Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Arhiv Zdravje Arhiv Zdravstvo lupinica-nevarna za otroka?

lupinica-nevarna za otroka?

Spostovani,

ker ne zaupava prodajalcem, ki zelijo pac prodati svoj produkt , se obracava na vas! Zanima naju ali je lupinica, ki se spusti v popolnoma vodoraven polozaj primerna za voznjo novorojencka (tudi vec ur dnevno).
Skrbi naju, da bi mu poskodovala hrbtenico. Ali so kosare za novorojencke bolj primerne, ali pa je le pomembno, da je otrok v vodoravnem polozaju?

Hvala za vas cenjeni odgovor!

Pozdravljena!

Fiziološki položaj je tisto, kar pričakujemo od dobre lupinice. To je položaj, ki je še najbolj podoben polsedečemu s podloženimi koleni. Vodoravni položaj jaz ne svetujem za potovanje. Vsi treslaji se veliko lažje prenašajo, če je za vsaj 30° dvignjeno vzglavje.
Dober nakup in veliko veselja s potovanji!
Srečno!

***************************** Irena Ahčin, patronažna med. sestra.

Hvala za vas odgovor!!!

Mislim, da bi bilo treba trgovce malo bolj kontrolirati glede tega kaj trdijo, da je ok za otroke!Vem, da ni stvar tega foruma, ampak vseeno…

Uspesno delo se naprej!!

P.S. Sicer me je pa zanimala voznja otroka v lupinici NA VOZICKU(taki, ki gre v popolnoma vodoraven polozaj), ampak sem malo nerodno zastavila vprasanje.Irena Ahčin napisal:

> Pozdravljena!
>
> Fiziološki položaj je tisto, kar pričakujemo od dobre lupinice.
> To je položaj, ki je še najbolj podoben polsedečemu s
> podloženimi koleni. Vodoravni položaj jaz ne svetujem za
> potovanje. Vsi treslaji se veliko lažje prenašajo, če je za
> vsaj 30° dvignjeno vzglavje.
> Dober nakup in veliko veselja s potovanji!
> Srečno!
>

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close