Lokalne volitve
Pri vseh teh listah je bistveno na katerem mestu so napisani, razen če je možen preferenčni glas.
Namreč, napišejo ljudi da prinesejo glasove, možnosdti pa nimajo nikakršne. Le prva dva, največ.
Zato mi ne govorit o brcanju v temo.
Sam itak ne grem volit in to iz prepričanja!!
Sem pač lonely rider.
Ne pa čredofil.
In nikjer nisem zasledil da kandidira np gospa Petra za županjo al pa gospod Škondrič. za župana.
Zato me zelo moti, da nam (strašek, ki je zamočil s tem županovanjem) govori o brcanju v temo.
In zanj je vsa glih biti župan, biti mestni svetnik, biti četrtni svetnik. Vse je povsem isto.
Skratka, nekdo ki bluzi v tri čoške, bo drugim očital.
Mislim da kandidirajo za različne reči (mestno, četrtno).
Za župana pa nihče od navedenih.
Bi pa naši gospodični rekel, da verjetno lahko odda gospe Petri preferenčni glas.
Mihau,ne daj Bože,da tvoj super župan Popovič izgubi za vsega 1 glas,ki ga ti ne boš šel volit!!!Tako kot pri meni niso šli žena,tašča in tast in je naš sedanji župan Štihec pred 8 leti(prvič kandidiral) izgubil za piškava 2 glasova(!!!!) in je pač izgubil!!Preverjeno :na spletni strani stihec.si!!!
Lp
Zdaj je pa nedvomno prvi favorit prav Štihec in potem bo Murska Sobota sigurno najlepše mesto v Murski Soboti in to po njegovi zaslugi….
Očitno gre tu za pomanjkljive informacije. Naj popravim. Jaz osebno kandidiram v Ljubljani za četrtno skupnost Jarše pri socialnih demokratih. Vse druge moje kandidature glede FIHOja in neke neodvisne liste pa sploh ne držijo. Prosim, da drugič navedite samo preverjene podatke in ne neke pomanjkljive stvari.
LP!
Robert.
Men se zdi Murska in Prekmurje fajn že zdaj!
Pa še vreeme mate ta vikend lepš ko žabarji in primorci.
Žal sem do konca januarja zlo bizi, čene bi kaj šel v Moravce.
Sicer zadnjič sem se fajn prehladil v termah in na Rogli. Pa sem si sam kriv.
Pa še nisem raziskal goričkega.
To ti pravim.
Men se zdi pr vas zelo liberalno in odprto. Murska rase ko otroci po sexu. Je plodno podjetno mesto.
Zakaj se tud ti ne lotiš podjetništva.
Sem te sicer že enkrat vprašal.
Vidim da si poln energije.
Pa ta tvoj štihec te bo zihr podpr.
Izprsi se!!
Bom tako napisal:
Sprašuješ,zakaj se ne lotim podjetništva….Pač nimam jajc in tu je rizik(zdaj ali nikoli)!!Pa sem zdaj že v letih in nima smisla,da bi na to šel….Raje se bom posvetil družini še bolj pa hčerkama in imam veliko željo od njiju!!DIPLOMA…..
Zaenkrat sem zadovoljen tako kakor sem,nestrpno pa čakam na mesec APRIL!!Zakaj,pa Vam ne povem(tu pa imam jajca in grem na vse ali pa nič!!!)
Za te stvari pa imam polne energije….
Lp iz Murske Sobote
Robert,
tvoj župan je zmagal v prvem krogu!
Bom jaz povedal.
Nisi mogel biti tiho in si kritiziral. In si hotel izboljšave, menjave…
Kar ni šlo, ker so vsi ostali ofce ponižne.
In so te odstranili kot moteč element.
In vsi so bili tiho, tudi če si imel prav.
In če res računaš na to da boš aprila sesuval s svojo listo menim, da se motiš. Živiš v utvarah.
Nič ne boš mogel menjat.
Be ofca al pa pejd preč in be človek.
Tvoj izgovor o podjetništvu je za lase privlečen.
Ne bodi no tako pasiven.
Namesto z gluhimi se ukvarjaj s svojim podjetjem.
Murska in njena industrija rase ko gobe po dežju.
Makar na plastiko se vrži al kemično čistilnico.
Zagrabi že enkrat človek svojo usodo in ne ukvarjaj se s sirotinjo ki je rada sirotinja. – Ovce.
Ti pa povsem dam prav, ko skrbiš za bodočnost hčerk.
Ampak upam, da ne upaš da bota profesionalni športnici.
Lohka bi kako podjetje ti začel pa bi oni pol nadaljevali.
S tem boš najbolj poskrbel zanju in še zase na starost.
Zakaj ne izkoristiš svoje potenciale??????????
Mihau pozdravljeni!!!
Šel sem na volitve in volil sem za tistega župana,ki je zmagal in vaš župan po tvoji želji je prav tako zmagal kar pomeni,da bomo še naprej z veseljem uživali(ne mislim finančno)!!
Kar se tiče meseca APRILA ne vem kako ste prišli,da bi jaz kandidiral za predsednika društva gluhih in naglušnih Pomurja Murska Sobota-lahko samo sprašujem od kod informacije o tem!!!Sam sem napisal,da ne hodim v društvo in sem samo član in nič drugo!!Drugače pa mene meseca APRILA čaka nekaj drugega,ki pa nima nikakršne zveze z gluhimi!!Zakaj se gre pa ne bom pisal….!!!
Moji hčerki še posebej mlajša nima veselja se ukarjati z športom tako,da ne ena ne druga ne bosta profesionalni športnici!!!Obe hčerki pa se bosta ukvarjali z tolmačenjem oz.govorico rok,ki ju jaz lahko pomagam!!
Kar se tiče podjetništva pa sem že napisal,da s tem se ne bom ukvarjal!!
Lep pozdrav iz MS
Jaz sem iz tvojih besed zaključil drugače; da greš v penzijo ali pa da boš službo menjal.
Čuj pa kakšna ti je to služba za hčerke, da bodo prevajalke za gluhe????
Jih pa tudi pogruntaš!!! In vadili da bosta s tabo!!
Nisem šel volit.
In mi ni žal. Kar ljudje hočejo, naj imajo.
Jaz nisem številka, in v volilni skrinjici s ploh ne.
Če že želom prispevati k boljšemu jutri, bom prispeval vsebinsko. Ne pa zgolj kot eden izmed tisočev volilnih lističev.
Zame je demokracija posilstvo nad posameznikom.
Da imam tudi jaz možnost vreči na nekoga kamen, mi ni v nikakršno olajšanje oz tolažbo.
Vulgus.
In Popovič je bil kandidat v Kopru, jaz pa nisem volilec v kopru. In moti me ker se je strankarsko opredelil, oz so ga posvojili.
Ga pa razumem, ker upa da bo pol lohka nedotakliv. Vsaj za nekaj časa.
Ne vidim, zakaj se ti bi ker je ta človek župan cedil med in mleko. Oz boš užival.
Kar se pa športa tiče, se mi zdi, da si enkrat pisal, da ti je hči fajn športnica in kako jo pri tem podpiraš….In se veseliš in upaš zanjo.- v športu mislim
Očitno tudi cagavi fantje pridemo do punc, ker so te pred izbiro: išta ili ništa.
Prihodnost ni za nepodjetne!!
Mihau, Mihau, le kdo si, da vsem soliš pamet in vse okoli sebe mečeš v nič? Sploh pa ti gluhi gredo na jetra, čeprav si sam gluh. Le kdo se Ti je tako zelo zameril, da s tem svetom nočeš imeti nobenega opravka več? Zate so vsi lopovi, pa kaj vem kaj še. Obvladuješ bogate izraze zaničevanja do vsakogar in vsega.
Kdaj pa kdaj se pokaži z nasmeškom in obsijan s soncem, navznoter in navzven. Rad bi te spoznal tudi v tej luči in bral tvoje lepe misli.
Lep pozdrav.