LOMLJENJE NOHTOV
Nujno potrebujem vašo pomoč !
Že skoraj celo življenje imam lomljive nohte. Nilkoli mi ni bilo rečeno, da mi v krvi česa primanjkuje oz. vitamini, ki so vzrok moji težavi !
Najbrž je mnogo tistih, ki imate podobne težave. Saj ne da bi želela imetai dolge nohte, vendar pa tistih nekaj mm več ne bi škodilo ! Poskusila sem že z utrjevalnimi laki, hranilnimi kremami, jedla kvas,…Roke imam velikokrat mokre – zaradi gospodinjskih del,….
Kako ste rešile to težavo ?
lp, Vera
Živjo!
1. tudi meni so se nohti nekaj časa zelo lomili oz. nekako luščili … nato pa sem začela jesti tablete B-complex in zadeva se je precej izboljšala …
2. mokre roke … žal se to težavo lahko reši le z gumijastimi rokavicami. Ja, saj vem, tudi meni se zdijo trapaste, ampak ko so se mi med prsti začele pojavljat še gljivice, mi res ni preostalo nič drugega …
Rezultati: nohti se mi ne lomijo več in tudi gljivice sem po dolgotrajnem boju odpravila.
lep dan!
Tini
Tudi sama sem imela zelo krhke in slabe nohte. Sedaj pa grem k manikerki in mi naredi umetni premaz čez nohte. Za tri tedne imam popolne nohte in nobenega, ponavljam nobenega dela. Stane okrog 7.000 do 9.000. Sama sem zelo zadovoljna, saj lahko normalno delam, močim roke, a zgleda, kot da nič ne delam in imam vedno urejene roke in nohte.
Ja, to se naredi iz bele mase, ki se nanaša na noht s čopičem in tako se tudi podaljša noht. Zgleda popolnoma naravno. Skozi maso se vidi lunica nohta. Pri manikerki se reče, da bi rada nohte na maso. Tega mislim da ne delajo povsod, če pa bi želela, lahko dam telefonsko številko moje manikerke. Lepo te pozdravljam,