Najdi forum

Živijo,

že v naprej se zahvaljujem za vse odogovore in vašo pomoč.

 

Zaradi različnih razlogov se nagibam k ločitvi od moje partnerice ampak, ker prihajava iz različnih držav, jaz iz Slovenije ona iz Srbije, živiva pa na Malti, imam problem in skrb kako to sploh ispeljati brez velikih komplikacij in ne potrebne drame.

 

Moje vprašanje je če lahko izpeljem ločitev v Sloveniji brez da je prisotna tudi moja partnerica, ali obstaja kaka ločitev na daljavo ali pa kaj podobnega. Sprasujem zato, ker bi bilo skoraj da nemogoce prepricati partnerico, da bi prisla v Slovenijo samo zaradi tega (pa tudi sam si tega ne želim). Morda je boljše ločitev izpeljati kar na mesto na Malti?

 

Drugi del vprašanja: Ker je trenutna delovna viza moje partnerice v EU izdana na podlagi poroke z menoj, me tudi skrbi da partnerica nebi hotela podpisati ločitve na lahek način. Ali obstaja možnost ločitve, četudi ona zavlačuje ali pa ne želi ločitve?

 

Otrok nimava, premoženja skupnega prav tako ne, poročila sva se v Sloveniji.

 

Katera je najlažja in najhitrejša pot do ločitve v tem primeru?

 

Hvala za odgovore!

Ravno zato pa je poroka. Da ona ve in ima možnost se zagovarjati in braniti se.

Najebal si z takim obnašanjem če te najde njena familija.

Zavrgel jo boš kot cunjo? Zakaj pa? Kako pa lahko pride do tega?

Zakaj pa ne omogočiš da pride na Malto in začneta živeti skupaj?

Navaden opušak ki sprasuje po forumu. Itak da ne bo podpisala in tudi prav je tako.

Ziviva skupaj 6 let prehitro si sklepal…

 

lp

Seggs na daljavo.

Ločitev na daljavo.

Otroci na daljavo.

Nakaži mi pare na daljavo.

Povući mi kito na daljavo.

V čem je problem? Povej ji ane?? Če živita skupaj kot MOŽ in ŽENA. Lol

Tip bo poslal po pošti. Verjetno z znamko in ne PRIPOROCENO da bo prišparal še 1.5eur na dokumentu. Klovn.

Glede ločitve je tako: najlažje je če gre za sporazumno ločitev. Če do tega ne pride potem sodišče, ki v vsakem primeru zakonsko zvezo razveže, ugotavlja nevzdržnost zveze in zakonsko zvezo razveže.

Pa ne poslušaj teh bedakov, ki svetujejo stvari o katerih nimajo pojma. Če ne želiš več živeti z nekom pač ne boš živel. Pa ni važno ali je ta osebe iz Afrike ali Južne Amerike.

Kje si se poročil? Na Malti ali v Sloveniji, mogoče Srbiji? Če živita oba na Malti, vprašaj na njihovem matičnem uradu ali lahko razvežeš zakonsko zvezo pri njih. Če si se na Malti poročil mislim ne bi smelo biti problemov. Pa tudi glede same razveze običajno ni problemov. Ti nastanejo če so v zakonu rojeni otroci in če partnerka ni zaposlena in ji pripada preživnina.

Svetujem ti, da na pristojnem matičnem uradu, kjer prebivaš vprašaš kaj potrebuješ, da se razvežeš. Potem pa najemi odvetnika, ki obvlada te stvari in naj on zadevo vodi do konca.

hvala za odgovor

 

ja nekateri ne razumejo vprasanja, ki se nanasa na kraj locitve ne na druge zadeve, vse je v zivo 🙂 in jasno za locitev sva oba ne samo jaz.

 

porocila sva se v Sloveniji, zato pa imam to vprasanje

forumski pametnjakovic…nisi razumel vprasanja, ki se nanasa na kraj locitve ne pa na podmuklo locitev da nekdo bezi na skrivaj od drugega, ocitno si ti to naredil pa sedaj svoje frustracije trosis tukajle.

 

oba z zeno sva se odlocila za locitev samo nepotrebni poti se zeliva izognit, a si sedaj razumel??

Pa ti si pravi muško ej. Ideal moškega v tej družbi, delaven čovjeće ki se ločuje in rabi nasvet na forumu. 🙂 če si tako fural svoj zakon ni čudno da si propalica.

Pač nisi zadovoljil svoje žene, mejbi si celo neploden ali kaj takega, ona pa prava Srbijanka in sedaj moraš podmuklo se ločevati na skrivaj da ne bo kdo v Sloveniji izvedel. 🙂 se zgodi, meni ne pač pa takim kot si ti.

Nihče ne bo kvakal, nihče ne bo gagal. Si že ti preveč. Kaj blebetaš nekaj na pamet. Napisal je, da da se hočeta oba razvezati. Oba in tu ni nikakršnega problema. Ti pa kar sanjaj mokre sanje o zadovoljevanju svoje žene in o neplodnosti. Tisoči se razvežejo na podoben način. Ti pa v jok in obsojanje.

In ne žali. Moderator opomni ga. Človek je postavil vprašanje, zato še ni propalica. Če ta bedak ki to piše sploh ve kaj piše. Angleščino že obvladaš v nulo, se vidi. Tako kot vse ostalo.

New Report

Close