Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost M prihaja

M prihaja

Drage moje,
Zadnje dni nisem nič pisala, ker sem bila v službi zelo zaposlena in veliko na sestankih itd…
Najprej čestitke Emi! Tvoje sporočilo sem morala poiskati z iskalnikom, tako si ga skrila! Dekleta, kaj ko bi za parni črtici vedno odpirale nove niti. Če je kaj vrednega nove niti je to pravkar ugotovljena in težko pričakovana nosečnost! To nam vsem daje upanje!

Bila sem kar prepričana, da bo to ta mesec. Veliko sem imela znakov, vendar kot vemo progesteron in nosečniški hormon povzročata podobne znake…pa če še prištejemo močno željo…potem je padla bt, negativen test, in m prihaja lepo počasi.
No, prvič, sem zanosila v četrtem ciklusu poskušanja, drugič že v tretjem. To pa je bil tretji odkar smem spet zanostiti po histero operaciji in sem nekako mislila (beri: upala), da je to ta ciklus!
Pred dnevi je minil rok od moje prve neuspešne nosečnosti in leto dni odkar sva pričela to pot vesela in žalosti, pričakovanja in razočaranj….tako sem si želela, da bi bila do zdaj že noseča.
Če kdo sploh še bere moje tarnanje, hvala! Ha, ha!
V nedeljo sem se zjokala in zdaj se bolje počutim. Ljubi je tako razmevajoč in me nežno preusmeri, ko zaidem v negativno razmišljanje in me zna razveseliti…to me res gor drži! Bojim pa se, da bo naslednji mesec na ključne dni res službeno odsoten brez možnosti zamenjave, tako da že razmišljam o avgustu.

Hvala, ker sem si olajšala srce….
iza

Živjo, Iza!

Te čisto razumem.
Mene čaka še enkrat laparo, obenem pa mi bodo še histeroskopijo delali. Danes bom poklicala, če je še kakšen termin pred dopusti prost, drugače pa bom na vrsti septembra.
Jaz sem po prvi laparo zanosila šele po 4 ciklusih, zato se ne obremenjuj preveč, saj imaš čas. Poglej, pa poletje, pa dopust…
Držim pesti!

Tašika

Zdravo punce!

Ali mi lahko katera opiše kako poteka in zakaj je laparo in histeroskopija.

Hvala vam !!

Lep dan

Eli .

Zdravo Eli

Laparo in histero so različni posegi. Laparo imaš zato, da vidijo kaj se dogaja v tvoji trbušni votlini, če imaš naprimer zarastline ali bilo kaj ti očistijo sproti. To te tri ali štiri krat pičijo na trebuh. Delajo pod narkozo nič ne slišiš, in ni boleče. Potem, ko se zbudiš pa občutiš bolečine drugače ti pa dajo analgetike. Pri histero je pa tako, da ti delajo poseg tudi pri narkozi, spodaj v nožnici in te nič ne režejo. Tam vidijo, če imaš pregrado ali bilo kaj in ti odstranijo, da lahko zanosiš. Ne vem več kaj ti naj napišem upam, da sem ti kaj pomagala, če te še kaj zanima pa samo vprašaj.
lp, Doroteja

Iza,

Socustvujem s tabo, zelo sem ti drzala pesti in ravno danes sem te hotela vprasati kako kaj kaze… uf, vcasih so te stvari res nepravicne ampak ko vidim vso to sreco in zivljenje na forumu – tudi tebi bo uspelo, bos videla. Dopusti so pred vrati in ce ti je dvakrat uspelo, ti bo tudi v tretje, bos videla!!!
Cim vec prijetnih misli ti zelim, privosci si kaj lepega, ker si zasluzis, da vsaj malo odtehta tvoje trpljenje.

Svetlana

Svetlana,
Kako si? Ali delata naprej na otročku?
Iza

Zdravo,

Midva delava naprej, danes zjutraj me je presenetil padec BT, tako da… več sreče prihodnjič. Imava dokaj usklajene cikluse, a ne?

Drugače pa sem pod hudim stresom zaradi službe, enako tudi moj dragi in potem včasih kar nočem preveč težit s tem, da “danes pa morava”. Tudi na forum skočim bolj brat, le redko mi uspe kaj napisat. Držim pa z vsemi, naj nam vsem čim prej rata!!!

Lep vikend.

Svetlana

New Report

Close