lsd
Že kr nekaj časa nazaj sem jemala take vrste drog. Glede tablet nič kaj posebnega, filing mi ni bil tak všeč. Ko smo si v krizi furali durmikume se čisto nič ne spomnim kaj se je dogajalo. Včasih sem pojedla po par tablic tablet ko sem imela krizo od heroina pa mi ni nič kaj pomagalo, sam nora sem bila še bolj. Na LSD mam kr dobre spomine, razen 2x je bilo ful ful grozno. Ne morem pozabit ko je kolegica na vsak način hotla da jo morem spravit v bolnico ker je mislila da bo ostala nora celo življenje. Celo noč sem mogla bedet z njo in jo tolažit, grozen občutek ko me je že skor prepričala.. Moraš vedet z čim imaš opravka ko jemleš take vrste droge, enkrat sem se komaj prepričala da nisem skočla kr globoko, že vidla sem se kako letim.. Nora sem bila, fejst..
z lsd jem nimam izkušenj, imam pa celo paleto preizkušenih tablet in kombinacij. s tem sem se ukvarjala že pred horsom, farmacija mi je bila ful zanimiva, pa to…pri tabletah je ful odvisno od tvojega odnosa in pričakovanj…na določene stvari se je treba navadit..poznam pa folk, ki je bil zadet že od ketonalov, kar je glede na sestavine nemogoče, ker je ketoprofen antirevmatik…. drugače pa sem predvsem tramale in razne barbiturate (apaurini, lexaurini, dormicum,zonadin). pri tramalih je vse odvisno od sreče in odmerka, treba se je prav navadit, da so učinki res taki kot želiš…. jaz imam ful občutljiv želodec in na začetku sem vedno skoraj bruhala…ko pa se enkrat navadiš na njih pa…sem jih jemala tudi po 1500 mg, da sem sploh kaj občutla, kriza po njih pa je taka kot po horsu… z raznimi pomirjevali kot je dormicum pa se ne igrat, ker če si enkrat odvisen je fizična kriza lahko celo nevarna, z njih se je treba skinit pod nadzorom zdravnika al pa kar v bolnici….
te stvarce so lahko prekleto nevarne še posebaj kake zanimive kombinacije…
tako, da če že morte, pazite!!!!
Moje mnenje je, da moraš biti prvo dovolj zrel, dovolj psihično stabilen, da greš npr. na neke gobice..
Sama skoraj vse od halucinogenih drog sprobala v srednji šoli, pa si upam trditi, da je bilo prekmalu. Že tako je bilo obdobje, ko sem iskala svoj Jaz, imela rahle probleme z identiteto, bila sem v družbi, kjer se je na veliko experimentiralo..
Danes se precej dobro poznam. Lahko rečem, da bolj spoštujem drogo (mogoče se sliši čudno) in upam si trditi, da tudi, če bi probala kaj močnega, me ne bi tako zabilo in mogoče vrglo na bad, kot me je takrat.. Sama sem bolj zrela. Dosti bolj se poznam, sploh svojo psihično plat..
Ampak dlje od trave nimam namena, ker ne rabim nekih extra flešov, kot nekoč..
Čisto dovolj mi je kaki joint sem pa tja.. 😉
Pozdrav!
Za take debate je bolj primeren http://www.drogart.org
ne vem, če je blo 600, ker tramale dobiš v kapsulah po 50 mg, pol pa teblete po 100, potem 150 in 200, odvisno, če si vzel kapsulo, pol ti ziher ni blo nič. pri tramalih je pa največja priporočljiva dnevna indikacija 600 mg, več ti ne predpišejo. če bi prvič vzel 600 mg bi ziher bruhal, ker so tramali za prebavo uničujoči…
ne vem, možno…