Jest se ne mislim postit, ker sem že tako okrnila prehrano in so rezultati vidni že brez lununih postov. Bom pa morda malce bolj na tekočih zadevah (zjutraj sem tako na sadnem soku, za malico sem sicer jedla presno zelenjavo, za kosilo pa bom na močni zelenjavni juhi, umes pa le voda). Jutri pa naprej z zdravo prehrano- malce sem lačna in komaj čakam na polnozrnat kruh.
kmm, vsako jutro si z možem stisneva sok iz 4 pomaranč + malo vode, tako da vsak dobi 3 dl za spit. To si stisnem, pa kadar so kakšne limone ( samo so sedaj SVINJSKO drage).
Drugače bom pa jutri pila sok iz Spara- pomarančni 100 %, mešan z vodo, razmerje 1:2.
Kadar že pijemo soke, pijemo te kao 100 %. V sparu sta po ugodni ecni pomarančni in jabolčni, pa v Lidlu jabolčni.
Zadnjič sem si pa iz Mullerja privoščila 1 liter grozdnega soka ( 1,30 eur), pa je bil tako sladek ( grozdje) da sem dala na deci soka 4 dl vode.
Pa sej to ni neko hujšanje. En dan brez hrano, toliko da se telo spočije, da se prepuca in porablja energija za obnovo in ne za prebavo. Če se bijiš lahko npr. danes ješ samo sadje in zelenjavo v tekoči obliki. npr. brokolijevo juho ( pa ne iz vrečke), zelenjavno juho ( brez testenin), sadni sokovi, kakšen frape iz različnih vrst sadja ( brez banane). Mislim da 24 ur tekočine ni še nikomur škodilo, razen kakšnim podhranjenim ki so na postu zato ker nimajo kaj za jest.
Moja mami pravi: Post je takrat ko ni kej za nabost.
24 ur brez hrane je meni korenito škodilo. V najstniških letih sem se enkrat odločila, da 24 ur ne jem nič, le nesladkan čaj in vodo. In od takrat naprej imam probleme z želodcem (kislino).
pa nisem bila podhranjena.
Tako da….ne govori kar na pamet.
Sem pa včerajšnji dan preživela ob sadju in zelenjavi. Do šeste zvečer. Pol sem mela pa ful krizo in sem podlegla. (pojedla sem 2 štručki, šalčko čokolina in 2 pesti oreščkov).
Mah ja… se tolažim da ni bilo lih kaj fuul kaloričnega (recimo čokolada).