Najdi forum

luster v otroški sobi

Lep pozdrav!

Že skoraj vseh 9 mesecev iščem reflektor za v otroško sobo. Pa ga ne najdem. Kamorkoli pridem imajo tiste z visečimi klovni ali pa avijončke in helikopterje. Smešno. Lepi so a za mojo pupo bi rada kakšnega bolj dekliškega, bolj inovativnega pa ne glih 30.000 sit drazga.
Prosim, ča mi lahko poveste kam naj grem še pogledat????? Sej se še komi gibam okol, ampak tale luster bi res rada imela na stopu preden gremo rodit.

Ne vem ravno za otroške lustre, sva pa midva z možem vse lustre za v stanovanje, kupila v merkurju na rudniku. Mogoče imajo kej tud za tamale.

Ali si pogledala v Slovenijalesu v kleti? Pred pol leta so imeli ene lušne reflektorčke v obliki čebelic.

Ne vem kje vse si že bila. Sicer pa luči prodaja Merkur, Rutar, Slovenijales (ta ima kar veliko ponudbo). V Merkurju na Viču sem videla ene lepe reflektorje čebelice. Cene pa žal ne vem.

Mi smo v bauhausu pred tremi leti kupili sonce, imeli so še lune – zadnej, ko sem bila tam, so jih še prodajali. sicer pa jih imajo tudi v ikei – v obliki oblakov, kar luštkano (če ti gre morda kdo tja?).
T.

V Merkurju sem gledala takega brez figur, okrogel s tremi reflektorčki pa je kombinacija rumene, rdeče in modre barve. Takega bom kupila jaz, ko bosta imela mulčka nove sobe. Cena okoli 12.000 sit.

Poglej v beybi centru v Ljubljani

New Report

Close