Macka na vroci plocevinasti strehi…
Hvala Proximi za mleko in flaško, Maji za fotkanje in Simoni za ponujeno pomoč.
Zdaj rabimo še vsaj en topel domek. Če se kdo boji vzeti tako malo muco ali je predolgo odsoten (zaradi hranjenja), sem pripravljena pomagati nekaj časa, ker sem še vedno na bolniški.
Lp, Yo
p.s. In ne pozabite, da dom išče tudi črna sestrica teh miškov, ki sva jo v Gmajnice odpeljala v nedeljo.
Steva, tudi tebi hvala, tokrat jih je pofotkala Maja. Ker ti očitno veš, katera sem, jaz pa ne, kdo si ti, me pocukaj za rokav. Saj ne grizem :-)))
No, mace so danes lepo pile mleko, pojedle so celo nekaj konzervice in skuto z rumenjakom. Bolh in garij nimajo, dobile pa bodo pasto proti notr. zajedalcem (Maja, hvala še enkrat).
No, ker sem to pač jaz, bom še nekaj vprašala, pa upam, da ne bo prehude zamere.
Toliko prerekanj je že bilo okoli sterilizacij/kastracij ipd. Danes sem eno skupino ljudi pogrešala. Res. Tisto, ki je striktno proti sterilizacijam/kastracijam.
Zanimivo, a veste, tale mladiča morata jest, pa lulat in kakat nekam tudi. Pa igračke bosta tudi rabila.
Eh, mogoče me boste pa presenetili in prišli ob 01, 03 in 05 zjutraj, ko bo treba pogret flaške, ju nahranit, zmasirat in očistit. Ja, potem bo pa nov dan in ista pesem vsake 2 uri.
Mirno noč vam želim in sanjajte o čudežih življenja.