Najdi forum

Lunin post

Jutri bo polna luna. Ali se bo katera držala luninega posta?

Mene zelo mika, le jutranji kavi se ne bom odpovedala. Malo mi gre navzkriž, ker bom verjetno brez moči, da bi v četrtek zvečer tekla. Ampak 90% se pridružim… povem jutri 🙂

Absolutno sem zraven. Jutri od jutra do petka do jutra. Voda, 100% sadni sok, vroč čajček in ni nobenega problema.

Evo, tudi jaz se pofočkam! Danes zvečer pa še kozarec donata, da ne bo jutri zjutraj kakšne krize! Jerca, si sok sama stiskaš ali kupiš?

Jest se ne mislim postit, ker sem že tako okrnila prehrano in so rezultati vidni že brez lununih postov. Bom pa morda malce bolj na tekočih zadevah (zjutraj sem tako na sadnem soku, za malico sem sicer jedla presno zelenjavo, za kosilo pa bom na močni zelenjavni juhi, umes pa le voda). Jutri pa naprej z zdravo prehrano- malce sem lačna in komaj čakam na polnozrnat kruh.

kmm, vsako jutro si z možem stisneva sok iz 4 pomaranč + malo vode, tako da vsak dobi 3 dl za spit. To si stisnem, pa kadar so kakšne limone ( samo so sedaj SVINJSKO drage).

Drugače bom pa jutri pila sok iz Spara- pomarančni 100 %, mešan z vodo, razmerje 1:2.

Kadar že pijemo soke, pijemo te kao 100 %. V sparu sta po ugodni ecni pomarančni in jabolčni, pa v Lidlu jabolčni.

Zadnjič sem si pa iz Mullerja privoščila 1 liter grozdnega soka ( 1,30 eur), pa je bil tako sladek ( grozdje) da sem dala na deci soka 4 dl vode.

Mene tudi mika, da bi hujšala po luni.

Ampak se bojim reakcije mojega želodca. Sedaj sem v enem takem stanju, da me kar naprej peče želodec (živci).

A mislite, da je pametno če grem hujšat s takim želodcem?

Pa sej to ni neko hujšanje. En dan brez hrano, toliko da se telo spočije, da se prepuca in porablja energija za obnovo in ne za prebavo. Če se bijiš lahko npr. danes ješ samo sadje in zelenjavo v tekoči obliki. npr. brokolijevo juho ( pa ne iz vrečke), zelenjavno juho ( brez testenin), sadni sokovi, kakšen frape iz različnih vrst sadja ( brez banane). Mislim da 24 ur tekočine ni še nikomur škodilo, razen kakšnim podhranjenim ki so na postu zato ker nimajo kaj za jest.

Moja mami pravi: Post je takrat ko ni kej za nabost.

Dobro jutro, mlade dame!

Kako smo kaj spale?
Mene je ta polna luna in njen mrk poplnoma uspavala. Če ne bi bilo treba v službo, pi še potegnila za kakšno uro pod odejo!

Jaz pa nisem več ravno mlada, pa vseeno dobro jutro in lep dan.
Spala sem dobro in vstala že o petih.
Nredila sem svojo jutranjo telovadbo in sedaj že veselo delam.
Baj

do sedaj gre do konca dneva pa je še veliko ur.

evo, se vam pridružujeva z možem. Spila sem že kak liter čaja in sem redna gostja wc-ja :)) Do zdaj še ni krize…

Pred kakšno uro je bilo malo krize, pa sem jo mahnila na sprehod!
Spila sem že kar nekaj čaja, do večera je pa še daleč.
Ampak uspelo mi bo!

Tudi meni gre odlično. Spila sem pa 1 liter 100% soka v kombinaciji z vodo, 2x 3 dl zelenega čaja, 0,5 l vode + 0,5 dl doma stisnjenega soka z vodo. Tako da sem spila že več kot 2 litra, s temi sokovi pa bom zaužila tudi okoli 500 kalorij. Počutje je odlično. Veselo do večera in se beremo jutri.

Seveda nam je uspelo !!!! Sedaj pa veselo na jelo.( ha, ha).

čestitam vsem, ki ste zdržali luno!!:))) Bravo…

Meni je tudi uspelo, pila sem samo čaj (enkrat sem dala noter žličko medu). Zjutraj mi je zajtrk tako teknil, kot že dolgo ne 🙂 Zvečer nisem šla na tek, pa tudi danes še čutim izčrpanost in komaj čakam malice 🙂

24 ur brez hrane je meni korenito škodilo. V najstniških letih sem se enkrat odločila, da 24 ur ne jem nič, le nesladkan čaj in vodo. In od takrat naprej imam probleme z želodcem (kislino).
pa nisem bila podhranjena.

Tako da….ne govori kar na pamet.

Sem pa včerajšnji dan preživela ob sadju in zelenjavi. Do šeste zvečer. Pol sem mela pa ful krizo in sem podlegla. (pojedla sem 2 štručki, šalčko čokolina in 2 pesti oreščkov).
Mah ja… se tolažim da ni bilo lih kaj fuul kaloričnega (recimo čokolada).

Uspelo mi je, mater, sem prav ponosna sama nase!

Danes polna luna 19.41h, do jutri isti čas, toliko za info tistim, ki bi se malo prečistli.

New Report

Close