Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Zdravstvo pri nas? luskavica

luskavica

moj sin je dobil spuščaje po celem telesu. zdravnik je postavil diagnozo /99%/
luskavica. kako to bolezen zdraviti, oz.omiliti neprijetne spuščaje?.

prosim odgovor

Za to bi moral kakšen zdravnik odgovoriti, lahko pa vprašate na forum dermatologija

jaka

Tudi luskavico se da vsaj delno omiliti če ne tudi pozdraviti z energetsko tehniko SHEN QI. Imamo izkušnje. V naših dvoranah imamo izkušnje popolne ozdravitve luskavice, vendar ne vem kakšna stopnja je bila. Če vas zanima, se lahko pozanimam.

Shen QI je energetska tehnika s katero dosežemo močnejši kontakt s kozmično energijo. Luskavica je dedna bolezen, zato je precej trdovratna, vendar se pri otroku lahko zelo lepo pozdravi, je pa potrebno sodelovanje staršev.

Lep pozdrav!

Darja

Spuščaji lahko pomenijo tudi alergijo. V obeh primerih se da veliko narediti z bioenergijo. Zdraviti je potrebno 7. sloj aure.

Predvidevam, da ste iz Ljubljane.

Prosim, da pošljete svoj e-mail naslov na moj e-mail. Pa vam bom posredovala naslove.

[email protected]

Lep dan vam želim

Darja

ŠE ENKRAT

Pošljite mi vaš e-mail, ali naslov ali tel, da bom lahko kontaktirala z vami.

Darja

Moj brat (9 let) ima prav tako luskavico, najprej smo ga peljali k dermatologu na pregled, zdaj se zdravi v Ljubljani v kliničnem centru, zdravila so predvsem razna mazila , ki jih predpise dermatolog, priporočljivo je cim vec sonca in morskega zraka ter vode. ce zelite vec podatkov mi lahko pisete ter vam bom poslala podatke kje smo bili itd. brat je imel izpuscaje po celem telesu, vendar so mu trnutno izginili, ostali so samo na komolcu.smilja je pisal/pisala:> > moj sin je dobil spuščaje po celem telesu. zdravnik je> postavil diagnozo /99%/> luskavica. kako to bolezen zdraviti, oz.omiliti neprijetne> spuščaje?.

New Report

Close