Najdi forum

Luknjice

Pozdravljeni

Imam eno vprašanje. V času pubertete sem imela kar močno obliko aken, ali bolje rečeno zamašene lojnice. Stanje se je sicer nekoliko popravilo, ampak kljub mojim 31 letom, se mi akne še vedno naredijo. Posledica vsega tega stiskanja brez kontrole so tudi luknjice oz. brazgotinice na obrazu, katere me zelo motijo.

Zanima me, če se lahko stanje popravi in kako? Ali je to možno samo z lepotno operacijo ali bi mogoče pomagala tudi krema/gel CONTRAKTUBEX.
Ali moram stroške OP kriti sama ali lahko računam na kak tolarček iz vzajemne blagajne :-)) ?

LP
Mojca

Živijo

Če gre za brazgotinice , luknjice po aknah contractubex in ostale kreme proti brazgotinjenju ne bodo pomagale.
Luknjice se dajo nekoliko poravnati z okolico z dermabrazijo, kemičnim peelingom ali z lasersko terapijo.
Posegi so samoplačniški.

Predlagam obisk naše ambulante kjer vam bom lahko podrobneje svetoval glede na vaše težave.

lep pozdrav

Aleš

Pozdrav

Koliko pa stane en tak posvet? Nekaj sem o teh posegih že kar nekaj časa nazaj brala v Vivi, pa me je bilo kar groza. Zgledalo je kot, da ti kožo na obrazu premažejo z neko kislino, da se naredi čez krastica. Potem pa prav dolgo ne smeš iti na sonce, kar ne bi bilo za mene, ker mi sonce daje energijo
LP
Mojca

Živijo
če pridete z napotnico bo pregled krila zavarovalnica, če ste samoplačnica pa pregled stane okoli 5 tiisoč sit ali nekaj takega.

lep pozdrav

aleš

New Report

Close