Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Spolnost Mladi, ljubezen in spolnost Mačka! Zakaj tema čustva?

Mačka! Zakaj tema čustva?

Tako dobra mačka. Zdaj pa je že čas, da nas nehaš matrat in poveš zakaj si odprla temo – čustva. Kaj ne vidiš kako folk postaja nestrpen. Počasi se bomo kar pogrizli med seboj.

Mene tudi zanima. Upam samo da naša muci nima kakih takih problemov s svojim tipom. Sicer do zdaj ni dajala takih občutkov, pa vendarle…

Meni se tudi zdi sumljivo. HHHmmm…

Ja, problemi…hudi…
Še prejšnji teden vse kakor v pravljici, sedaj pa kar naenkrat hude besede iz ust mojga tipa o tem, kako sem preveč čustvena zanj (on je grozno razumski človek), kako se počuti zasičenega z mano, PREVEČ SEKSA!!!!, očitno ga ne rajcam več tok, kot na začetku. Jaz sem mu prva resna punca, zato nekako ne ve, da to pride slej kot prej in da se je potem pač potrebno temu prilagoditi…Pravi tudi, da sva preveč skupaj (s tem, da on 6 dni na teden visi pri meni), skratka KRIZA!!!
Jest sem seveda čist zmedena, ne upam se ga niti iz srca več objet, ne upam se začet niti kej seksualnega z njem, ker nočem, da njemu ne bi bilo v redu…
Ja, če je kdo mislil, da je Mačka brez problemov, se je zmotil! Kva nej nardim??? Nej ga pustim, nej posvetim ne vem koliko časa temu, da ga bom spet začela vznemirjat, privlačit, rajcat??? men je bedno, ker sem se mu res odprla (pa je kar nekaj časa trajalo, ker sva se seveda najprej spoznavala, dost kregala, usklajevala…), pol, ko so stvari končno ratale kul, se pa on kao naveliča…S tem, da me ima rad in je zaljubljen vame (to pravi tudi sam in ker mi vedno pove vse po resnici-tud najbolj boleče stvari, mu verjamem in to tudi čutim)?? Ne štekam nič več…Če je kdo imel podobne izkušnje, naj mi prosim pomaga…jest sem zmedena in čist “down” in ne vem več, kako se naj obnašam…Namesto, da bi delala pametne stvari, premišljujem, premišljujem, mozgam…in seveda nikamor ne pridem…
Očitno bi se morala delat skrivnostno žensko, flirtat z drugimi tipi, ga non-stop malo odganjat od sebe, da bi mu bila zanimiva…Ne vem…al pa je pač tak tip, da rabi vedno nove izzive (brei: nove ženske)…
Mačka

EH, dobra mačka, saj smo vedli da mora biti nekaj hudo narobe s tabo!

Rešitev: če pravi, da je zasičen s tabo, mu naredi urnik, od sedaj naprej lahko pride k tebi samo trikrat na teden (recimo torek, četrtek, petek, sobote pa imej od sedaj naprej zase). Če bo še vedno zasišen s tabo, pa ga daj na urnik recimo enkrat na teden in tako naprej. Se bo hitro pokazalo kaj je na stvari….

Nam čustveno nevpletenim je seveda sedaj najlažje soliti tebi pamet. Ko pa so vpletena čustva…je pa hudič. Ne vem koliko se znaš ti obvladati, toda, če si pri tem boljša od mene poizkusi sledeče: non-stop si izmišljuj neke obveznosti zaradi katerih tip ne bo mogel viseti vsak dan pri tebi, ko te bo poljubljal imej odprte oči in glej nekam v neznano…. Ma ne vem. Malo se delaj nezaineteresirana. Tip mora to opaziti. In ko te bo pričel gnjaviti kaj je narobe reči:” Veš tvoja izjava me je nekako streznila in začela sem tudi jaz razmišljati o celi stvari. Hmmm, zdi se mi, da tudi jaz podobno čutim kot ti. Ne vem. Kaj praviš, če bi malo upočasnila ritem? Upppsss, oprosti. Zdaj se mi pa mudi na eno ful kul čago.”
Potem pa idi, ne vem, do kolegice in se tam nacmeri ali pa celo res na kakšno žurko in se odklopi.
Kar hlastati bo začel za tabo. Daj mu vedeti, da nisi nekaj samo po sebi umevnega, a prav? Laž ima res kratke noge, včasih pa…

Poročaj nam kako se bodo stvari odvijale, prav?

Nek podoben problem je imele (oz. še ima) moja kolegica.
S tipom bosta skupaj sedaj približno eno leto in od začetka je blo ful vse kul… ona mu je bla ful dobra, ful sexi itd… On si je žele vse na hitro in da bi bla non stop skupaj in jo je celo povabil naj se preseli k njemu. In potem – KRIZA!
Kar naenkrat se počuti on grozno obremenjenega, ne more več nikamor zarad nje, ona mu (kao) non stop mori, preveč časa sta skupaj, noče je objeti, noče ji dat lubčka, teži ji kako mu mori (ko se ona hoče z njim pogovoriti o vseh teh problemih)…
Problem je še v tem, da jo poskuša spremeniti, sam pa se ni pripravljen za nobeno ceno. In tip je še grozno ljubosumen in jo preverja kamorkoli greva (še takrat ko mu ona pusti cajt, ki ga on tako NUJNO rabi), ji non stop visi na mobitelu in jo kliče tudi po 3x na uro. Potem pa jo non stop napizdeva, čeprav je ona še naprej fer in prijazna (men bi se by the way že strgal) do njega.
In, da nadaljujem zgodbo, končno ji je rekel naj se odseli od njega, ker on tako ne more več. Pomagalo pa ni… njemu se še zmeraj zdi, da sta preveč skupi (tud če se po 3 dni ne vidita), ona pa še naprej traumira…

Kaj naj ti rečem mačka? Probaj se resno pogovoriti z njim in ga vprašaj kaj si želi, potem pa mu povej tudi svoje želje. Probajta rešiti nastalo situacijo!
Mogoče bosta vidva bolje rešila vajin problem, kot zgoraj omenjen par!

Hvala…sej vem, da moram začet hudo igrat, pa se delat nezainteresirano, pa take stvari…ampak men se to tok upira!!!! Jest bi rada, da bi se tip zavedal, kaj ima, ne pa da se moram it igrice, da ga bom obdržala…Ampak bo treba…
Bom povedala, kako bo šlo…sej bi preživela vse, razen tega, da pravi, da mu seks ni več tolk zanimiv…to me je pa tok potrlo, saj je men kul, pa šla sem se stvari z njem, ki se jih prej nisem (analni seks, recimo…), …Se mi še ni to zgodilo, da bi mi kdo take stresal! Polno je tipov, ki bi dal levo jajce :)))) zato, da bi jih poseksala, pa če se s kom pogovarjam o tem tud pravi, kako je lahko kakšnemu tipu preveč seksa, ampak njemu očitno je! Kot sem že rekla, najbolj se bojim tega, da se ne bi izkazalo, da potrebuje različne ženske za to, da bo res užival…ker potem so pa moje roke zvezane…
Še kaj povejte!

Sej se pogovarjava…edino, do česar prideva, je to, da se imava zelo rada, da sva zaljubljena drug v drugega, da bova ostala skupaj in da se bova potrudila po najboljših močeh…Dostikrat je pa on nezainteresiran za pogovoroz. se mi vsaj tako zdi, da mu gredo besede težko z jezika, čeprav to prej ni bil nikoli problem…Zvečer je kao zaspan, čez dan se vedno kam mudi…Jest bi rada polno odgovorov, pa imam občutek, da še sam ne ve natančno, kaj bi rad…

men se je ta tvoj tip ze od zacetka zdel mal premaknjen…ko si nekoc rekla da je prek telefona pocel neke neumnosti……ne vem vec zakaj se je slo…ampak nisem hotel nic reci, ker bi me potem pol liste popljuvalo…..

….prevec seksa…tocno o tem sem vceri pisal ko sem se mislim da z blondi 200% strijal, blo je govora o torti…

..ne se sekirat…(tudi mene vcasih prime da bi kj tacga izjavu…sam me potem na sreco mine 🙂 )…tudi moski imamo vcasih neki podobnega kot PMS in imamo vsega dost in lahko recemo stvari ki te v dno duse prizadanejo….

….Ne vzami tega kar ti je reku zares….najprej se ga cimprej losi (ne mislim dobesedno)…pol ko bo zacel razmislat spet s svojo tapravo glavo…oziroma kaj sem hotu ze rect…ja da ti bo verjetno v kratkem prisel jokat da mu je ful zal …itd.

…tkoda ce se ti do sedej ze ni prisel opravict…pocaki da vidis kok casa bo zdrzu (hehe jst nisem dolh)…deli se cist mrzlo kot se je delala moja ko sva se enkrat skregala.., kao da te nic ne prizadane…to ful seka..saj pri men je 🙂

..je pa se druga varianta….mogoce te je imel le kot avanturo in je prisel dej do teega da ma dost in si hoce najti drugo ce jo ze nima….tko SEM jst razmislu…oziroma tako zeljo sem imel zmeraj jaz…da bi si najdu kako starejso od mene vsaj 5 do 10 let….da bi z njo seksal 10x na dan (pretiravam)…si pridobil izkusnje … da bi me povrhui vsega se denarno podpirala pol ko bi se nevarno zapletu bi se jo pa skusal znebit…na tak nacin kot je tvoj tip tebi reku….ampak sem na zalost al pa na sreco najdu ze prej mlajso…tko da bom ta korak mogoce naredu v naslednjem zivljenju…zdej je to ze mimo…mogoce vcasih sam se za moment posmilim na kako starejso kake 30 let 🙂 …ampak me pol hitr mine…ful hitr :)….ceprav….stara koka dobra supa…mi kar ne gre iz glave….mogoce bi blo dobr kdaj probat v troje….hmm bomo vidl…ne mislim s tabo…hehe mal me je zanesl…kje smo ze ostal…

ja…skratka ne deli se skrivnostne zenske…bod taka kot si…ce v maksimalno dveh tednih ne bo prijokal nazaj si zacni druzga iskat…pol te pac ni vreden…

cao

ej tut dobra varianta….kako da se jst nisem tega spomnu :))

moski pac vemo kaj nas prizadane zato znamo najbols svetovat zenski:)

upam da se mi ne bo kdaj vse to masceval…

ja to kar sta povedale…se mi zdi pubertetnisko….ne vzge pri resnih tipih.
Resen tip (kot jst naprimer) bi ob tem pomislu…..ok si je ze naska druzbo, komi sva se skregala pa ze leta okrog….ocitno jo to da sva oba prizadeta nic ne briga…in bi jo probal pozabit za vedno.

…torej se enkrat…povej mu dejstvo ko ti bo prisel jokat….kakrsna si pac si…in ce te ne more zadovolit oziroma se s tem sprijaznit si bo mogel pac poiskat drugo.

En lep pozdravček naši Maci!

Malo sem ven padel iz komplet štorije, ker ene par dni nisem preveč spremljal vseh debat tako da se čisto zna zgodit, da je še kdo drug že kaj podobnega napisal…

Sem pa zasledil, da si starejša od svojega tipa, da si njegova prva resna zveza in da se te je nekako prenasičil…

Osebno razmišljam v naslednjih smereh:
– sama praviš, da si že nekje v absolventskem obdobju, oz. si že diplomirala – glede na nekaj let razlike med vama – kakšen status ima on: je zaposlen, študira, luftari, išče poanto in smisel svojega obstoja… – hočem reči: zanima me ali je materialno že dovolj preskrbljen, kajti če on ni ti pa si že, verjemi, to zna biti za moškega zelo zelo hudo (razen če je “pijavka”) in ga zna zelo zelo motiti.
Sicer ne vem, če ravno tako zelo motiti, da bi mu pričel presedati tudi seks ampak “100 ljudi 100 čudi” se je nekoč reklo.
Ampak glede na dejstvo, da praviš, da 6 dni na teden previsi pri tebi, bi rekel, da ti podpiraš finančni del vajinega skupnega življenja…
– tebe predvsem zelo skrbi, da ga ne rajcaš več – ampak veš, ni nujno da ženska moškega ne vzburja več, kadar se pričnejo seksualne težave – mogoče mu pa kaj res tako močno leži na duši… čeprav po drugi strani praviš, da je zelo razumsko usmerjen, torej zelo nečustveno naravnan
– si 100% prepričana, da navkljub tvojim vsestranskim kvalitetam ni srečal kake nove ljubezni – kakorkoli že pri ljubezni vendarle gre za nekaj nenačrtovanega in nepričakovanega – btw.: ali verjameš v ljubezen na prvi pogled?
– zelo čudem mi je tvoj stavek, ko praviš, da sta se spoznavala, KREGALA?!?! in potem vendarle zaživela skupaj. O čem pa se je bilo treba toliko kregati? Mislim, meni je to malo čudno. Kdo si je pa bolj želel, da postaneta par? Predvidevam da ti… In kdo si sedaj razbija glavo in tuhta? Ti. Kaj pa on?
– Čisto tako, mimogrede, a on ve za te tvoje prispevke na Forumu in če ve, kaj si o njih misli?
– Tole bo morda nekoliko hudo, vnaprej opozarjam: kdo je oče tvojega otroka? Sedanji tip? Oz. kaj on pravi o tem, da bi vidva imela otroka? Sta se o tem pogovarjala? Ima kak strah pred tem ali si jih želi? Se v tej temi strinjata? Ali ravno nasprotni pogledi? Koliko zrel se ti zdi pravzaprav?
– Veš, rekel bi, da je zelo velika možnost, da se je čisto enostavno ustrašil odgovornosti, ki ga čakajo v vajinem skupnem življenju – ravno toliko je verjetno mlajši, da je vendarle še nekoliko nestanoviten ter vse ostalo.
– …

No, če se ti zdi kaj pametnega v teh mojih nočnih blodnjah, mi kaj odpiši pa bova nedvomno podebatirala. Drugače bom pa tudi razumel.

Bodi še naprej naša Maca!

Pino

Pa saj to niso igrce. Saj mu lahko odkrito rečeš: Imam te rada, rada bi, da bi bil kar naprej z mano, vendar ker ti praviš da te utesnjujem, da si prenasičen z mano, in ravno zato ker te imam rada in ti želim najboljše predlagam:
– da se vidiva samo enkrat / trikrat na teden
– da se ne vidiva 14 dni / en mesec /dva..
– ali kakorkoli.

To ni igrica. Prava ljubezen je tista, ko imaš nekoga tako rad, da ga pustiš, da gre, če ni srečen ob tebi. In če to daš vedeti fantu, te bo še bolj cenil in prekleto premislil, kaj bo naredil. In če bo šel, se tolaži s tem, da bi se to zgodilo prej kot slje, in je bolje kot prej. Čeprav je po mojem večja verjetnost, da se bo streznil in da bosta še naprej dobro furala…

Jet SEM starejša od njega…sem pa tudi že razmišljala o tem, da že prej neki ni blo v redu (sex on the phone)…k bi vedla kva tip hoče, rabi…pol bi tud vedla, al mu to lahko dam, ali ne…
HVALA VSEM ZA KONKRETNE IN KONSTRUKTIVNE ODGOVORE!!!

Zdravo Pino…wellcome back!
-res je, da jaz kupujem hrano, velikokrat mu tudi kaj lepega kupim…ampak trenutno iščem službo, on pa jo že ima, vendar so njegovi prispevki k gospodinjstvu majhni, darila pa redka..
-seksualne težave…kaj pa vem…nekako se vedno oba vzburiva, hočeva seksat, seksava, dobro je, ampak njemu očitno ni več tako, kot na začetku (neznano…), dosti tsvari sva že dala skoz (poze..) in…kaj pa jest vem…
-glede druge punce…pravi, da ne…sem mu rekla, da naj pove, četudi mu je katera le všeč, o njej fantazira, pa mi je 100% zatrdila, da ne…če citiram: kako bi se lahko zaljubil v katero drugo, če sem tako zaljubljen vate!!
-dosti sva se kregala…s tem sva spoznavala dobre in slabe strani drug drugega…nekega dne sva se vprašala, ali bo najina zveza “resna” ali ne…in se odločila za to, da ostaneva skupaj in se potrudila..Dosti sva se kregala zaradi mojega bivšega in njegove bivše..
-ne ve za forum…to bi bilo za njega še en dokaz, kako “šibka” sem…On kao svojih problemov ne razlaga nikomur…Tough Guy! Jest mu ne morem razložit, da je zame veliko večji pogum, če priznaš, da imaš svoje slabosti, probleme, whatever, kot če jih skrivaš (njegovo mišljenje: nikomur ne pokaži, kaj v resnici čutiš!)
-glede otroka ne vem, če si prav razumel…zanosila sem z nje, ja…ampak seveda tudi splavila (zdej še bolj vem, da sem naredila prav!!)

LP!!!

Hey Maca,

Glede tvojga tipa, to je čist stereotipno moško razmišljanje, tough guy, zadrževat v sebi. Ni variante, postaneš hudo depresiven in implodiraš!! Normalno je, da ne začneš razlagati kar enmu na ulici o svojih težavah ali pa enmu, ki se z njim komaj spoznaš. Človek je po naravi družabno bitje in to je to. Meni je čist kul, da najboljšima prijateljema razlagam o svojih zadevah. Pa tudi če moški mal zajoče v kakšnem res globoko-osebnem pogovoru z najdražjo je to zelo pozitivno.

A pol vi2 nista prakticirala safe sexa? Oz. naj te tako vprašam, si se kdaj sploh zaščitila?

lp,

Ves muci, meni se ne zdi nic tako nenormalnega sex po telefonu, seveda ce je v razumnih mejah in sluzi kot nekaksna spolna igrica ki popestri spolno zivljenje…

Tole so tvoje besede iz ene druge teme:
“Ugibam…Ne upa se ti pogledat v oči, zasanjan je , vidiš, da ga nekaj trga, pa to nisi ti, dostikrat se zgovarja…Ampak ne skrbi!!! Slej ko prej se vse zve…”
Šlo je za varanje. Si pomislila že na to?

Veš kaj maca čist tko mu povej, koti si napisala v svojih prvih stavkih, da ti ni zanimivo igrat neko nezainteresirano osebo……Vprašaj ga kaj si misli o vajni vezi, kaj želi in pričakuje od veze. Daj mu možnost in čas da sam premisli in pošlihta stvari pri sebi. Ker če bo sam prišel do zaključka, da res potrebuje različne ženske zato, da bo užival pa veš kam to pelje, razen če se boš ti s tem sprijaznila. Mislim pa da ne. Maca si dobra ženska, tako da zaslužiš moškega ki bo samo tvoj.

O ja, zaščitila vedno, le 1x(!!!) je bilo ravno po menstruaciji (2 dni), pa sem naivno (koza!!!!!) mislila, da ne bo nič….Sva zgleda oba hudo plodna…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close