Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Stomatologija Splošna stomatologija LUKNJA V SEDMICI :/

LUKNJA V SEDMICI :/

Pozdravljeni,
imam eno oz. dve vprašanji

Včeraj mi je počila sedmica … krona je še v celoti cela, ampak notranja stena se mi je okrušila do te mere da je kr precej zrušena od dlesna pa skoraj do krone.

Šel sem k moji zobozdravnici ki dela na koncesijo pr ZZZS, ampak ker nisem bil naročen me zaradi gužve ni hotela sprejet.. naročila me je komaj čez en mesec. Sploh me ni pregledala (očitno bi se moral zlagat da me boli)… zob me sicer ne boli vendar me je strah žveči na njega da se mi nebi čisto zrušil. Zanima me ali se to da zaplombirat kljub temu da manjka stena ;/ moje drugo vprašanje pa je če lahko grem k privat zobozdravniku brez da bi prenesel kartoteko iz moje javne zdravnice k privatniku … jaz bi si šel ta zob na hitro popravit, ter nato čez en mesec zopet k moji stari zobozdravnici … moje zadnje vprašanje pa je glede cene .. kolk kaj vsaj približno stane tak poseg (plomba ali prevelka oz. kar pač mislite da je v tem primeru primerno, če sploh kaj)

ZELO se vam zahvaljujem za odgovor ter vam želim lep dan

lp

Pozdravljeni,

kakšno oskrbo boste na omenjenem zobu potrebovali, ne morem vedeti, ker bi morala napraviti klinični pregled. Sicer plombe stanejo tja do 100 eur, prevleke od 250 eur dalje. Samoplačniški zobozdravnik najverjetneje ne bo zahteval kartoteke vašega zobozdravnika.

Srečno.

*** dr. dent. med. *** Zobna ordinacija Prenadent *** tel. 040 934 000 www.zobozdravstvo-prenadent.si *** www.informacija.net/zobna-ordinacija

New Report

Close