Najdi forum

Lunine mene

Še malo bo nas to čaka. Zjutraj en lahek zajtrk pol bom pa z vodo in čajčki najboljša prijateljica čezcel dan. Upam, da nam bo uspelo. Trdno voljo vsem, ki se bomo tega lotili.

Lp

No veliko močne volje vam želim danes. Pa da bi bil uspeh čimboljši

Sporočim jutri kako mi bo šlo danes. Ostalim, ki bodo na vodi in čajčkih veliko sreče in trdne volje.

LP

Pa sem spet jaz. Kako vam kaj gre? Se držite? Mene kar gre in upam, da bo šlo do konca (do jutri 10.20). :-))

Lep pozdrav

Jaz sem danes zbolela, tako da bom to luno preskočila… Kkao gre ostalim? Kakšen čaj pijete?

Cel dan mi je šlo, sedaj grem pa spat, tako da spet ne bo problema. Sicer a jutri sporočim zagarantiran rezultat. Pila sem veliko vode in nesladkane čaje (zeleno jabolko, hawiian tropic, gozdni sadeži).

LP in nočko

Jaz komaj čakam naslednjo luno. Prav žal mi je, ker se zte nisem držala…

Meni je uspelo. Sem zelo zadovoljna samo s seboj. Sicer ne vem, če sem kaj kg izgubila (doma nimamo najbolj natančne tehtnice), je pa vsekakor trebuh izplahtel in počutim se super. :-)) Sedaj si bom pa privoščila en zajtrk pa bo. Kako je pa šlo ostalim?

LP

Čestitam! sem vedla, dati bo uspelo.No pa pogumno naprej!

V soboto pa bo spet luna…kdo bo se bo držal posta?

Jaz bom verjetno to preskočila, se bom verjetno naslednjič držala, ko bo polna luna (čez dober teden).

Mene pa nekaj zanima in seveda je dobrodošel vsak komentar. Ali se je pametno držati posta med vsako spremembo lune, to pomeni skoraj vsak teden post?
Tiste, ki se držite diete 3MD imate vsak teden vodni dan?

Tan, se boš ti držala posta v soboto?

LP, Sunshine

Brala sem, da sta najbolj učinkoviti prazna in polna luna. Jaz se prejšnji teden nisem držala, jutri pa sem bom. 3 mesece se lahko postiš vsako luno. Ima še kdo drugi kakšen nasvet?

no jst sm pogledala na ta lunin.net pa piše da je 28.2. prvi krajec 4.25. a to pomen da se post začne od 4.25 ure zjutraj.

hvala in lp

Tan upam, da ti bo uspelo. Jaz sem bom držala naslednjič, mogoče se bova pa skupaj, kaj praviš? Upam, da ti bo uspelo.

LP, Sunshine

Seveda, da se bova. Kako to, da pa se jutri ne boš?

Nisem pri volji za kaj takega, še posebej po današnji tragediji (sem jo napisala v temi Pepelnica začetek posta), ali pa se zjutraj še premislim. Ne obljubim ničesar. Čeprav mi nekaj ne gre v račun, post pride skoraj na vsak teden, pa je to ok za telo? Tan, kaj ti misliš? Se boš ti držala luninega posta, ali je to prvič zate?

Lp, Sunshine

Če je zdravo vsak teden – res ne vem… Baje je ok 3 mesece… zakaj pa naprej ne?? Ali mogoče katera ve?

Tan se vam pridružim, sem se na hitro odločila. Upam, da nam bo tudi tokrat uspelo.

LP, Sunshine

Sem se pregrešila…pojedla jabolko!!!

Tudi jaz sem se pregrešila. :)))

New Report

Close