Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Gibala/Gibalni sistem Revma Lyprinol

Lyprinol

Pozdravljeni!
Sem nova na forumu, pred desetimi dnevi so mi diagnosticirali RA, stara 31 let in imam 3,5 mesecev starega dojenčka, ki ga še vedno dojim. Rada bi začela vsaj z nečim zdraviti te moje zatečene sklepe na rokah in me zanima ali ima kdo izkušnje z lyprinolom? Namreč zastopnica za ta prehranski dodatek je rekla, da ga lahko jemljem, čeprav še dojim, tako da ni škodljiv.
T.

Evo še enkrat jaz o Lyprinolu: jemljem ga že tri tedne in moram priznati, da se mi je stanje zelo izboljšalo. Zjutraj, ko vstanem, me gležnji in kolena sploh več ne bolijo, pregreti sklepi na prstih rok so se umirili, le zjutraj še vedno ne morem narediti pest, ampak po pol ure razgibavanja prstov, pa že lahko (prej nisem mogla skrčiti prstov do večera),tako da škatlica 60ih tabletk je res malo draga (40 EUR in zadošča za dva tedna in pol), ampak kaj je to v primerjavi z zdravjem.
Še vedno se nisem odločila za jemanje zdravil, še vedno polno dojim in upam, da se je ta moj artritis oglasil le mimogrede, da mi sporoči, da nekaj delam močno narobe, predvsem v zvezi s prehrano. Če bo info komu prav prišel, bom vesela, kajti jaz sem ogromno koristnih informacij zvedela od vas na tem forumu.
Bodite zdravi,
T.

Jemljem Lyprinol pribl. dva meseca…malo že omili, vendar se mi iskreno povedano zdi malo predrag.
Glede na to kak efekt ima, cena ni upravičljiva.
Mogoče je bolje poiskati druge dodatke z nenasičenimi kislinami Omega 3..Že to da dodatek ni vsaj 1000mg, pove vse…

Sama jemljem Lyprinol 2 meseca. Na začetku po 4 kapsule na dan, sedaj pa po 2. Moram priznati, da se počutim veliko bolje, ni več tako oteklih sklepov predvsem pa niso več vroči, razen kadar sem veliko na nogah. Pred lxprinolom sem skoraj tri leta jemala omega 3 kapsule po 3 do 4 na dan pa ni bilo veliko bolje. Po lyprinolupa je super, zraven imam še glukozamin.Jemati sem začela tudi kapsule ganoderma za izboljšanje vsesplošnega počutja.
Imam pa psoriatični artritis in sem se zdravila z metotrexatom, katerega pa sem pred 6 tedni nehala jemati zaradi težav z želodcem. Bolezen se mi kljub temu ni nič poslabšala prej bi rekla, da se počutim veliko bolje, ker ni slabosti in bruhanja. Bolečine pa so itak prisotne vsak dan. Lajšam pa si jih z movalisom in včasih še z lekadolom.
Vsem sotrpinkam in sotrpinom želim lep december, v novem letu pa čimveč zdravja.
anči banči

Ali se je morda že kdo, z ravmatoidnim artritisom, zdravil z bioresonančno napravo BICOM 2000 ?
Lep pozdrav Larap.

Pozdravljeni!

Po moje je Lyprinol koristen na začetku bolezni – za hujše oblike revme sigurno ni tako učinkovit. Sem pa malo preverjal kaj še obstaja pa je najbolj opevana omega 3.

Je kdo probal? Mora pa biti verjetno kar visoka doza. Kaj pravite o tej varianti?

Sama jemljem lyprinol cca 5 mesecev pa se mi je stanje zelo izboljšalo. Imam psoriatični artritis 3 leta. Pre lyprinolom sem jemala omega3 kapsule od Fidi meda 4 dnevno pa ni bilo nobenega učinka. Tako, da bi si upala trditi, da mi lyprinol res pomaga in da to ni zgolj naklučje.
Lep pozdrav in pišite še kaj o vaših izkušnjah.

Sama že nekaj časa uporabljam Omega 3 (1000 mg) od Natural Wealth, ki so občutno cenenjše od Lyprinola, z več miligramov in je potem takem dovolj ena tableta na dan. Imam težave z nizkim pritiskom in so te edine, ki mi isti ne znižujejo.
Gibljivost je boljša oz. lažja, kar je mogoče začututi dokaj hitro (po parih dneh) odvisno od oblike revme in njene stopnje..
Je pa res, da ni treba pričakovati nekih čudežov..kot sem napisala olajša gibljivost…

Lyprinol so za moj žep predrage, sama učinkovitost pa ni kaj boljša od teh, ki jih jemljem..definitivno lažje dam denar za 100 1000 miligramskih tablet, ki stanejo okol 16 € kot pa za 180 tablet, ki stanejo okol 95€ in se jemljejo na začetku po 4-i na dan…
Ni ekonomske računice oz. je za tiste, ki bi radi zaslužili.. če bi vsem bilo kaj do nas pacientov bi se takšni dodatki izdajali na recept.

Žena že več let boluje za multipleks sklerozo,pa si je pred časom poškodovala še gleženj,sploh dalj časa ni mogla stopiti na nogo tudi z mojo pomočjo.Izvedela sva za Lyprinol,ga pričela jemati po dve kroglici na dan.Učinek se je hitro pokazal sklep je postal zopet stabilen in nasplošno se je stanje izboljšalo.Jemlje ga že tri mesece,ker čuti na splošno boljšo gibljivost.Strinjam pa se,da je cena kar krepka.

Lyprinol jemlje 2 meseca in moram priznat da mi je precej bolje . Imam probleme z sklepi Artritis. Probal sem tudi Omega 3 kapsule in ni bilo opaziti kakšno spremembo.
Zanima me če ima kdo izkušnjo z kombinacijo Lyprinol in Glukosamin če jemlješ skupaj.
Kak mesec dni uživam oboje tablete in imam občutek da je učinek pozitiven oz. boljši kot če jemljem samo Lyprinol . Zanima pa me če morda ta kombinacije ne gre skupaj oz. če je to za želodec malo preveč.

Spoštovani,

moram povedati,da sem tudi sama spoznala pozitivne učinke lyprinola.
V zvezi z vnetnimi revmatski spremembami sem preko e-pošte kontaktirala tudi farmacevtsko družbo iz NOVE ZELANDIJE, ki se ukvarja z spletno prodajo le tega in še drugih izdelkov. Od tam sem dobila odgovor zelo prijaznega gospoda, ki mi je terapijo z Lypriolom vsekakor svetoval. Prav tako mi je svetoaval jemanje olja OMEGA3, kateri protivnetni učinek pa se pokaže, kot je napisal, pri 1,9 g zaužitega EPA, ki ga OMEGA 3, poleg DHA tudi vsebuje.( koncentracije v kapsulah OMEGA3 so zelo različne in, ko sem vprasala v naši lekarni koliko kapsul na dan bi mogla zaužiti, so me samo začudeno gledali )
Ker mi je zelo jasno kako trpi človek, ki ima bilo kakšna vnetna revmatska obolenja, bi mogoče na tem forumu, prosila za nasvet nekoga, ki je res strokovnjak na področju zgoraj napisanega in nam vsem trpečim laikom, na tem področju, malo podrobneje obrazloži učinkovine in doziranje.
Če bom s tem komu pomagala, mi bo to v največje veselje.

Želim vam prijeten dan brez bolečin.

Pozdravljeni,

sama sicer se ne vem, kaksno avtoimuno bolezen imam (pred sestimi leti so mi obravnavali Sjogrenov sindrom, revmatologa imam sele junija). Od decembra lani so se mi zacele bolecine v rokah, vcasih me bolijo kolena, komolci, gleznji, skratka vse. Januarja in februarja je bilo kar hudo z bolecinami. V februarju sem zacela jemati omega 3 od Nutrilite pa se mi zdi, da gre na bolje. Se vedno me vsak dan kaj boli, vendar so bolecine znosnejse.

Ali je mozno, da so bolecine manjse zaradi jemanja omed
ga 3? V maju moram narediti vse krvne preiskave (za revma faktor). Ali jemanje omega 3 vpliva na napacno krvno sliko? (bi morala pred preiskavami prenehati s temi kapsulami)? Kaj menite?

lp

Živjo,

Jaz mam podobne težave, mam revmatoidni artitis in mi je sam revmatolog svtovala naj jemljem omega-3, samo omega-3. Malo sem klicala naokoli in se odločila za Morepo, ki ma kar 850 mg omega-3 in jemljem dve na dan. Res moram povedat, da mi zelo pomaga, nimam več takih bolečin v rokah, predvsem v prstih. Probaj upam, da bo tudi tebi tako pomagalo.

Terica

Lyprinol naročite iz Nemčije. Paket 160 kapsul stane 66 €. Link: http://www.medizinfuchs.de/preisvergleich/lyprinol-kapseln-180-st-pharmalink-extracts-europe-gmbh-pzn-5000016.html

Jaz sem jemala lyprinol pol leta in se mi je stanje zelo izboljšalo. Sklepi so me praktično nehali boleti, niti ni bilo potrebe po bioloških zdravilih, ki jih dobivam na pol leta zaradi RA. Potem pa me je skoraj kap, ko mi je holesterol narasel na 8,2. To je očitno stranski dejavnik, o katerem nikjer v zvezi z lyprinolom nič ne piše.

Odgovor na objavo uporabnika
terica, 14.04.2014 ob 11:23

Živjo,

Jaz mam podobne težave, mam revmatoidni artitis in mi je sam revmatolog svtovala naj jemljem omega-3, samo omega-3. Malo sem klicala naokoli in se odločila za Morepo, ki ma kar 850 mg omega-3 in jemljem dve na dan. Res moram povedat, da mi zelo pomaga, nimam več takih bolečin v rokah, predvsem v prstih. Probaj upam, da bo tudi tebi tako pomagalo.

Terica

Kaj pa holesterol? Ti je kaj zrasel?

New Report

Close