Najdi forum

Prosim povejte mi, kaj bi lahko bilo narobe.

Skusam se prijaviti v lopolis, pa mi pise, uporabniško ime je ze v uporabi…povezava prekinjena…??

Hvala za pojasnilo.

Ali se ti je vmes program prekinil ali pa ugasnil računalnik ali…? Če je bilo kaj od tega, naj ti administrator pri sebi popravi.

Drugače pa je potrebno računati tudi na preobremenjenost in zastoje v delovanju (pri nas je bilo tako že lani 🙂

Isto se je danes zgodilo meni.Kako naj kontaktiram administratorja, če ne vem telefonske številke? Vnaprej hvala zanjo…
Moja blond frizura se ob vpisovanju ocen intenzivno spreminja v sivo.

Administrator je nekdo na šoli – pri nas ravnatelj – ki ima dostop do vseh gesel in modulov. Je moral v programu popraviti, pa je šlotje vse uspešno dokončali.

Če vam šolski administrator ni pri roki oz. če je prezaposlen se obrnite direktno na podjetje Logos Kranj, kjer vam bodo z veseljem pomagali. Sama z njimi pogosto kontaktiram in moram reči, da so zelo prijazni in pripravljeni priskočiti na pomoč.
Pa veliko sreče sedaj že pri tiskanju spričeval….;o)

mislim da smo učitelji preveč potpežljivi in nezauplivi v svoje znanje računalništva in krivdo za neuspeh pri vstopu v program iščemo pri sebi.. Preden prideš v program lopolisa mine kar precej (zgubljenega) časa.
to bi bilo dobro pokomentirati. res pa je da so odgovorni pripravljeni pomagati

KAko se registriras na lo Polis?? hvala za vas odgovor

Kaj misliš s tem – registriraš?

Administrator ti odpre račun v vaši bazi, dodeli ti uporabniško ime in osnovno geslo (geslo za prvi vstop, ti ga potem lahko spreminjaš, ni pa nujno).

New Report

Close