Najdi forum

S čim si zdravite mačka? Tablete – kakšne?

Kakšen Aspirin+C, mal poješ in veliko popiješ. Zvečer, ko si že malo boljši, se greš pa športat, da se fajn spucaš. Potem se stuširaš in greš ven na nekaj pirov, da nadomestiš izgubljeno tekočino, hehe…

_________________________________________________________________________ Dragon - Bog ima obraz.

***** to si pa taku zakon napisu:) Res carku:))) zakon:))) taku jst največkrat u lj med študijem prakticiram seveda brez tablet – no to je seveda v primeru če grem sploh kej spat:) drugače je akcija kar ceu dan:))
tako da moj letnik traja 2-3 leta:) 1. je 2 leti 2. pa tri:) ne vem koliko bo 3.:)))))))

eni tableti so, sam še nisem probala: Alka-seltzer (v lekarni), poleg tega pa je ena nova pijača, ko jo spiješ po končanem večeru, in zmanjša alk. v krvi (imajo tudi na črpalkah)

Ja, kul.

Na črpalko se pa s taksijem prpeleš al kwa?

hm ćiro imam občutek da si ti en moj znanec;);)

Obstajajo tudi tableti RU-21, ki so jih baje včasih uporabljali ruski agenti.
Pri nas jih , se mi zdi, ne prodajajo, jih pa lahko naročiš po netu iz tujine. Ampak baje je vse skupaj, bolj kot ne, nateg.

_________________________________________________________________________ Dragon - Bog ima obraz.

Jaz se dons spet sprašujem zakaj hudiča nimam Alka-seltzer tablet. Enkrat sem jih vzel pa moram rečt, da se mi je zdel da je kar pomagal. Bi blo fajn met kej na zalogi. Stanejo tam nek okol 3 jurje. Maš jih pa za ene 5 mačkov, če se ne motim:)

Takoj ko dam prideš vzameš en Aspirin C in spiješ kozarec vode…zjutri ko vstaneš se boš še kr solidn počutu, če je maček kr velik pol ponoviš postopek pa kak kozarec multivitaminskega soka…tak velik…predvsem pa se dobr naspat 🙂

ko nehas pit, spijes vodo, bruhnes, ponovis parkrat.

*Dir je kamjeje mjeto? Dir je biu?*

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close