London
Odhajam v London. Mi lahko svetujete, kam naj se obrnem glede najema stanovanja? Lahko mi pustite mail, da si kaj pišemo. Ukvarjam se z računalništvom in obračam nov list…
hojla
lahko si ogledas stran http://www.gumtree.com je zelo popularna za vse, dost sluzb sem nasla preko gumtreeja, acommodation pa se tud da dobit tm sam s tem nimam glih izkusenj na tej strani, sam je decent k sem vidla da tud slovenci oglasujejo da oddajajo…
kako si bos pa nasel/a sluzbo, mas ze kaj ogledano?
lp
Mal drzno kar naenkrat odit v London, sploh kaj ves o mestu? Ves koliko so najemnine ipd.?
Jaz sem prej precej prebral in se pozanimal kam in kako. Sploh ves kaj rabis preden lahko zacnes delat?
Pozabil sem se omeniti, da vsi anglezi niso tako zelo prijazni in moras vcasih res paziti na svoje obnasanje, ker lahko kaksno ujames. He he Sploh pri tistih, ki imajo visji promil alkohola v krvi. Oz. kri v alkoholu.
Hvala Ana in Lakotnik. Nameravam si ogledati še omenjene spletne strani z upanje, da bo vse o.k.
Gumtree je za najeme praktično edina pametna stran, ker v večini primerov ne potrebuješ referenc. Ne vem sicer, kako imaš organizirano službo, jo že imaš ali še ne?
Če jo imaš, potem si išči stanovanje v bližini službe, sicer boš preveč čsa zapravljala za pot.
Če je nimaš probaj dobit kakšen short let ali sublet, ker imaš sicer v večini primerov odpovedni rok 1 mesec, najem pa najmanj za 6 mesecev…
Sicer je varšina 1-mesečna najemnina.
Cene pa so precej različne, odvisno, kje želiš živet, kako je s povezavami, kakšno je stanovanje, itd.
Pa veliko sreče v Londonu,
Tanja
Hvala Tanja. Upam, da bom našel poceni stanovanje in delo. Denar vem, da tam kar kopni. lp
No, delo našel. Še stanovanje, ki ni neznosno drago oz. sobo iščem.
Forum je zaprt za komentiranje.