Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost M in IUI

M in IUI

Prosim vas, povejte mi kateri dan ciklusa ste dobile M (na žalost!!!) po postopku IUI. Sestra Alenka in tudi na navodilu piše, da če ne dobiš 19. dan se oglasiš na GK.
Zanima me če se je M pojavila kot vsak mesec recimo 28. dan? Jaz imam zelo kratek ciklus in jo pričakujem že od 26. dne dalje.

hvala,

lp Emi**

Emi, jaz sem jo dobila točno 28. dan ciklusa, tako kot vsak mesec; edino nisem imela tako izrazitega PMS kot ponavadi – verjetno zaradi vseh teh hormonov.

Upam, da jo ti ne boš dobila naslednjih 9 mesecev!!!

LP, Andreja1

Aja, še tole bi te vprašala, jaz sem namreč ta ciklus še na Klomifenu, me pa zanima, kako je potem s Pergonalom; kdaj začneš dobivati injekcije, kdaj prvi UZ – a je isto kot s Klomifenom (prvi UZ 12. dan ciklusa in tako naprej) ali kako drugače?

LP, Andreja1

Jaz sem dobila M točno po enem mesecu na žalost.
Lep pozdrav

Pozdravljena Andreja1!

S pergonalom je tako, najprej pokličeš v GK sestro Alenko 1. dan M, da te zapiše ker 8. dan greš na ultrazvok in odvzem krvi.
Od 2.-7- dne jemlješ oz. ti dajo lahko pri osebni zdravnici pergonal v “tazadno”. Vsak dan ni važno ob kateri uri. Jaz sem hodila pred službo 7:30.

8. dan greš v LJ na ultrazvok. Jaz sem že takoj imela 2 folikla 18 mm in so mi zvečer še isti dan dali stop inekcijo in naslednja 2 dni IUI.

To je na kratko vse. Srečno tudi tebi.

Pozdrav Emi**

New Report

Close