luskavica
Res sem se zamislil nad vašo ugotovitvijo, da je lahko luskavica posledica prevelike občutljivosti! Zase moram reči, da sem zadnje čase izjemno občutljiv. Za vsak najmanjši dogodek se močno sekiram, včasih tudi zaradi stvari, ki z mano nimajo nobenega opravka.Hkrati z naraščanjem te občutljivosti pa se mi tudi stanje pri luskavici vse bolj slabša!
Imate mogoče vi, gospod Rudi , kakšne izkušnje z zdravljenjem z bioenergijo? Mogoče poznate koga, ki te stvari obvlada? Jaz namreč ne poznam nobenega bioenergetika.
Hvala!
Pozdravljeni!
Veseli me, da so ne na tej strani končno pojavili tudi tisti, ki imajo izkušnje z zdravljenjem z energijo. Luskavica je običajno dedna bolezen, ki se lahko ali pa ne pojavi, odvisno od našega načina življenja. Rudi je pravilno ugotovil, da jo je pri vas aktivirala razdražljivost oz. nervoza. V kolikor ne boste zadovoljni z bioenergijo vam priporičam, da se oglasite v SHEN QI centru, kjer imamo uspešne izkušnje zdravljenja in ozdravljenja te bolezni. SHEN QI je energetska tehnika, s katero dosežeto močnejši kontakt s kozmično energijo. Pišite mi s katerega konca Slovenije ste, da vam bom dala naslov najbljižje dvorane.
Lep dan vam želim
Darja