Najdi forum

V Pariz, da bi šla? Bom počakala, da pride ta kad bližje………. do takrat pa bom dinarčke na stran dajala……..:)

Kje se pa Nika sedaj skriva? Je šla po receptih brskat?

Ne, ne jest sm tuki, Nika pa res mogoče recepte išče :). Na sumu jo imam, čaki mal, bom raziskala :).

Po mojem tamalega spat daje, al pa možeka crklja!!

Sporoči ji prosim, da ni treba že danes torte speči, ker do sobote ne bo več za nič……..

Jaz se pa tudi poslavljam za danes, ker je jutri spet dolg, naporen in čiščenja poln dan…….. in očke se mi že zapirajo……..

Upam, da še kdaj kako rečemo……… je prav luštno tako klepetati……… :))

Sta takšni faciki z Niko……

Za torto in samostoječko vaju pa držim……… pa tebi in sebi kakšno sedmico…….

Lahko noč in mirno spanje ter lepe sanje!!!!!

A ti bi pa kar šparala na meni, ker sem na dieti?! Veš, saj še vseeno lahko kaj pojem. Lososa, pa to… ;-)))

Vidve kar spančkat, ja. Puf, mene še dve uri ne bo zmanjkalo… Predvidevam. Sinko že spi (ga je danes mož uspaval), možek dela za službo, jaz pa sem bila na tel. Zdaj vaju pa ni več… :-(((

nika

Jutro, Nika!

Pa ne, da še spiš ? Danes pa skupaj z Anžetom spat…………..:)

Kaj bi ti imela ??? Lososa? Ti bi me še bolj na kant spravila kot pa sem že? Hmm…….

Lahko dobiš kakšnih pet dag lososa in žličko kaviarja, pa samo za okus pašteto iz gosjih jeter……… več ti pa res ne priporočam…….:o)

Upam, da boš kaj lepega počela danes za razliko od mene……..

Pa vstani že enkrat, no….

Dobro jutro vidim, da si bolj aktivna tukaj gor kot s krpo v roki ::)).
Sem pa ponoči sanjala samostoječko in sem se zjutraj sama sebi na ves glas režala ::)). Ti-ti si me zasvojila z njo tako, da hvala bogu v našo kopalnico je ne moremo postavit!!

Krpa pride v roke, ko gredo mojstri ……… to mi gre najbolj na živce pri tem………. celi dan nimam kaj početi, razen kuhanja in ostalih malenkosti……….. potem popoldan, ko mi se za nič več ni, pa nekaj ur čiščenja……… 🙁

Ti kar sanjaj………. mogoče mi jo prisanjaš na moj naslov in v mojo kopalnico………. :))

Punci, lepo pojdita gor. Meni je ta tema že prenizko. ;-))

Sicer pa, sama raje ne izdam, o čem (oz. o kom) sem sanjala to noč… ;-)))

nika

New Report

Close