Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost M je prišla

M je prišla

Prišla je v vsej svoji bolečini in količini. Že spet nič…………

Prav žal mi je! Toda saj si konec meseca naročena pri gin. kajne, če se prav spomnim? Ti kar pridno pij čajčka in matični mleček, pojdi na pregled in se z gin. dobro pogovori, pa boš videla – tudi tebe čaka sonček!

Nataša

vem, da te ne morem potolažiti, vendar sedaj se spet začne in mogoče bo pa ta ciklus ta pravi!!
Samo ne obupaj! Sreča je na strani pogumnih.

pozdrav
Emi**

Jaz sem jo pa ravno “obdelala”. Sploh ne vem, kaj se dogaja z mano, ampak sploh mi M ne pride več do živega. Če se ozrem kakšen mesec ali 2 ali 3 nazaj, je bilo enega vpitja, ko me je obiskala M. Zdaj pa sem nekaj presneto nakulirana. Upam, da je to dobro!

Želim ti, da bi tudi ti prišla v moje “stanje”. Ene so pisale, da je potem kar ratalo, ko so malo pozabile… Jaz zelo računam na to!

Upaj in še 1x upaj.

Razumem tvoje razočaranje Eva!
Ampak nikoli ne smemo odnehat!! Kar pogumno!

Tudi pri meni ista pašta, Eva. Boš videla, da nam bo uspelo!!!!
Drži se in LP

Sem včeraj zjutraj takoj vedela, da bo prišla. Dojke so postale ohlapne in ful me je napelo v trebuhu. Sem bila kar slabe volje, pa tudi BT je padla. Iz 37,5 kar na 36.9 pa tudi križ me je svinsko bolel. No pa saj bom prestala. tolažim se z tem, da je vsaka M nov začetek ciklusa. Če ne drugega vsaj novo upanje.
Eva*

Natanko tako, tudi mene samo podobne misli držijo pokonci!!!!
Kmalu “jo” bo konec in začelo se bo novo obdobje,

drži se in vsem LP

Tudi jaz Ti pošiljam nekaj svojega upanja in moči za novi krog !!!!
Držim pesti. Tako kot so predhodnice napisale, tudi tebe čaka nekje tvoj sonček. Želim ti, da čimprej pokuka iza hribčka in te obsije.

Lepo se imejte,
alenka

Hvala za vse vspodbudne odgovore. Najbrž bo res prišel tudi ta trenutek . Nekoč…………
Eva*

New Report

Close