Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Prosti čas Domače živali in veterina Macka na vroci plocevinasti strehi…

Macka na vroci plocevinasti strehi…

Tja je skrila svoje mladicke. Nihce ni vedel zanje, dokler mucki niso ostali sami. Mamico je povozil avto (nasli smo jo danes)…

Vceraj je na nizji del strehe padel prvi mladicek. Crn kot oglje. Lastnika lokala ni zanimalo, da na vroci strehi hira komaj 2 tedna star mladicek. Mlad fant se ga je usmilil, splezal na streho in mi ga prinesel. Z Markom sva ga odpeljala v Gmajnice, kjer ga bodo cepili in bo iskal nov dom.

Danes popoldan je stanovalce nasega naselja vznemirilo strasno jokanje… Lastnik lokala se vedno nic… V nekaj urah smo stanovalci bloka s pomocjo gostov lokala iz vroce strehe in pregretega zleba uspeli resiti se tri mladicke.

Trenutno so pri meni – do srede, ko pride Marko in jih bova peljala v Gmajnice, ce prej ne najdejo toplega doma… Eden je crn, drugi sivo bel, tretji vseh barv (tale je srz spora, ker mi moj dragi obljublja nebesa, ce lahko ostane, hehehe).

Spola se ne vem, ker so mladici dehidrirani, prestraseni in do zdaj sem jih hladila… Ce jih kdo lahko vsaj zacasno vzame, pride pofotkat, karkoli…

Moj tlf. 031 466 272, zivim v Savskem naselju za trgovino Gali v Ljubljani.

----- Svojih zivali NE hranim s hrano Satisfaction.

pofotkat pridem jaz jutri popoldan in ti prinesem eno pakungo mleka … se slisiva jutri.
m.

------- www.kosovir.si

Maja, zlata si. Jaz sem se vedno na bolniski, ne bo me samo nekje med 15 in 17, ko grem po Astrid in v trgovino, sicer sem pa doma.

No, mali revcki so se ravnokar spoznali s Simbo in Inco, ki jih pomagata cistiti in jih ucita, kako se je iz kroznicka. Ampak res rabijo pomoc oz. najbolj topel domek…

Ima kdo za posodit flasko z dudico?

Jaz imam vsaj eno, ce ne dveh – ali bi bilo ob 14h v redu?

lp, proxima

Super!

Yo – glede na to, da sva “skregana” pa tokrat vsa čast (vedno bolj se mi zdi da sva se nekoč celo že pogovarjala :-))

Sam sem dve muci (črno in pisano) tam opazil včeraj okrog 19 ure – a ste jih pobirali še potem? Jst sem, kljub cviljenju, mislil da jih je mama odnesla in da čakata, da jih bo pobrala. Danes pa ko sem šel pogledat zjutraj pred službo, pa ni bilo ničesar videti.

Če še rabiš foto. lahko pridem poslikat danes po 20.30…

Čeprav nisva najboljši “prijateljici” na forumu, te moram tokrat pohvaliti za tvojo požrtvovalnost. Ker nisem iz LJ, ti “v živo” žal ne morem pomagati, lahko pa ti kaj pošljem po pošti (brikete), če bi nekako prišla do tvojega naslova ali kako drugače.

steva, prvo crno smo nasli v nedeljo okoli 14 in sva jo peljala v Gmajnice. Niti nismo vedeli, da jih je vec. Vceraj smo najprej slisali jok, samo mack nismo uspeli dobiti iz kovinske konstrukcije na strehi (morale so pasti najprej v zleb in iz zleba na streho, da smo lahko prisli do njih). Pisano in crno smo pobrali okoli 20. ure, sivo belo pa sele po 21. Upam, da so to zdaj vse :-/

Zoyla, hvala tudi tebi. Zaenkrat muce pijejo nadomestno mleko, so se zelo majhne. Za naprej bom se sporocila, ker se morava z Markom dogovoriti ali gredo v Gmajnice ali se bodo oddajale od tu itd.

Najraje bi seveda videla, da bi nasle nov dom. Treba jih bo nauciti jesti, hoditi v WC, micene so in ne znajo se nic od tega. Niti igrajo se se ne… So pa vse tri prezivele noc, jupi!

Yo, kolko priblizno so stare?
m.

------- www.kosovir.si

Kaj vem, med 2 in 3 tedne pomoje.
Zdaj jih pride pogledat 1 punca. Drzite pesti.

Huuuuuuuraaaaaaaaa!

Sivobeli fantek ima nov dom :-)))))))))))))))
Se ze pelje s prijetno gospodicno na kontrolni pregled, potem pa novim dogodivscinam naproti.

Tako sem vesela :-)))) Bila je ljubezen na prvi pogled, hehe.

Zdaj rabim se domek za crnega fantka in mogoce za pisano punco (se se vedno prerekava…).

Si ti v isti stolpnici kot Gali? Jaz bom pridrvela z biciklom malo po 14. uri.

lp, proxima

proxima, sem v nizkih blokih za Galijem. Lahko se dobiva pred Galijem.

Držim pesti, da malega črnuhca čimprej oddate, kar pa se tiče pisanke, pa sem na strani tvojega moža.

Ah, sej sem po rodu iz Savskega naselja..:)) fabianijeva torej ali matjazeva :)) poslji mi telefonsko na mail, pa te poklicem, cim bom tam nekje.

lp, proxima

Zoyla, ja ja, sej mi je tudi poroko obljubil, če lahko ostane :-)))))
Proxima, moj tlf 031 466 272, je pa Fabianijeva, ja 😉

Uuuuu :)))) :))))) :)))))))

*proxima navija za ostat!:)))))))))*

Sam da ne bo pol muca kej kriva!:)))))

lp!

Ja, jaz moških res ne štekam. Niti videl je še ni (je v Kp), pa takšno pregovarjanje. Kliče samo še zaradi mačke, kako sem jaz sploh pozabi vprašati, hm…

New Report

Close