Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Alergija Locoidon krema!

Locoidon krema!

No, sem že v prejšnem postu vprašala, pa raje odprem novo temo. Zanima me, ali jo kdo pozna to kremo in za kakšno zdravljenje se uporablja in kako dolgo se lahko uporablja? Za odgovore se vam zahvaljujem 🙂

Jaz sem bila zn kremo zelo zadvoljna .Mazala sem ga 3krat na dan 2dni ali po potrebi Imeli smo atopični dermatitis.Kože mu ni stanjšala
lp

Tudi jaz imam to kremo za mojo alergijo. Pa me zanima koliko je star tvoj sonček kajti jaz imam za Evo advantan kremo, ki pa ima rok uporabe samo en mesec pa me zanima ali jo lahko namažem z Locoidom kremo stara je 10 mesecev. Mi drugače ne prakticiramo advantana res ,če je hudo hudo. Je pa tako, da ponavadi, ko bi jo namazala z advantanom preteče rok uporabe. Locoidon pa imam vedno na zalogi zase. Predvsem v teh mesecih nekje do maja potem pa je spet bolje.

Pozdravček tebi in tvojem sončku!

jAZ sem jo imela ful dolgo odprto

Jaz sem jo svoji hčerki mazala 1 krat na dan največ pet dni, ampak je spuščajček izginil že po treh do štirih dneh (atopični dermatitis). Kako se pa vidi, ali je stanjšana koža, pa ne vem, ampak po moje se to pozna šele pri precej bolj pogosti uporabi.

Helena

Helena

hvala za vaše odgovore. Tudi jaz sem si prebrala navodila kjer piše, da lahko dojenčka namažeš 1 na dan. Jaz sem šla danes po advantan, ker Eva dobiva zobke in smo imeli noč joka in praskanja. Kako pa so kaj vaši prenašali izraščanje zob? Je bilo praskanje še bolj izrazito?
Lp

Hy!a mi lahko povete kakšne znake na koži ste imeli?mene koža zelo srbi,tak kjer imam izpuščaje,pojavlja pa se mi na zimo,poleti pa izgine.ko grem na mrzlo(na mraz)me koža začne pečti,ali pa če se umivam s preveč vročo vodo.Hvala

lepo pozdrav:D!

sem 14 letna punca in si to kremo mažem za alergijo.zanima me če je že komu ta krema oškodovala oz. ali je že kdo imel strabske učinke?pa še nekaj kolko krat na dan si lahko mažem?

hvala vnaprej:)

Pozdravljeni!Imam 3leta staro punčko,ki boluje za sladkorno tip 1.Dermatolog nam je predpisal Locoidon kremo,ker že 14 dni ima po celem telesu ogromno drobnih pikic,ki jo zelo srbijo,da si jih spraska do krvi.Danes je že3dni od začetka zdravljenja z locoidon kremo pa ni nič bolje.LEP DAN

New Report

Close