Najdi forum

Irena je v svojem odgovoru nekje napisala, da bo morda poskusila hujšati oz. se postiti z luno.

Mislim, da če bi človek imel kaj podpore (npr. od forumcev), bi se lažje odločil.

Bi kdo poskusil z mano?

Danes ob 13.59 se začne polna luna!

Seveda pa je potrebno poročat nekajkrat na dan.

Ja, jaz sem bom držala, ampak se ne bom mogla oglašati od 16 naprej pa do zjutraj do 7:30. Sem pa že sklenila da se bom držala pa pika.

Jaz se pa še vedno ne morem odločiti! Ne vem, če bom zdržala… jaz sem tako slaba glede upiranja malim prehrambenih poželenjem! 🙂 Pa še zvečer sem povabljena na neko pogostitev.

O.k. Jaz bom tudi. Zdajle grem v trgovino po zeleni čaj (ki ga imam najraje, le da ga nimam v službi), potem pa ob dveh začnem.

Irena, počakaj na naslednjo luno, pa se potem posti.
Sončnica, se slišimo! Pa veliko volje ti želim!

Da ne bo kdo mislil, da je res danes polna luna. Danes ni polna, ampak “prazna”. Postenje pa naj bi potekalo ob polni in ob prazni. Krajci menda niso ucinkoviti, pa tudi logicno je,da ne, ker je to potem prevec prekinjenega stradanja in telo zacne zahtevati svoje, pa se vmes prenajedamo…

Tudi jaz bom danes poskusila. Me prav zanima ali mi bo uspelo. Ampak se tudi jaz ne bom mogla javljati na forum od 15.00 pa do jutri zjutraj. Sicer se pa slišimo jutri in bomo primerjali uspeh.

Morska deklica

Se moram stehtati ob 13:59 danes in ob 13:59 jutri, da vidim, če sem kaj izgubila?
Al, kaj? Tudi jaz bom probala.

Smo že štiri!!

O.k. Še štiri minute! Srečno vsem!

Hja, če bi pa to tako hitro funkcioniralo, potem bi pa bile gostilne na te dneve verjetno zaprte… Menim, da je potrebno kakšna dva meseca, da se bo poznal konkretnejši efekt. No, jaz se ob 14.55 nisem mogla upreti enemu štamprlu domačega alkoholnega zvarčiča, pa še zadnje kapljice iz steklenice so bile… Jem zaenkrat ne, ampak zvečer bo menda sangria… Verjetno bi že zaradi alkohola morala kaj pojesti?

Dve uri in pol po začetku posta, sicer še nisem lačna, čutim pa rahlo slabost. Mislim, da je to od metinega čaja, ki sem ga pila ob 13h (zelenega, ki ga imam najraje, ga je v trgovini zmanjkalo). Od sedaj naprej se odpovem metinemu čaju. Sicer pa sem zdale že doma, tako da lahko uživam ob zelenem čaju.
Ti dve uri in pol sta zelo hitro minili, saj se je veliko dogajalo, od odhoda iz službe do obiska pri očetu in prihod domov.

Ko sem bo malo ohladilo, okoli sedmih, bom za kakšno urico sedla na kolo in se malo zapeljala naokoli. Pogrešam moža, ki je za žalost ta teden na službeni poti. Tako bi mi bilo lažje in še badminton bi lahko igrala. Bo ta vikend bolje.

Se še oglasim. Upam, da nisem edina od tistih štirih, ki ima doma internet.

Ja, ja, prav imaš. Prazna je.

Če ti danes ne bo uspelo, se tipkamo naslednjič! (če ne bomo izgubili volje)

Jaz pijem vodo iz pipe, pa je zaenkrat kar v redu…

Ura je malo čez osem zvečer. Bila sem zunaj s kolesom in se podila naokoli, da sem se čisto spotila. Ravnokar sem prišla izpod tuša in ugotovila, da sploh še nisem lačna. Sicer pa to ni nič preveč čudnega. Kar nekajkrat sem že ugotovila, da od kosila naprej tisti dan nisem nič jedla.

Seveda je pa jutro čisto nekaj drugega. Ta me malo skrbi. Skušam, da ne bi preveč mislila na to. Navajena sem jesti zajtrk, ampak tudi to bom prebolela jutri.

Danes bom spila še nekaj vode, potem pa grem spat.

Se tipkamo jutri!

p.s. ali se res držite pravila?

Jaz noben dan ne jem zjutraj, razen čez vikend. Zjutraj enostavno nisem lačna. Vem, da to ni prav. Torej imam prvi obrok okoli tretje ure popoldne in zadnje čase je to tudi zadnji obrok.

Še 7 ur. Sicer moram priznati, da se nisem 100% držala pravil, ker so me premamile maline iz babičinega vrta. Grešila sem torej s približno 1 skodelico malin in malo sladoleda. Na tehtnici se danes zjutraj ni še nič poznalo (tehtam točno toliko kot včeraj okoli štirih, ko sem prišla iz službe). Bomo videli kako bo popoldne.

Morska deklica! Za prvič se ti oprosti.

Jaz nisem nič jedla, samo vodo in čaj sem pila. Zaenkrat je še v redu in nisem pretirano lačna.

Pa ostale?

Jaz sem že kar precej lačna, ampak na srečo imamo v službi tako zanič malico, da se mi ne bo problem upreti. Po službi bomo pa že lahko jedli.

Jaz ne morem več.

Grem v našo menzo nekaj malega pojest, ker se mi že vrti. Mogoče je to tudi od mojega nizkega pritiska in prihajajočega dežja.

Naslednjič dom zopet poskusila.

Srečno vsem!

New Report

Close