Najdi forum

Ločitev da ali ne

hVALA lilija,absolutno sem za resnico,zdaj in vedno..ko snamemo očala že s tako slepih oči,spregledamo ,da smo naposled le sami odgovorni zase svoja dejanja in za svoje odločitve..vendar nikdar ne smemo pristati,da bi bili grešni kozli tujih dejanj ali odločitev,še manj,da bi to krivdo nosili.lp

Ta prava Monica

S temle vašim zadnjim sporočilom se popolnoma strinjam. Zraven bi samo še dodal, da enako za svoja (ne)ravnanja ne smemo kriviti drugih in iz njih delati grešnih kozlov. Če bi se pari bolj zmogli ravnati po tem, kar sva skupaj napisala, bi bilo precej manj trpljenja in nezadovoljstva v odnosih.

Lepo vas pozdravljam

Izidor Gašperlin, zakonski in družinski terapevt http://terapevt.izidorgasperlin.com [email protected]

res je gospod Gašperlin,zrelost je tudi da človek prevzame odgovornost za svoja dejanja takšna ali drugačna ter se hkrati ne skriva za vezo ali za nekom drugim in če bi bili pari pa tudi posamezniki tega zmožni ,kot ste napisali bi bilo veliko manj trplenja in vroče krvi.
Prav tega sem se s pomočjo terapije naučila,ne iščem odgovorov na vprašanje zakaj v drugih,ampak v sebi -zakaj sem nekaj ali sprejela ali dala,pa naj bo pozitivno ali pa negativno.
Lp

New Report

Close