Najdi forum

L’oreal

Spodaj je bila odprta tema Vichy – za anticelulitno kremo.

No, mene pa zanima, če je katera probala kremo od L’oreala. Danes sem si jo kupila, cena je 3.000 sit in upam, da bo res delovala.

Ima katera izkušnje s to kremo?

Hojla,
če misliš tisto iz časopisov : L’oreal Perfect Slim, mislim, da sem si prav zapolnila. Zanima me,kje si jo kupila ? Jaz je nikjer ne najdem, pa bi jo prav tako želela poskusiti.

alenka

V DM-u v Centru. Še full jih imajo.

V Lj, da ne bo pomote.

Pozdravcek!

Lorealove kreme se nisem poizkusila, sem pa oz. uporabljam Vichijevo in moram priznat, da je res dobra in da res pomaga……..Sem pa slisala , da je ta Lorealova tudi dobra in baje cenejsa……..ne vem, jaz sem si kupila Vichijevo in bom pri njej tudi ostala, ker je res ful dobra in ne pusca nobenih madezev, se hitro vpije v kozo in se lepo disi…..:))

Lp, Vanja

tudi jaz uporabljam Vichty in sem zelo zadovoljna. Loreal kreme pa ne poznam.

hojla,

uporabljam l’orealov perfect slim ze nekaj mesecev. Ucinkuje, samo potrebna je potrpezljivost, saj sele zdaj ucinkuje. Poleg tega pa se intenzivno ukvarjam s sportom in pazim na prehrano. Samo krema ne bo cisto nic pomagala.
Sicer je pa z vsako kremo tako, da jo moras redno uporabljati in ko jo enkrat prenehas, se stanje zelo hitro pokvari.

Vichyjevo sem tudi uporabljala kar dolgo in meni je L’orealova boljsa. Pa se bolj poceni je, kar je glede na to, da jo moras uporabljati 2x dnevno in jo hitro porabis, zelo pomembno.

lep pozdrav,Andreja

Ker se lotevam hujšanja, seveda ne gre brez odstranjevanja celulita. Moje prijateljice pravijo, da le Lorealova bolj tako-tako, medtem, ko so zelo zadovoljne z Amwayjevo. Preiskusila je še nisem, jo pa nameravam, tako, da prosim vse, ki imajo izkušnje z njo naj poročajo.

LP

Mica

spodaj si preberi tudi o Vichy!!!

New Report

Close