam še raje vikende.
En uspešen teden, ko bo ego čisto majhen želim vsem Mačkam,nnat
Pozdravljene bojevnice,
tudi jaz se bom pohvalila. Zdržala sem 1. vodni dan in se moram pohvalit, da so drugi zraven jedli same dobrote ( pršut in vse in še več kar paše zraven) jaz pa nič ( razlaga: nobenih slin). Pa še kolesarila sva po vetrru celih 35 km. Je kar šlo, tudi na tehtnici se je poznalo.
Ampak punce, meni se pozna in slišim večkrat, da se mi že kar pozna. Moj mi je rekel, da sem v dolgih kolesarkah prov seksi. Da sem že zdaj boljša kot lani na zaključku sezone.
A vas zanima, kaj sem dosegla v enem mesecu: -8cm čez boke, -8cm čez pas, -7 cm čez prsa, -3cm čez stegna, -5,6 kg.
A ni fajn? Moj cilj je konfekcija 38-40( te je največ v omari), trenutno je pa merah še 42.
Še naprej bom vztrajala.
Lp
Irena
Bravo Irena!!! Čestitke za uspešno prebit vodni dan.
Za mano je prvi teden.
Bilanca: minus 1,3kg. Sem fuuul vesela.
Danes je (o groza) sadni dan. Sem že pojedla dve jabolki, zdaj pa mi več nič ne paše, ker me je močno “zagrabilo” vnetje mehurja. Sem tako “boga”,
:-(((( da sem morala iti domov iz službe. Zdaj se grejem z dobrim starim termoforjem, popoldne pa bom kar morala (čeprav nerada) k zdravniku po antibiotike.
Sadja pa se ne upam več, ker ima preveč kisline. Bo še bolj peklo…
Si bom potem kupila kako zelenjavo, pa bo…
uspešen teden vsem mačkicam.
Se bomo še brali….
Babica je verjetno zdajle kje v čakalnici, pa lekarni….
kje ste pa ostale Mačke?
Zunaj resda dežuje, bomo si pa doma glasbo naštimale. Bliža se nam- ki smo začele na pepelnico- prvi vodni dan! Komaj čakam, da bo vaga vsaj takrat malo prijaznejša do mene- če mi uspe, seveda. Pa seveda mi bo. Se kar vidim, ko bom okrog 15ih gledala notr v šalico z vodo v stilu: kaj pa je meni tega treba bilo. Kako se moram revež mučit. Ampak, bo ego videl, da me ne more.
Na srečo sem bila kar hitro gotova.V kake pol ure. Izvid je katastrofa. Bom kar do drugega ponedeljka doma. Danes pa bom imela neplaniran vodni (beri ursi) dan, ker mi itak nič ne paše. To je trening za čez tri tedne :-)))))
Jaz lahko rečem le to, da je še dobro, da je zunaj dež. Bom laže zdržala znotraj. Vsaj nekomu tole zamorjeno vreme prav pride.
Ampak mačkice moje, ne obupajte. Veselo na trening (muzika, ja, pa ples…) in izmišljevanje novih receptov…
Lep pozdrav vsem skupaj!!!!!
Nič jokat, saj nebo joka za vse nas.
Ojla.Jst mam tut dons sadni dan…tko da sm si za malco prvoščla kr en sadn frutek…tko da sm zdej čist happy in lahka zdržim cel dan samo ob sadju:) Aja a mogoče kdo ve če se lahko je frutolino na sadni dan?
L.P
Aja pa še nekaj kar bom mela jst jutri za kosilo. Mami mi bo skuhala hrenovko jo lepo narezala(počez) ter dala na toast…dodala še malo solate,ter dala gor še drugi toast,potem pa dala še v toastr za nekaj minut….men je to fulll dobr…tko da poskuste enkrt:)
Seksal pa res ne bomo. Pa, saj četudi bi hotela, ne morem, ker sem sama doma. Moj dragi namreč na vikendu “Šnops” kuha in ga ne bo cel teden.
Še dobro, da imam zalogo hrane v skrinji, da mi ne bo treba ven v štacuno. Za cel teden sem dobra.
Pa tud regrata imam za cel teden. Ta me bo zasigurno pozdravil :-))))))
Lahko nočko, vsem skupaj.
Pozdravljene, tudi jaz vas ves čas berem. Oglasim pa se bolj poredko. Ne da se mi kaj preveč pisati. Sem lene sorte kar se pisanja tiče. Danes je moj 59 dan 3md diete. Lahko rečem, da mi ta dieta ful paše, ker sem pač tip za sadje. Jaz bi ga jedla ves dan, saj mi je tudi to prineslo kilograma. Lansko leto sem naprimer v septembru naredila 3 dni grozdja (1,5 kg na dan), rezultat +3kg. Da te je groza. Zato sem bila tudi malo skeptična glede te diete. Pa se izkazalo le to da moram jesti sadje dopoldne potem pa ne več in gre. Sedaj sem v 8 tednih shujšala 8 kg. Začela sem z 77,6 kg velika sem 172 cm, sedaj pa imam že 69,5 kg. Moja sreča, da je vendarle šlo pod 70. Še 4 kg pa bom na svoji teži. Pozna se mi že zelo, tako da v službi sploh ne verjamejo, da imam še toliko kg. Namreč čez boke sem bila bolj močna, sedaj pa je šlo 11 cm samo čez boke, 7 cm čez paz in 6 čez stegna. Prsa pa sem si na začetku pozabila zmeriti, tako da predvidevam je šlo tudi okoli 6 cm. Sedaj sem s to dieto zastrupila še 3 sodelavke in 1 sosedo. Tako da nas je kar precej. Danes pa sem dobila še knjižico od Rine, kjer je res veliko dobrih receptov. Za sadni dan so naprimer: pečeno sadje, torta iz suhega sadja, sadna nabodala, pečena jabolka, popečene banane z jagodami, nadevana pečena jabolka, sadje v soku, polnjena jabolka, polnjena dinja, jabolčna čežana, hruška s pretlačeno banano, kroglice iz suhih fig, sadna solaca, dušena jabolka z malinovim pirejem, pisani koktajl, hruške z medom in še. No pa sem se sedaj le razpisala. Če katera želi kateri recept, ga bom pa napisala.
Babici pa želim hitro okrevanje in veliko dobre volje ob tako slabem vremenu.
Lep pozdrav sem, Irena.