Macka na vroci plocevinasti strehi…
Da se malo uštulim zraven …
Yo, nikar tako. Saj si na forumu zaradi živali, ne zaradi ljudi, remember? 🙂
In vsi (vključno z bučo) smo veseli, da si rešila mucke in kapo dol pred tabo, zlata duša si. In nihče ti ne očita, da si prosila za pomoč, saj vsi, ki smo kdaj poskrbeli in še skrbimo za brezdomčke vemo, da so s tem precejšnji stroški. Žal pa nimamo vsi te sreče, da bi nam kdo pri tem pomagal, vse prej kot to. In je normalno, da si ob tem zaželimo (oz. smo fouš), da bi tudi mi imeli take prijateljice ali pa takega tipa kot je tvoj Marko hehehe :). Kako naj povem … saj veš, ko nekomu res privoščiš vse to in si vesel zanj, a bi tudi ti imel to kar ima on. To je lepa foušija, no :))
Zato Yo, GO GIRL :)))
Glej, Yo, zelo daleč od tega, da bi ti bila fouš za kakršno koli pomoč kogar koli že! In nikakor kak mali očitek ne leti nate, ker dobro vem, da si storila le najboljše. Prav je. da ti ljudje pomagajo in prav je, da za mucke poskrbiš 100%. Ampak na srečo nisi edina na svetu, da je tako, veš, tudi sama naredim enako. To sem pač jaz… Mucka, z vsem kar je ‘dobil’, ne rabim, ker še vedno skrbim za tiste, s katerimi sem že od njihovih prvih dni, pa ne po lastni volji. O svoji prizadetosti sedaj ne bi… Želela sem le zvedet, kako je s temi društvi! Saj razumem, društvo denar rabi npr. za nikogaršnjega psa, ki leži poškodovan ob cesti itd., ampak tudi male najdene muce niso daleč od tega in še enkrat, če prosiš za pomoč, verjetno z razlogom. Pa ti obrnejo hrbet… eno društvo, pa drugo društvo… Saj, vsaj vem za naprej, kdo je komu namen, ampak ni pa lepo… In konec koncev, če nimam denarja, muce ne morem oskrbet tako, kot bi bilo potrebno in kot bi jaz to hotela. In kdo pri tem nastrada? Jaz ne kaj dosti…
Kari, če želiš, ga lahko prideš iskat z vsem, kar je doslej “dobil”.
Buča, ja jaz tudi. In to čimprej, seveda nekomu, ki za tako malo muco zna poskrbeti. Muc je namreč popolnoma nesamostojen crkljivec, ki se preveč navezuje na nas in bi bilo prav, če bi se lahko navezal na nekoga, kjer bo zares tudi ostal. Je pa zelo priden, veliko mirnejši kot Pirhika, ki je pravi raziskovalec in hudiček, potrebo že opravlja v WC, česar Pirhika ne more (ima težave z iztrebljanjem).
Buča, a za Gubca ni bilo čisto nobenega interesenta do sedaj? No, saj mene tudi za samčka ni nihče poklical.
Dodam naj še, da vsak dan bolj izgleda, da muc ne bo popolnoma črn. Zgleda bolj kot “črn tiger”, sploh po nogicah in trebuščku.
Ja, tudi jaz upam, da so novi lastniki najinih bučmanov nekje na dopustu in se bodo oglasili po praznikih 🙂
Sicer pa smo bili danes pri veterinarju, ker Pirhika nikakor ni mogla kakat. Oba muca sta zdrava, za testiranje in cepljenje še premajhna, sicer pa je vse OK.
Smo se pa po posvetu z veterinarjem odločili, da bosta še nekaj časa ostala skupaj, ker bo tako za oba bolje. Seveda to ne pomeni, da dr. Muc ne išče novega doma! Potencialni posvojitelji ste dobrodošli, muca si lahko pridete pogledat kadarkoli in ga do oddaje tudi obiskujete, v kolikor bi se odločili zanj.
Lp, Yo