Najdi forum

MACA

Hej, resda nima (ne sme, to ti je zihr bila konkurenca na delu :/ eh), je pa ena skupina ljudi, ki redno to naroča direkt iz Anglije in je ista Maca, kot so jo prodajali oni Planet, in jo imajo po skoraj istih cenah, pa full majhen strošek transporta iz Anglije, ker se je menda izoblikovala cela druščina žensk , ki to naroča za lastne potrebe. Ej,zakon res.

Sem poklicala tja in res, totalno prijazen tip mi je razložu, in poslal v parih dneh po pošti in evo, spet veselo žvakam Maco (pa Goji-je)

Kontakt: Slavko, 040 710 443

Bom to dala še na druge forume-sporočila, da ne boste iz drugih držav naročale. Vmes pa upam, da se že kaj uredi zakonodaja.

Tora

Tora12.
Vem, da ste se tole pogovarjali lansko leto, ampak, ker letos očitno ni narejenega še nič na področju, da bi lahko maco kupili v Sloveniji, me zanima ali še vedno skupinsko naročate iz tujine?
Bi se pridružila naročilu. 🙂

Hvala za odgovor,

Zadnjič sem koren Maca dobil pri g. Matjažu, ki ga dobite na 041 230 602

Tudi sama sem pri njem kupila kapsule maco.
Zelo sem zadovoljna z efektom rastline in odzivnostjo
gospoda, saj je bil paket pri meni že naslednji dan.

hvala in srečno

Maca Premium v prahu je navečje kvalitete, dobite pa jo lahko v DM ter skoraj vseh zeliščnih trgovinah!
Prvič vidim, da se jo jemlje do ovulacije in potem šele po končani menstruaciji. Ali katera ve, zakaj mora biti tako?
Lep poletni dan s Primorske!

Jaz sem pa kupila Maco Root Powder, baje je ta najboljša, pijem jo že kar nekaj časa in to ves čas neglede na dneve v ciklusu, imam redne menstruacije in ovulacije. Ni nekega pravila kako naj se jo pije, če želimo da učinkuje jo je potrebno uživati ves čas po 3 kapsule na dan. Maca naj bi uravnavala hormonsko ravnovesje. V koliko pa želimo izboljšati naše celice, pa je potrebno v telo dodati še marsikaj drugega.

New Report

Close