Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost maca ponovno- kitty pomagaj

maca ponovno- kitty pomagaj

Če bo ratalo itek ne bom vedla, al bi tudi brez mace, ampak probat ni greh, kajne?

Srečno tudi tebi, jaz jo že pijem.Aja, a med M se jo tudi pije??

lp
škratek

Škratek2 – jaz sem jo tudi začela piti…:-) Ampak jo imam v kapsulah. A tudi pri tebi maca smrdi – jaz ne vem, ali je to od ovojnine od kapsul ali prahu v njih… ne vem… ampak ja – popijem jo že… To pa nisem vedela, da se trudita že 18 let. Vso srečo vama želim! Vanja02

Ja, tudi meni smdri za znoret in mi je lažje jo spit, če jo dam v zmiksano pomarančko!
Ja, 18 let je minilo kot bi pihnil, je pa dolga, kajne?
Najin Gašper bi bil maja star 19 let………….najin prvi sine, bi nama verjetno vlival strah v kosti, ko bi sedaj verjetno že z avtom šibal
okoli…

In 6 mesecev po njegovem rojstvu se je začel boj…

lp
škratek

Škratek2 – nisem vedela. Upam, da v tokratnem postopku pred poletjem le uspe. Res si dobra, da imaš tako močno voljo. Še vedno te imam pred očmi, čeprav je od najinega videnja minilo že nekaj časa…Jaz bi ti dala dobrih 30.let. No, morda pa nama z Maco uspe 🙂

“Jaz bi ti dala dobrih 30.let.”

Ooooooooooooo, hvala lepa!Si mi polepšala dan!Mi je kar sonce posijalo, čeprav pri nas dežuje in je turoben dan!

Z maco ali brez, samo da bo!

Mogoče se pa spet kaj srečamo!

škratek

Spoštovane….
kaj mislite,bi bilo dobro jemati maco…Stara sem 44 let in že 14 let nimam več menstruacije. Prebrala sem,da dviguje tudi libido pri ženskah. Ker že jemljem nadomestno hormonsko terapijo,sem malo skeptična,če bi jemala še Maco,in predvidevam,da bi bilo oboje preveč,kar pa nisem nikjer prebrala. Če katera ve za kakšen link,bi vas lepo prosla.

New Report

Close