Loto (Italija) kje?
Stric mojega moza igra v Italiji loto. Po moje lahko vplacas tam, kjer prodajajo revije. Jaz bi kar tam vprasala. Na Opcinah jih tako ali tako veliko govori slovensko, ce ti je to ovira. Se to ti lahko povem, da ta stric igra Super ena loto in Tutto calcio. Rezultati so pa na teletekstu RAI.
Mogoce dobis pa kaksen boljsi odgovor.
Pozdravcek in veliko srece, Magda
Mi smo ga ravno v soboto igrali-žal nobenega dobitka. Vplačali smo ga v Trstu v prodajalni s časopisi. Nam so tudi tako svetovali, da gledamo te prodajalne (s časopisi) in da imajo napis lotto. Blizu meje ne vem za nobeno. Ne vem, ali se ta ogromen dobitek 55 Mio € prenese, ali je bil zadet. Na teletekstu piše “Nessun”-mi lahko kdo prevede ta izraz???
Lp! N.
http://www.sisal.it je spletna stran. Mi smo vplačali in v mislih že zapravljamo ;))
Najosnovnejša varianta je, da prekrižaš šest številk od 90-ih. Kombinacija šestih številk stane 0,50 €. Imaš listke z že izpolnjenimi štirimi stolpci 2 €, dvema 1 €…. Lahko ga pa tudi sam/a izpolniš-na enem praznem listku imaš pet praznih stolpcev. Lahko pa igraš tudi več kot šest številk, s tem se seveda viša plačilo. Jaz sem ravnokar zadela trojko-celih 9 cela nekaj €-no, tudi z malim je treba biti zadovoljen! Mi ga vplačujemo v Trstu v eni trafiki, se pa lahko vplača na Opčinah blizu ene zlatarne (kot je že Jana napisala). Žrebajo ob sobotah in sredah.
Srečno! N.