Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Prosti čas Domače živali in veterina Macka na vroci plocevinasti strehi…

Macka na vroci plocevinasti strehi…

Hvala Proximi za mleko in flaško, Maji za fotkanje in Simoni za ponujeno pomoč.

Zdaj rabimo še vsaj en topel domek. Če se kdo boji vzeti tako malo muco ali je predolgo odsoten (zaradi hranjenja), sem pripravljena pomagati nekaj časa, ker sem še vedno na bolniški.

Lp, Yo

p.s. In ne pozabite, da dom išče tudi črna sestrica teh miškov, ki sva jo v Gmajnice odpeljala v nedeljo.

----- Svojih zivali NE hranim s hrano Satisfaction.

Steva, tudi tebi hvala, tokrat jih je pofotkala Maja. Ker ti očitno veš, katera sem, jaz pa ne, kdo si ti, me pocukaj za rokav. Saj ne grizem :-)))

No, mace so danes lepo pile mleko, pojedle so celo nekaj konzervice in skuto z rumenjakom. Bolh in garij nimajo, dobile pa bodo pasto proti notr. zajedalcem (Maja, hvala še enkrat).

evo, se slikce malih “piskacev”. MAlce sta umazana od skute, sploh na crnem samcku se bolj vidi … 🙂 Sta pa ziva cukra, upam, da cimprej najdeta nove domove.
lp, m.

------- www.kosovir.si

No, jaz bi nekaj dodala. Mucka sta zelo majhna, na slikah ju drzijo otroske rokice, zato zgledata vecja 😉

Joj kakšna mala pišeka. Samo pisana je pa res posebna 😉
Držite se!

Ja, posebna… Zdej ko so fotke na razpolago bo sele hudic. Sicer bo pa jutri vse jasno, ko pride ta zaljubljeni. Kar glava me boli, res.

Daj no, ne moreš biti taka, pa še poroko ti je ponudil. 🙂
Me prav zabava,za tako ponudbo še nisem slišala.
Lepo da si jim nudila dom, so pa prav srčkane.

Midva sva itak usekana, kar vedo tisti, ki naju poznajo :-)))
Ma ja, so srckane, samo jaz vedno recem tako: ce ostane, ne moremo vec nobenemu pomagat. To je to…

Naredili smo prve luzice v macji wc :-)))

No, ker sem to pač jaz, bom še nekaj vprašala, pa upam, da ne bo prehude zamere.
Toliko prerekanj je že bilo okoli sterilizacij/kastracij ipd. Danes sem eno skupino ljudi pogrešala. Res. Tisto, ki je striktno proti sterilizacijam/kastracijam.
Zanimivo, a veste, tale mladiča morata jest, pa lulat in kakat nekam tudi. Pa igračke bosta tudi rabila.
Eh, mogoče me boste pa presenetili in prišli ob 01, 03 in 05 zjutraj, ko bo treba pogret flaške, ju nahranit, zmasirat in očistit. Ja, potem bo pa nov dan in ista pesem vsake 2 uri.
Mirno noč vam želim in sanjajte o čudežih življenja.

Mucka je noro lušna. Sicer bi pa jaz posvojila kar oba, če je možno. Da bi jima bilo vsaj na začetku lažje.

Na svetu sem zato, da ljubim! (iskreni.net)

zmaja, a to pomeni, da si interesentka?

Ja. Sem pa iz Ljubljane tako da ni problema pridet po mucka.

Na svetu sem zato, da ljubim! (iskreni.net)

Če hočeš, me lahko pokličeš, da ne bova preko neta. moj tlf je zgoraj.

Tukaj sem pa popolnoma s tabo. Že študiram, kako bom sosedovo (od staršev) mačko po kotitvi (po mojem že kaki 10, Krka je pa itak blizu za pospravit) peljal vetu. Pa naj me potem tožijo če hočejo…

Mucka sta prava srčka. 🙂

Yo, jaz pa mislim, da bi lahko Markotu dala malce veselja in mu pustila pisanko doma :)))
Na poroko pa itak čakamo :)))

LP!
P.

Eh, Pikuša 🙂
Tkole, kaj in kako bo jasno danes, ko pride Marko v Lj., saj je v živo sploh še ni videl. Samo, če jo bo res hotel imet, bom danes težko rekla ne, ker ima rojstni dan, hm…

Ker bom čez počitnice manj ali nič na netu, prosim potencialne nove lastnike, da me pokličejo na 031 466 272.

Hahaha, tvoj dragi je bik, tako kot jaz! Težka bo, smo trmasti!!! :-)))

New Report

Close